Przejdź do forum
S&G - zmiana limitu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] S&G - zmiana limitu z 6,50$ na ???

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
415 Wyświetlenia
GoPablo
PokerStrategist

Witam,

Gram ostatnio na P* turnieje S&G za 6,50$ turbo 9 osobowe. Mam obecnie bankroll na poziomie 700$ (+ 330 $ na FTP, które mogę w razie potrzeby przesunąć na P*). Chcę przejść na wyższy limit, ale jak widzę, następny poziom to 16$ czyli prawie 3 x większy. Czy mam od razu uderzać na ten poziom??? (Gram tylko turbo). Dla ułatwienia odpowiedzi podam, że rozegrałem na samych P* blisko 900 sitków i mam średnie ROI 16% ( za sam styczeń PT3 pokazuje mi ROI 20%). Co robić, co robić.

6 odpowiedzi
MarioAK
PokerStrategist

Ugraj do 1600$ i wskakuj na 16$. Jak nie będziesz czuł komfortu gry przy 100BI możesz na początku je miksować z 6.5$.

Ile stolow :P

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Przenoszę do zdecydowanie lepszego działu :)

Pozdrawiam

GoPablo Autor wątku
GoPablo
PokerStrategist

Gram tylko 4 stoły jednocześnie i czuję swobodę. Natomiast 2 razy próbowałem grać 6 stołów na raz ale zaliczałem tylko zjazdy. Prawdopodobnie był to zbieg okoliczności, ale mimo wszystko wracałem do 4 stołów i się odbudowywałem.

A propo głównego tematu, zacząłem od wczoraj grać S&G 16$ i po dwóch krótkich sesjach po 2 godzinki jestem do przodu o 100$. Także jest spoko. Wielkiej różnicy nie widzę. Jest oczywiście sporo regsów, natomiast nie kumających zbytnio czaczy jest również sporo.

Grinder23
Elite Grinder

a zalezy Ci bardzo na Starsach? zawsze mozesz pograc 12stki na FTP :) pozatym jesli grasz 4 stoliki tylko to imo mozesz atakowac z 70bi jakos.

Chociaz szczerze mowiac polecalbym grac dalej 6.5 i probowac zwiekszyc ilosc stolow.

Nie mowie ze masz grac 20, tylko mysle ze granie 6-9 to nie jest mega wyzwanie rly a moze naprawde zwiekszyc twoj winrate.

GoPablo Autor wątku
GoPablo
PokerStrategist

Zacząłem jednak grać 16$. Rozegrałem blisko 30 turków. Wygrana netto 230$. ROI 51,3%. Także start bardzo fajny. Zamierzam kontynuować.
Pozdrawiam