Przejdź do forum
9-man - 45-man, FTP...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 9-man - 45-man, FTP czy P*?

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
487 Wyświetlenia

Cześć,
Proszę o pomoc,
Gdzie i czemu lepiej wpłacić rolla w wysokości 150-200$, jeżeli interesują mnie gry od 9manów do 45manów turbo (ok 24 stołów na raz)?

FTP czy P*?

Dzięki, Pozdro!

3 odpowiedzi
muuuka
PokerStrategist

Pokerstars. Najlepszy soft do multitablingu (i chyba jedyny na którym zagrasz >16 stołów), największy traffic i najlepsza struktura turniejów.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez muuuka
Pokerstars. Najlepszy soft do multitablingu (i chyba jedyny na którym zagrasz >16 stołów), największy traffic i najlepsza struktura turniejów.

Z tego co słyszałem, micro sng na FTP są łatwiejsze* od tych Starsowych (* - oczywiscie wszedzie na micro jest latwo, ale jezeli mam zdobywać większe ROI+27%RB na wjazd) czy FTP nie będzie bardziej EV+, chociażby na początek?

Dzieki za odzew!

muuuka
PokerStrategist

Możliwe, że ROI+RB na FTP dadzą Ci większy avg. profit. Ciężko natomiast grać tam 12+ stołów bo soft (przynajmniej dla mnie) jest mniej przejrzysty i dodatkowo Table Ninja FT jest niedopracowany (długa kalkulacja wysokości podbić, zacinanie się i brak kilku funkcji które są w Table Ninja dla Pokerstars). Dodatkowo sng na P* są ogólnie trochę szybsze i zapełniają się momentalnie. Zakładam, że nastawiasz się na maksymalizację $/h, więc jeśli rzeczywiście potrafisz grać efektywnie te 24 stoły to chyba P* jest lepszym rozwiązaniem.