Hej niech ktoś mi powie czy lepiej jest grać sng 9 os. turbo czy non turbo. Bo na zwykłych odczuwam pewien dyskomfort. Mianowicie ludzie tam maja za dużo czasu i kiszą, aż dostaną monstera.
Bardziej opłacalne są raczej turbo ale niektórzy osiągają lepsze wyniki w nonturbo, w których poziom jest niższy, ponieważ większość regów ich nie gra.
W turbo szybciej rosnące blindy powodują, że gra jest bardziej swingowa, osiąga się trochę mniejsze ROI ale można uzyskać więcej $/h ze względu na większą ilość sng/h gry. Spróbuj dla odmiany pograć sitki turbo jeśli nie czujesz się pewnie w tych zwykłych, wtedy będziesz mógł ocenić które są dla Ciebie lepsze.
Co lepiej grać ? Jak zwykle jest to kwestia indywidualna, ale większość wybiera turbo.
Napisane przez robertm19
Hej niech ktoś mi powie czy lepiej jest grać sng 9 os. turbo czy non turbo. Bo na zwykłych odczuwam pewien dyskomfort. Mianowicie ludzie tam maja za dużo czasu i kiszą, aż dostaną monstera.
to stealuj luźniej
Napisane przez Kiersno
Napisane przez robertm19
Hej niech ktoś mi powie czy lepiej jest grać sng 9 os. turbo czy non turbo. Bo na zwykłych odczuwam pewien dyskomfort. Mianowicie ludzie tam maja za dużo czasu i kiszą, aż dostaną monstera.to stealuj luźniej
To jest jakiś pomysł:)
Gram na stawkach 3,4$
Pograj najpierw non turbo, pozniej turbo i porownaj $/h i bedziesz wiedzial co grac (oczywiscie pamietaj o odpowiednio duzej probce)
Powiem Ci ze ja grajac 9man tubo nie jestem w stanie wyjsc na plus wogole.
I nie wiem na czym polega moj blad byc moze zbyt agresywnie i nie przejmowaine sie bublem.
Gram 45man i mysle ze sa bardziej dohodowe. Sproboj od 1$45man turbo, poziom praktycznie zadny, co ma swoje plusy i minusy.
Minusem jest to ze czasem musisz shovowac any two a donki calluja z wszystkim i to nawet w 4.
Napisane przez Juniorski90
Pograj najpierw non turbo, pozniej turbo i porownaj $/h i bedziesz wiedzial co grac (oczywiscie pamietaj o odpowiednio duzej probce)
+1. Też zaczynałem od non turbo. Poźniej zaczałem grać turbo bo $/h był większy mimo że na nonturbo miałem większy roi. Minimum to 1k gier.
czesc ja gram non turbo i zastanawiam sie czy nie przejsc na turbo .Co sie zmienia w tych grach jesli chodzi o np rece z ktorymi sie przebija?mowie o sng za 1$.
szczerze to malo sie zmienia, gra wiecej debili, tutaj np. jak ktos cie przebije a ty masz AK to ja tu czesto te ich pusze sprawdzalem, a tak to malo sie rozni po prostu szybciej jest faza push or fold
ok dzieki za wskazowke czyli to ze gra sie z szerszym zakresem w turbo to nie prawda? bo zawsze myslalem ze tak jest
gra sie wg levelu blindow i efektywnych stackow, szybkosc blindow nie powinna wplywac na twoja gre