Przejdź do forum
STT - Kto gra, z ja...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] STT - Kto gra, z jakim wynikiem?

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
520 Wyświetlenia
kalachpl
PokerStrategist

Siema, mam pytanie, czy ktoś tutaj na forum gra jednostołówki i w miarę sobie z nimi radzi?

Bardzo prosiłbym o odpowiedź :)

Bo zauważyłem, że przeszło 90% graczy jakich spotykam przy stołach, jest przegrywających. Podejrzewam , że wynika to z tego, że wszyscy wygrywający przeszli wyżej.

3 odpowiedzi
bl00dp3t
Oldschool Grinder

A wyżej są przegrywający bo grają między sobą i ich zjada rake hehe. Posłuchaj sobie wywiadu z Radem we wczorajszym podcascie.

Ja gram STT, a czy sobie z nimi radzę, nie wiem, chciałbym. Jak coś chcesz wiedzieć to pytaj.

Wygrywający gracze nie siedzą cały czas na micro stawkach - to oczywiste, ale w ich miejsce wciąż pojawiają się nowi, którzy dzięki porządnej grze też ten limit wkrótce opuszczą. Czy grasz STT, FL czy omahę nie ma tutaj znaczenia, schemat jest zawsze taki sam. Dane osoby mogą się co najwyżej lepiej bądź gorzej odnajdywać w konkretnej odmianie.

Z dobrym podejściem do gry początkowe stawki jest w stanie przejść każdy. Ja sam spędziłem na micro duuużo czasu będąc break even, a w tym miesiącu mam 15% ROI i wiem, że ten wynik jeszcze poprawię bo jestem świadomy, że mam masę leaków i cały czas staram się je wyłapywać i eliminować.

a ostatnio np. siedziałem przy stole z piątką mocno wygrywających tagów.

mirash84
BlackMember

Hej,
tak jak koledzy wyzej napisali, jak ktos sobie radzi to przechodzi wyzej dzieki rosnącemu bankrollowi.
Ja (jak wielu innych z tego forum) zaczynalem w listopadzie 2010 na stawkach 3.4$ teraz gram 16$ i mam nadzieje grac 24$ na FTP wkrotce - wiec sobie jakos radze.
A to ze przy stole siedzą przegrywający gracze to sie ciesz i im dziękuj za bledne decyzje i ze dają Ci zarobic!! :D przeciez to są ludzie dzieki którym bedziesz gral na wyzszych limitach niedlugo, pod warunkiem ze powaznie podejdziesz do gry :)