Przejdź do forum
poker room z 10% ra...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] poker room z 10% rake

19 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,060 Wyświetlenia

witam
znacie jakies poker rommy z 10%rake na sng 9-10 man za 1$ oprocz everka.

18 odpowiedzi
Blutteufel
PokerStrategist

Chociażby FullTilPoker

cautionhot
PokerStrategist

na FTP sng 9os są za 1$+0.25, więc to zdecydowanie nie jest 10% rake :P

muuuka
PokerStrategist

Paradise, William Hill o ile dobrze pamiętam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez muuuka
Paradise, William Hill o ile dobrze pamiętam.

z tego co ja pamietam to na wiliam poker rake to 20% i to nawet na sng za 2$.moglby ktos potwierdzic czy na paradise jest 10%.

ZiarnoTrufli
Poker Player

na paradise są sng z 10%. Wiem bo gram. Tylko polecam znaleźć dobrą stronę z rakebackiem bo co niektórzy (niestety nie ja) mają tam ponad 30% rackbacku.

A jaki jest ruch na SNG $5-$10 turbo na Paradise?

Cześć
Na paradise rake faktycznie 10% od najniższych stawek. Ruch na 1-2 euro raczej nikły, na 3 troszkę lepiej, na 5 już całkiem nieźle było z tego co pamiętam (oczywiście jak na taki pokerroom - nie ma co porównywać do np FTP czy P*). Na 10 nie grałem. Ale o graniu kilkunastu stołów turbo 10 osobowych nie ma nawet co myśleć, jedynie przy łączeniu turbo + normalne + coolery.
Aha, no i support mają strasznie niekompetentny.
Pzdr
PS Ostatni raz grałem tam już jakieś dwa miesiące temu, więc może to być troszkę nieaktualne.

może zamiast grac za 1.2$ graj satelitki do DD na FTP masz 0.25+0.05$ top2 dostaje 1t$ 3-0.25 ludzie graja najgorszego pokera na świecie a struktura jest o wiele lepsza niż zwykłego stt 1.2$

vindir
PokerStrategist

Albo satelity do BLT, mozna z 20% roi wyciagnac albo i lepiej.

Edit:
Rake 10% dla sitów za 1€ jest na 24h poker.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

przenioslem sie na boos medie ale byl to zly ruch,sity sie bardzo wolno otwieraja,ledwo 4 stoly ogarnalem a liczylem na min 8-10.troche pogralem,troche ugralem,wyplacilem i wracam na ftp dalej nabijac kase dla roomu. :facepalm:

ZiarnoTrufli
Poker Player

Ja gram na Bossmedii sity 5-max i otwierają się one średnio co 2 minuty (od 1 do 10 euro). Chociaż nie mogę się dogadać z supportem w sprawie rakebacku i znikających z konta eurasków.

Chociaż nie mogę się dogadać z supportem w sprawie rakebacku i znikających z konta eurasków.

Jakie znikające eurosy? Tzn o jakie kwoty chodzi?
Bo jeśli o "groszowe", to pewnie chodzi o przewalutowania pomiędzy twoim kontem pokerowym i kontem bukmacherskim. Ja miałem konto na sportingbecie w złotówkach - chyba domyślnie, na podstawie kraju podanego podczas rejestracji, a powiązane z nim konto na paradise miałem w euro. W takiej sytuacji moją główną walutą były złotówki, a mój bankroll w euro wahał się o niewielkie wartości w związku z różnymi kursami dziennymi. Przynajmniej tyle mi się udało wymyślić, bo supportu o to nie pytałem.
Zmiana waluty konta nie jest możliwa, można jedynie zamknąć obecne i stworzyć nowe, co wiąże się z utratą punktów FPP.

ZiarnoTrufli
Poker Player

To nie są chyba wahania kursowe. Bo np. przez miesiąc nic się nie dzieje, aż tu nagle w nocy z 23 na 27 znika mi 8.45 euro. A innym razem pojawia się 4.25. I tak przez pół roku miałem ze 2-3 razy. Rozmawiałem z supportem, ale nie potrafili mi wytłumaczyć co jest grane.

Napisane przez dbudyn
Zmiana waluty konta nie jest możliwa, można jedynie zamknąć obecne i stworzyć nowe, co wiąże się z utratą punktów FPP.

Jak zamknę stare konto, to mogę otworzyć nowe z rakebackiem i bonusami?

W takim razie nie wiem o co chodzi, mnie uciekało po kilka-kilkanaście eurocentów i praktycznie przy każdym logowaniu miałem sumę minimalnie różną niż poprzednio.

Jak zamknę stare konto, to mogę otworzyć nowe z rakebackiem i bonusami?

Wydaje mi się, że tak, ale musiałbyś zapytać supportu na czacie, może jak będą mieli dobry humor to ci odpowiedzą ;)

PS To, że ci czasami przybywa kasy na koncie po wyłączeniu softu może wynikać z tego, że kasa za turnieje (SnG i MTT) przyznawana jest na twoje konto po zakończeniu turnieju, a nie w momencie kiedy ty z niego odpadasz.
PS Noc z 23 na 27? ;)

A patrząc ogólnie to jaki jest najlepszy Poker Room do granie SNG Turbo ??

ZiarnoTrufli
Poker Player

Napisane przez dbudyn

PS To, że ci czasami przybywa kasy na koncie po wyłączeniu softu może wynikać z tego, że kasa za turnieje (SnG i MTT) przyznawana jest na twoje konto po zakończeniu turnieju, a nie w momencie kiedy ty z niego odpadasz.
PS Noc z 23 na 27? ;)

To nie chodzi o niedopisane wygrane z turniejów. Kasa znika z innego powodu i nie mogą mi powiedziec dlaczego.

Noc z 23 na 27..... hmmm. Tak to zapamiętałem ;)

tak to jest jak sie gra na chujowych roomach nie na P* albo FTP

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no i znalazlem pokerstars tyko gra w euro,sity turbo 1+10e a zwykle 1+15e.nie wiem dlaczego ktos gra na p* za dolary przy 20% rake.