Przejdź do forum
THOMASTHEKING nl25 ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

THOMASTHEKING nl25 SH

178 Posty
50 Użytkownicy
1 Reakcje
21 K Wyświetlenia

Napisane przez szuwar69
u dosc dobrze wygrywajacego gracza na nl25 to bardzo bardzo bardzo malo prawdopodobne, ale jesli Tomek normalnie ma niewielki edge , a podczas stakingu gral po 12 stolow na tilcie to oczywiscie ze jest to mozliwe :)

OK tylko że jak titltujesz i to widzisz to nie grasz. Przecież ja też miałem ostatnio staking i jak zobaczyłem że gram tragicznie to zakończyliśmy staking do tego oddałem inwestorom 100% profitu i rakebacku więc i tak chociaż te 20% profitu zgarneli.
Serio nawet jak to nie jest fake to znaczy że wpierdolił 30BI inwestorów+ 26 profitu co miał... w 20k hands.
No tak nie moje to można rozdać...

Wciąż będę obstawać przy swoim no way żeby w 20k hands przegrać nawet na tilcie 56BI przecież to jest prawie -30bb/100. Nawet większość fishy ma lepszy winrate...

Odpowiedz
Cytat
szuwar69

zgadza sie, dlatego mam nadzieje ze jesli rzeczywiscie tak bylo (mega tilt) to gracz wymysli jakies sensowne rozwiazanie tej sytuacji dla nas i dla niego

ale nadal nie wykluczam opcji ze po prostu byl mega run bad bo to jest mozliwe. Franeczek z tego co kojarze grasz fr, na sh gra jest nieco bardziej wariancyjna a szczegolnie 5-handed (chyba takie gry sa na bossmedi?)

Poczekajmy na zdanie Tomasza :)

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez szuwar69
zgadza sie, dlatego mam nadzieje ze jesli rzeczywiscie tak bylo (mega tilt) to gracz wymysli jakies sensowne rozwiazanie tej sytuacji dla nas i dla niego

ale nadal nie wykluczam opcji ze po prostu byl mega run bad bo to jest mozliwe. Franeczek z tego co kojarze grasz fr, na sh gra jest nieco bardziej wariancyjna a szczegolnie 5-handed (chyba takie gry sa na bossmedi?)

Poczekajmy na zdanie Tomasza :)

Gram zarówno fr jak i sh,zależy gdzie i co fishe chca grać. :pokerface:
Serio fakt że na wyższych stawkach ale mam ugrane pod milion hands w ciągu jakichś 2 lat więc wiem co piszę. No way żeby tyle wpierdolił reg w 25k hands... Swing na 20BI może się zdarzyć, 30 BI też ale po pierwsze to jest nl25 więc przy potencjalynm winrate 6bb+/100 nic takiego nie powinno się wydarzyć, po drugie jak wpierdoliłem 20BI+ to nie gram albo grzecznie schodze niżej a nie gram do momentu jak przegram wszystko. Gdzie tu logika??

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

Wyczuwam scam milordzie

Odpowiedz
Cytat

Byłbym jednak zadowolony gdyby Thomas się tutaj odezwał i wyjaśnił całą sytuację, najlepiej jak najwcześniej.

Bo sytuacja jest co najmniej chora. Już sam fakt, że bez żadnego zapytanie, poinformowania zgrałeś całą naszą kasę do zera jest dosyć niepoważny. A jeżeli dojdą do tego podejrzenia wysuwane powyżej, sprawa robi się bardzo nieciekawa.

Na prawdę zastanawia mnie, jak to jest, przegamblować czyjeś pieniądze praktycznie do zera, nawet nie zpytawszy się inwestorów (po stracie 20-30% początkowego rolla), czy sobie tego życzymy, ba! Czy nie wolelibyśmy byś za nasze pieniądze grał niżej, albo czy nie przerwać stackingu w danym momencie, gdy ewidentnie Ci nie szło. Na prawdę stawia Cię to w bardzo złym świetle i ukazuje kompletnie beztroskie podejście do pieniędzy i zobowiązań.

Tyle na razie, mam jednak nadzieję, że cała sprawa się jakoś wyjaśni. Czekam z niecierpliwością na Twoją wersję, na bazę danych, oraz na wyjaśnienia i propozycje rozwiązania kwestii.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
hellYeahEnT

Pewnie shot na plo1k :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

Trzeba bylo czytac feedback, nie pierwszy jego numer ;)

Odpowiedz
Cytat
Marjed

"życie z pokera na nl10" ... :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
panmarcepan

Thomas - w żaden sposób nie wywiązałeś się z zobowiązania - "gram do końca kwietnia" , "50 000 rąk" i to co zamieściłeś nie jest rozliczeniem. nawet jeśli to beztrosko wtopiłeś to gdzie rake? też uważam, że lecisz w ch.. i poproszę o historię rozdań. po za tym widzę, że równocześnie grałeś sobie na P* gdzie przez ostatnie 30 dni rozegrałeś ponad 1200 rąk - gdzie jeszcze?

Odpowiedz
Cytat
toMOKASYN

Haha, sory chłopaki, ale śmiać mi się chce. Gość wystawił ofertę z fałszywym wykresem z NL100 i chciał hajs na granie tego limitu, staking się nie sprzedał (wow!) i gość wystawia ofertę NL25. Spamuję mu wątek negatywnym feedbackiem, do mnie dołącza się ktoś inny, który wszystko potwierdza, a mimo wszystko nadal znajdują się jelenie które się nabiorą.

Wp, Tomek, wp, odczekasz miesiąc dwa i można kręcić nowy wałek, bo przecież nikt nie zerknie w Twoją historię. :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez GrudzienM
Haha, sory chłopaki, ale śmiać mi się chce. Gość wystawił ofertę z fałszywym wykresem z NL100 i chciał hajs na granie tego limitu, staking się nie sprzedał (wow!) i gość wystawia ofertę NL25. Spamuję mu wątek negatywnym feedbackiem, do mnie dołącza się ktoś inny, który wszystko potwierdza, a mimo wszystko nadal znajdują się jelenie które się nabiorą.

Wp, Tomek, wp, odczekasz miesiąc dwa i można kręcić nowy wałek, bo przecież nikt nie zerknie w Twoją historię. :)

Teraz to na pewno nie ma wątpliwości że to był gruby wał. Szkoda tylko że tych informacji nie zamieściliście w wątku z feedbackiem...
Zresztą GrudzienM naśmiewanie się z ludzi którzy stracili kasę i gratulowanie oszustowi jest co najmniej niestosowne. Widać kultura nie jest twoją najmocniejszą stroną.
Ja się nie będę tutaj wypowiadać bo nie byłem inwestorem w tym stakingu, szkoda tylko że taki syf się wyprawia na tym forum.
Tylko że jak ma być lepiej jak taki Tifuxis okradł x czasu temu Gerv'a (trenera z angielskiej PS) na sporo hajsu i dalej sprzedaje swoje oferty i znajduje swoich inwestorów :ayfkm:
Widać że niektórzy jak ten tutaj Tomasz (bo zakładam że tak ma na imię) robią z siebie kurwę za 750€. Przykre to.

Odpowiedz
Cytat
toMOKASYN

W moim przypadku zrobił z siebie kurwę za 40$. I nie wiem, może naprawdę współczujesz ludziom, może masz w sobie więcej empatii ode mnie, ale mnie to zwyczajnie śmieszy i tyle. Faktycznie, mogłem napisać w wątku od feedbacku, ale sytuacja wyglądała tak, że jego oferta z fałszywym wykresem była w momencie pojawienia się tej drugiej jeszcze na tej samej stronie na forum. Tylko trochę niżej. I jeśli znając sytuację nie ciśnie Ci się uśmiech na usta to sory. A co do tych gratulacji to.. sarkazm. Nie udało Ci się zrozumieć, nie musisz na mnie wjeżdzać.

Odpowiedz
Cytat

Bez przesady, jak mozna wspolczuc ludziom ktorzy daja sie okrasc na wlasne zyczenie? Jak wyrzucisz portfel na srodku ulicy i wrocisz za godzine i juz go nie bedzie to uwazasz ze nalezy Ci wspolczuc? Błagam... Ja gratuluje Tomkowi sprytu i uporu w dazeniu do celu.

Odpowiedz
Cytat

@GrudzienM
Jest w języku polskim wcale nie taka subtelna różnica między szydzeniem a sarkazmem. Twój post zdecydowanie należy do tej pierwszej kategorii.
Szkoda mi czasu na bawienie się z Tobą w trolling, widać niektórzy ludzie uważają że w Internecie nie obowiązują podstawowe zasady savoir-vive.

"Tak KURWA,dali się okraść jebani, dobrze im tak bandzie chuja"
Po prostu brak mi słów na to. Widać niektórym sprawia frajdę gdy innym dzieje się krzywda.

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

;) wrzuce 3 groszę w tej sprawię choć jestem tylko obserwatorem tej sytuacji.
Nie uważam że należy gloryfikować zachowania Thamasa. Ani nie należy współczuć graczom których naciągnął. Ja w sumie od początku odkąd jestem na forum wiedziałem że coś z nim jest nie tak. Chyba naciągnął na kase Galera (prosze popraw mnie jak się myle) który wtedy grał moją odmianę i jakoś mi w pamięci zapadł ten jegomość. Dlatego nie należy współczuć pokrzywdzonym bo wiarygodność thomasa była wątpliwa i dało się znaleźć na jego temat odpowiedni feedback. Inwestując kasę powinno się to zrobić. Nikt nie ostrzegł w dziale feedback= nikt nie musiał tego robić. Może tylko trochę przykro że taki jegomość egzystuje i żeruje na tym portalu no ale co zrobić... Też uważam że pan wróci za pewien czas ...
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
szuwar69

lol ostatnio sprawdzalem jego watek feedback do ktorego dal link i byl pusty
nie widzialem tez zadnych innych ofert wystawianych przez niego, a nie mam czasu by przegladac x tysiecy postow w poszukiwaniu watpliwosci bo nie spodziewalem sie ze koles ktory jest na pstrategy juz dosc dlugo, ma platynowy status, bloga w ktorym mu przyklaskuja okaze sie zlodziejem

dla mnie ludzie ktorzy teraz sie ciesza, gratuluja sprytu (Wtf?) pisza ze przeciez to bylo oczywiste itd - jakie to kurwa polskie pisac teraz takie rzeczy , a wczesniej siedziec cicho. gdybym wiedzial ze ktos jest scammerem i widzial jego oferte to od razu bym mu naspamowal w watku zeby inni sie nie dali nabrac.

najbardziej zdumiewa mnie post "PMplast" ktory gratuluje oszustowi sprytu i uporu w dazeniu do celu LOL dla mnie jestes takim samym polaczkowskim smieciem jak i ten caly thomas (jesli to wszystko jest prawda). nie moge zrozumiec tego jak mozna robic z siebie kurwe za kilka buy inow.

edit: wspolczucie? lol kto mowi o jakimkolwiek wspolczuciu. smutne jest po prostu to ze postawa smiecia-zlodzieja nie jest wyraznie potepiana, tylko traktowane jest to jako "sami sobie sa winni lol hahah"

Odpowiedz
Cytat

A mnie śmieszy jak czytam wasze komentarze i próby idiotycznej gloryfikacji jakiegoś śmiecia.

Oczywiście nikt nie musiał - mając taką wiedzę - w wątku z ofertą przypomnieć dawne dzieje związane z tym graczem i jego wątpliwą reputację. Bo niby dlaczego wskazywać że ktoś jest złodziejem. A może ktoś się skusi i odda mu pieniądze i wtedy będziecie mieli bardzo fajną zabawę szydząc nad naiwnymi inwestorami.

Nie wiem gdzie wy się wychowywaliście, nie wiem jakie macie poczucie moralności i sprawiedliwości, ale jak jest możliwość że ktoś może zostać okradziony, to z całą pewnością nie stałbym czekając aż to się stanie, a potem wyśmiewał się z niego że frajera ładnie obrobili. Skurwysyństwo jak widać na tym forum przybiera kilka odmian - raz znieczuloną gawiedź i dwa - takie śmiecie jak Thomas, których lepkie łapy lubią sięgać po to co nie jego. Szczerze mówiąc nie ma dużej różnicy między wami - przyklaskującymi (ironicznie czy nie) kradzieży z uśmiechem na twarzy jak i samemu złodziejowi.

Nie jestem na tym forum od lat, a wątek stackingowy jest dla mnie dosyć nowy. Niestety nie wiem co jakaś kurwa robiła jakiś czas temu, tym bardziej, że jego wątek z feedbackiem był pusty.

Mam nadzieję że w jakiś sposób uda się odnaleźć Tomasza, a wtedy chętnie większą grupką osób "porozmawialibyśmy" sobie z tym ścierwem.

Domyślam się, że pieniędzy już nie zobaczę, ale mam gorącą nadzieję, że kiedyś uda mi się spotkać z Tomaszem twarzą w twarz, a wtedy będzie mógł na własnej skórze wykorzystać to, czego nauczył się w szpitalu - oczywiście o ile to malutkie ścierwo znowu nie łgało o swojej osobie.

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

witam rozumiem że jesteś zdenerwowany spójrz na to tak:
1) widzę wątek na głównej który cały czas wyskakuje od paru dni. Więc w końcu do niego wszedłem.
2) Koleś funkcjonuje na tym forum długo. Słyszałem jedną historie tutaj widzę że było więcej. Koleś nadal jest na tym forum. Nikt go nie zbanował czy coś. W jaki sposób mam powiedzieć że jest złodziejem skoro osoba która pisze że jest złodziejem może ściemniać. Przypominam koleś cały czas był aktywny na forum.
3) Dlaczego mam śledzić cały czas temat stackingu skoro uważam że to śmieszna rzecz. Zwłaszcza w odmianie gdzie masz cienką linie pomiędzy hazardem a grą umiejętności, gdzie istnieje tilt, downswing i wiele innych rzeczy. Gram za swoje i nie pożyczam. Na początku myślałem że marką może być tylko dobry nick który osiąga duży profit. Jednak na przykładzie simona nawet tą opcję przekreśliłem (chodziło mi o opcję długiego stackingu do czasu aż zacznie żreć w Mtt co dało by zwrot w long runie inwestorom. Wyszła z tego dupa.)

i w sumie tyle.
Widzisz może koleś jednak ci odda kasę i co mam go nazywać złodziejem skoro nie mam dowodów na to. A potem będę świecił oczami.

Odpowiedz
Cytat

Ja tutaj jestem po stronie tych którzy zostali tutaj oszukani. Serio jestem tutaj na tym forum praktycznie codziennie i sam nie zwróciłem uwagi na jego poprzednie "numery".
Pewnie gdybym chciał zainwestować zrobiłbym to samo co chłopaki. Koleś ma konto od 3lat, 1600 postów,platynowy status, więc nie pomyślałbyś raczej że to jest wał. Sam dopiero teraz przeglądając posty grudzienM zrobiłem szybki research i znalazłem te jego szwindle.
Gdybyście o tym napisali w jego ofercie stakingu gdzie oferował deal na nl25 albo nawet w jego feedbacku to nikt by w niego nie zainwestował.
Serio szkoda wam było 3min żeby ostrzec ludzi przed oszustem??
Sam pamiętam że mu proponowałem pomoc z betpotem na Boss Medii bo nie wiedziałem z kim mam do czynienia. Tak to bym nie marnował swojego czasu. Ciekawy standard postępowania-najpierw nie ostrzegliście ludzi a potem się z nich naśmiewacie i gratulujecie oszustowi... Brak mi słów

Odpowiedz
Cytat