Przejdź do forum
[ Railing ] PLO & T...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[ Railing ] PLO & THNL Longterm by Cichosza.

291 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
12 K Wyświetlenia
cumil

chin up i jedziesz z małpami! sick bad run jest sick, ale zawsze się kończy a uczucie shipniętego turnieju jest wtedy jak łyk zimnej wody po 2 godzinach biegania :D trzymam kciuki, a Ty trzymaj mindset, żadna tragedia się nikomu nie dzieje więc się nie przejmuj i graj swoje, gl! :club:

Odpowiedz
Cytat
kosciasty

Napisane przez cumil
chin up i jedziesz z małpami! sick bad run jest sick, ale zawsze się kończy a uczucie shipniętego turnieju jest wtedy jak łyk zimnej wody po 2 godzinach biegania :D trzymam kciuki, a Ty trzymaj mindset, żadna tragedia się nikomu nie dzieje więc się nie przejmuj i graj swoje, gl! :club:

_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
cumil

co słychać?

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza

Będzie dziś updejt wiekszy.
Bo poprzednim miałem prawiem całe 2 dni przerwy, w sobote mała sesyjka i w niedziele dałem z siebie 101%. Grałem głownie sng, + mtt najtansze z największymi pulami.
Działo się dobrze wszystkie mtt w zasadzie zdeepowane, ale bez sukcesów.
Byl deep w 27$ turbo KO, W Sunday Stormie na 40k ludzi, poleciałem koło ~100msc. w mega dużym flipku AQ vs TT na wyjebany stack vs agresywny reg.
Co więcej w 11+r 40k gtd w niedziele poleciałem jakoś 14sty na semi ft, tez na flipku, tam tez było z +11k za wina.....
Przeraża mnie ilość shotów nieudanych na wina +10k w tym stejku...
Deepów było więcej, będzie w raporcie. Zostawiłem u Olora token, to też wczoraj grałem tylko chwile bo podał mi kod telefonem, a dziś juz odebrałem i zacząłem grać niedawno. Raporty już zamówione, także nie wrzuciłem tylko ze wzgledu na ograniczony dostep do softu, co nadrobie.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Hand72o

Ciśnij, ciśnij, tylko czekać na dużego shipa. Umiejętności są naprawdę duże, co widzę bardzo często na wspólnych sesjach, jednak brakuje szczęścia w najważniejszych pulach. GL.

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza

Dzięki za propsy Kukli, odezwij się, gram, teraz przez spadek głównie 180many, jest pare rzeczy które trzeba dopracować.

Raport 25-28.01/2013

Wczoraj było grane, ale nie dostałem jeszcze raportu, dziś prawdopodobnie zrobie też jedną , lub 2 sesje jesli będą to sng jedynie. Po postaram sie wrzucic już wykesy za wczoraj.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Nek00

Może jakiś update ?

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza

100% racji,
własnie zdawałem na priv. 2 stejkerom raport.
Niedługo będzie też tu. Zwklekałem bo grindowałem dużo i liczyłem na updejt po spektakularnym sukcesie ale sie nie udało. Dużo skrinów etc. dajcie mi chwilę. W razie czego zawsz pisz pirv, brak raportu to kpina z mojej strony, jednak wielokrotnie rozmawiałem ze stejkerami na priv w tym czasie, to tez nie czułem ze Was zaniedbuje.
Pozdrawiam.

edit. Mam juz gotowy updejt, ale nie zawiera niedzieli i chyba czesci soboty, bo dostałem dzis jakies błędne raporty od PS, napisałem juz o nowe, takze mysle że niebawem dostane i w ciagu tych 30-45 min wrzucam całość.

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza

http://www.sendspace.com/file/nxityp

w formie pliku do ściągnięcia, ponieważ wrzucone na forum jak uprzednio było nieczytelne, za dużo turków w jednym skrinie.
Cały tydzień, zagrane ponad 400 gier napewno.
Z Ftp przelałem reszte tj. 51$ na ps.
Total mamy obecnie:2279$
Robiłem podsumowania cąłego okresu, przy analizach i treningach.
Obecnie zagrane mam w stejku ok. 150k hands
Hem mówi ze w holdema średni winrate to ok 5bb/100, nie jestem zadowolony, bo setupów jest masa, ale i tak jest nieźle.
W PLO średni winrate, wliczajac wszystkie zagrane przeze mnie tcoopy etc to ok 14bb/100, z którego jestem zadowolony, ale tu próbka mniejsza.
Wyniki natomiast realne to jakas KATASTROFA. Nie wyobrazam sobie takiego d/s na stolikach keszowych. chyba nigdy bym nie był na - przy takiej próbie....
Weekendy stanowią gro strat, w zeszłym tygodniu runowałem tragicznie, ale mimo to ciągłe próby szipowania wychodziły około break even dzięki jakims symbolicznym plusom z sitów.
Co do 180manów jestem przekonany co do nich, moja gram tam jest juz dopracowana, problem w tym że msc. od 10-30 zajmuje zdecydowanie za często. Kluczowe handy do tyłu ciągle. Dociekliwym polecam zobaczyć jak plasują sie finisze.
Schodze wg. progu niżej, chodź zamierzam póki co grać 180many, łątwo w nich zarobić wieksza próbe i jestem przekonany że wyniki przyjdą, a pare szipów ułatwi powrót do mtt. Najbliższe dni zejde najpewniej na 2.5$ i 8$ 180many, zaleznie jak będzie szło. Do końca miesiaca zostało jeszcze troche czasu i nadal planuje zrobić profit.

Co do updatów to,
doszedłem ostatnio do wniosku że tak naprawde denerwujemy sie tylko przy grze gdy ktoś przy nas siedzi, wtedy przezywa się badbity mocniej, jest możliwość skomentowania czy wyżalenia się, i często się z niej korzysta. Można rzucić jakąś kurwom , kolega okaże zrozumienia i od razu jest raźniej. Podobnie było dla mnie z tym watkiem, pisałem o przegranych rozdaniach etc. dla informacji oraz żeby sie usprawiedliwić przede wszystkim bo mogłem to gdzies z siebie wyrzucic. ALe prawda jest taka że to wpływa negatywnie na mindset. Idzie baaardzo żle , robie wiec wszystko aby być w świentej formie. Dlatego nie wklejałem handów etc. tylko próbowałem skupić się na klikaniu i poprawnych decyzjach.
Raczki oczywiście dostępne na bieżąco tu codziennie:
http://www.boomplayer.com/u/cichosza/Most-Recent

tu np. z wczoraj ostatnia ręka: 25msc w 8$ 8k gtd na ps.
http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1982365_E0D734ED2E

oczywiście należa się czestsze updaty, po skończonych dziennych sesjach i do tego wróce. Badbitów jednak tu nie będzie!
Póki co 180many, ale jak wróce na mtt to poprostu bede grał odblokowany i nie bedzie problemu. W razie czego piszcie.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza

Wczoraj 180 many, krótka sesja, troche na odbudowanie się.

Dziś z rana miałem trening mtt, i nie starczyło juz czasu na przedpołudniowa sesje sng, pomyślałem więc że pogram kesz, pierwszy raz od 2 miesięcy. Nie chcac sie podpalac po przerwie dobrze ze pograłem bardzo nisko. Ok 1.5h na 5 stolikach. Almost long run
This is how i run last times ;)

Od ostatniego updejtu jestesmy wiec brejk even. Niedługo zaczne normalną sesję.
Spadłem na brąz na strategy, ale moge postowac normalnie w wątku więc nie wykupuje póki co złota bo korzystam z kont na innych stronach coachignowych i jestem zadowolony.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Nek00

Chciałbym się dowiedzieć jaki jest stan rola i kiedy masz zamiar skończyć staking. Pozatym mógłbys podejść do sprawy trochę bardziej poważnie i railować postępy (lub ich brak) na bieżąco...

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza

Nie było updatów bo nie grałem praktycznie od ostatniego. Chciałem zrobić sobie przerwe żeby zrobić grind przez ostatnie 2 tygodnie. Z końcem miesiaca kończymy i rozliczamy. Jutro wrzucę wszystkie gry od ostatniego raportu, roll obecnie ok. 2k tak samo. Jutro lub dziś w nocy jak dostane raporty, podlicze wszystko idealnie, przepraszam ze tu nie zajrzalem i Ci nie odpisalem. Od dziś gram w zasadzie codziennie , bo plan jest aby do końca miesiaca zagrac 800-1k gier jeszcze na tym stakingu, takze mozna sie spodziewać czestych updatów.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

gl moze na koniec rzutem na tasme cos jeszcze siadzie :) btw bedziesz wystawial kontynuacje po tym stakingu ?

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza

Poleciałem własnie z ostatniego turka, przetrzymały deepy do rana przy komputerze, ale skończyło się bez happy endu.
Nie wiem jeszcze Gibki, pomyślę za te 2 tygodnie, póki co jedyne na czym sie skupiam to obecny staking i grind do którego dziś wróciłem.

Dziśiejsza sesja.

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza
 http://speedy.sh/GEYCU/Cichosza-STTs.htm 
 http://speedy.sh/RMaYg/Cichosza-MTTs.htm 

Kolejno wszystkie rozegrane sitki oraz mtt od ostatniego updatu, większośc volume i większość torby to weekend. Raport nie zawiera 4 turków które grałem po jego zamówieniu czekając do teraz. Były to 11nl 16.5nl 20plo i 11nl satka do hota100. Niestety żadnego nie skeszowałem chodź z Plo tuż przed kaską odpadłem przegrywajac wczesniej cziplidowy spot.

http://www.boomplayer.com/u/cichosza/Most-Recent
Sporo pul z wczoraj. Głównie kwaśne badbity z późnych faz o $ i dobre życie.

Roll total to obecnie 1185.5$ + 50$ steelar.
Sprawdzę to jeszcze jutro dla pewności bo godzina już późna.

Liczby z weekendu. W zasadzie większośc czasu grałem ~12bb/100, pod koniec tona setupów zrobiła swoje.
Ciężko skomentować takie wyniki, jak napisze że grałem zajebiście to.....
Ale nie mogę na pewno powiedzieć że grałem słabo albo odwalałem lipe. Od siebie mogę tylko powiedzieć że wiem że nigdy wcześniej nie grałem regularnie tak dobrze jak teraz (tak wiem że kłócą się z tym wyniki). Polecam przyjrzeć się finiszom mtt/sng. Podaruje już sobie wypisywanie ilości bubli i przytaczanie pul.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

masakra, ostatnio same downswingi na moich stakingach poza kilkoma perelkami :(

Odpowiedz
Cytat
cumil

nic nie było grane od weekendu?

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza

Było, skończylem właśnie poranna sesje sng. + mikrohoty
kulminacyjny moment na dipku z przed chwili:
http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/2180790_F10307CC68
Po obiedzie od 16-17 gram dalej i po wieczornej sesji zamówię raport.

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza
 http://speedy.sh/hkzW6/All-Regular-Tournaments-played-by-Cichosza-4.htm 

http://speedy.sh/7NxhP/All-Sit-Go-Tournaments-played-by-Cichosza.htm 

Do ściągnięcia kolejno mtt audyt oraz sng audyt.

HEM za ostatnie 3 dni.

w raportach przysłanych z ps, powtarza się chyba parę turniejów z ostatniego raportu, jutro(jak wstane) sprawdze dokładnie i podam cyfry, ale jak widać z gier będzie min minus.

Odpowiedz
Cytat
Cichosza Autor wątku
Cichosza

Właśnie skończyłem małą nocna sesję sobotnią.
Było Ft w końcu, ale tylko 6th i jakieś 500$, do tego miałem semi-ft + pare pozycji 20-35msc w niezłych turkach, + buble, zreszta wszystko będzie w raporcie po weekendzie. W Sng ft buble etc ciag dalszy. No ale w końcu + wiec nie będe zagłębiał się w kwestie mojego chorego runu, Cieszy zwiekszajacy się ciagle winracik w hemie.
Jutro gruba wojna, zaczne jak wstanę, na życzenie mogę grac odblokowany cały czas.

Hem z dziś na potwierdzenie ze winrate jest, i robie co do mnie nalezy...

Obszerniej po niedzieli. W razie pytań piszcie.

Odpowiedz
Cytat