Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Multitabling

49 Posty
24 Użytkownicy
0 Reakcje
7,220 Wyświetlenia

Napisane przez Chybycky
Ja aktualnie gram 2-3 stoły ponieważ uznałem, że tak szybciej nauczę się podejmować dobre decyzje, każdą przemyśle dwa razy i chyba lepiej zapamiętuje :) Gram od troszkę ponad miesiąca "tak na poważnie" :P

No i bardzo dobry nawyk sobie wdrazasz, tmfinger mowil o tym w jednym ze swoich filmikow. Nie ma co sie spieszyc z multitablingiem, gdyz potem bedziesz mial trudnosc z podejmowaniem decyzji w marginalnych spotach - a te beda decydujace na wyzszych stawkach pozniej:) Takze no rush :f_biggrin:

Trening czyni mistrza :P Oby... Większy multitabling mnie jakoś niespecjalnie przekonuje. Nie wiem czemu, ale chyba nie o to w samym pokerze chodzi:) Chociaż może to podejście zmienie wraz z doświadczeniem.

kustra Autor wątku
kustra

Zależy co kryje się pod sformułowaniem "większy multitabling" :)
Wg. mnie granie +25 jest już większym multitablingiem, też tego nie lubię, ale wiadomo, jednemu pasuje, innemu nie :)

Sam próbowałem jako takiego grania masowego, nie cieszyła mnie jakoś gra na 25 stołach. Wg mnie zbyt duże swingi i strasznie męczy taka gra.

Zgadzam sie z przedmowca, co to za frajda grac w pokera jak bot X(
Jak dla mnie 10 stolikow jest ok, w sumie jakos sie liczy nie ilosc :f_biggrin:

deltoos

Ja zaczynałem od 4 aktualnie cioram 6 i jest ok :) Docelowo planuje grac 12 i raczej nie widzi mi się wiecej. Z tego co czytam, wiekszosc dobrych i bardzo dobrych graczy gra ok 16 stołów. Ale to wiadomo, trzeba wszystko miec w jednym palcu a mnie nawet grajac na 6 zaczyna brakowac czasu bo sie zastanawiam na 2 stolikach jednoczesnie.

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak ustawić w tableninja żeby stoły były zestakowane? Ustawiłem w table layout: stacked, ale niestety stoły ustawiają mi sie kafelkowo. Co robie źle?

kaarols

Napisane przez Lako25
Ustawiłem w table layout: stacked, ale niestety stoły ustawiają mi sie kafelkowo. Co robie źle?

To jest tylko informacja dla TN, stoliki musisz ułożyć sam :P

Znasz może jakis łatwy i szybki sposób na ułożenie zestakowanych stolików?

kaarols

mazik22 chyba używa TN i gra po kilkadziesiąt stolików, więc powinien wiedzieć, zapytaj się na jego blogu.