A mnie śmieszy jak czytam wasze komentarze i próby idiotycznej gloryfikacji jakiegoś śmiecia.
Oczywiście nikt nie musiał - mając taką wiedzę - w wątku z ofertą przypomnieć dawne dzieje związane z tym graczem i jego wątpliwą reputację. Bo niby dlaczego wskazywać że ktoś jest złodziejem. A może ktoś się skusi i odda mu pieniądze i wtedy będziecie mieli bardzo fajną zabawę szydząc nad naiwnymi inwestorami.
Nie wiem gdzie wy się wychowywaliście, nie wiem jakie macie poczucie moralności i sprawiedliwości, ale jak jest możliwość że ktoś może zostać okradziony, to z całą pewnością nie stałbym czekając aż to się stanie, a potem wyśmiewał się z niego że frajera ładnie obrobili. Skurwysyństwo jak widać na tym forum przybiera kilka odmian - raz znieczuloną gawiedź i dwa - takie śmiecie jak Thomas, których lepkie łapy lubią sięgać po to co nie jego. Szczerze mówiąc nie ma dużej różnicy między wami - przyklaskującymi (ironicznie czy nie) kradzieży z uśmiechem na twarzy jak i samemu złodziejowi.
Nie jestem na tym forum od lat, a wątek stackingowy jest dla mnie dosyć nowy. Niestety nie wiem co jakaś kurwa robiła jakiś czas temu, tym bardziej, że jego wątek z feedbackiem był pusty.
Mam nadzieję że w jakiś sposób uda się odnaleźć Tomasza, a wtedy chętnie większą grupką osób "porozmawialibyśmy" sobie z tym ścierwem.
Domyślam się, że pieniędzy już nie zobaczę, ale mam gorącą nadzieję, że kiedyś uda mi się spotkać z Tomaszem twarzą w twarz, a wtedy będzie mógł na własnej skórze wykorzystać to, czego nauczył się w szpitalu - oczywiście o ile to malutkie ścierwo znowu nie łgało o swojej osobie.