Tu będą railingi.
1 sesja za mną, +2bi.
2 perełki:
Bo 5b od rega to siła
PokerStars Zoom No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from http://www.flopturnriver.com
Button ($56.91)
SB ($18.35)
BB ($87.74)
UTG ($110.53)
MP ($51.50)
Hero (CO) ($53.12)
Preflop: Hero is CO with K
, A
2 folds, Hero bets $1.50, 2 folds, BB raises to $4.50, Hero raises to $10, BB raises to $25.50, Hero raises to $53.12 (All-In), BB calls $27.62
Flop: ($106.49) 7
, 4
, K
(2 players, 1 all-in)
Turn: ($106.49) 8
(2 players, 1 all-in)
River: ($106.49) 3
(2 players, 1 all-in)
Total pot: $106.49 | Rake: $2.50
Results:
BB had 9
, 10
(high card, King).
Hero had K
, A
(one pair, Kings).
Outcome: Hero won $103.99
I jakiś fish, jak się okazalo. Do tej pory pasywny (deep + możliwość trapu), staty jakby semi rega, ale próbka kilkudziesięciu rąk. Nie jestem przekonany co do raisowania tutaj, jeśli on jest pasywny.
Ale może to być to może skrzywienie po DS
PokerStars Zoom No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from http://www.flopturnriver.com
Button ($97.79)
SB ($252.83)
Hero (BB) ($104.49)
UTG ($42.41)
MP ($93.13)
CO ($20.16)
Preflop: Hero is BB with A
, K
3 folds, Button bets $1.20, SB raises to $4.82, Hero calls $4.32, 1 fold
Flop: ($10.84) 2
, 2
, K
(2 players)
SB bets $7.01, Hero calls $7.01
Turn: ($24.86) 3
(2 players)
SB bets $11, Hero calls $11
River: ($46.86) J
(2 players)
SB bets $23, Hero calls $23
Total pot: $92.86 | Rake: $2.50
Results:
SB had 10
, Q
(one pair, twos).
Hero had A
, K
(two pair, Kings and twos).
Outcome: Hero won $90.36
edit.
uuu widzę błąd w ostatniej ręce, gram tu ofc 4b, a fishek mi donkuje
Zyje, zyje.
W tym momencie pisze z telefonu, wiec nie mam jak wrzucic graphu.
Ale sytuacja wyglada tak, ze jestem mniej wiecej w tym samym miejscu, ktore pokazuje powyzszy wykres.
Zagralem w sumie +16kh, 2 dni temu stracilem 5bi, chyba z tego co pamietam wszystko AI pf
Przedwczoraj i wczoraj odrobilem.
Jesli bede mial dostep do komputera, to postaram sie wrzucic wykres i jakies rozdania. Niestety kiedy mam juz czas, zeby pogrindowac, czy przysiasc do nauki, railing wypada mi z glowy
Łooo, jednak handów jest trochę mniej, niż przypuszczałem.
Średnio idzie, mogło być lepiej. Jutro mam zamiar przeanalizować trochę spotów, dodatkowo mam 2 nagrane sesję oraz weekend chcę przygrindować, coby nadrobić straty
Uploaded with ImageShack.us
W okolicy 8kh to ten zjazd, który opisywałem post wyżej. Wszystko AI pre, flipy, coolery i inne dziady.
Mamy kogoś kto gra tutaj sng? Chodzi mi o sprzedaż T$, na razie mam dopiero 5k fpp, ale na koniec stackingu będzie pewnie +20k, co daje jakieś ~400T$, więc jeśli ktoś by chciał, moge sprzedać za 99%
Dzisiaj kolejne dobre sesje:
Uploaded with ImageShack.us
Najśmieszniejsze jest to, że to nie fishe sa moimi głównymi dawcami, a głupota i zlevelowanie regów
Volume niewazny, wazne ze profit jest. Lepiej nie grac na sile i miec wyniki niz klikac bezsensownie i tracic kase.
Jakbys sie nie wyrobil z volumem, to nje wiem jakbinnym, ale mi to nie przeszkadza. Zawsze mozna rozliczyc i wystawic kolejny staking, nie wierze, zeby udzialy nie zeszly jak swieze buleczki
Sto lat, sto lat...
Niech żyje kustra nam
Sto lat, sto lat...
Niech będzie rungood trwał
Pisze z telefoniku. Po weekendzie nic sie nie zmienilo, jakies overall jestesmy jakies +23bi.
Handow jest niecale 30k, nie jestem pewny.
Wczoraj aktualizowalem HM'a i mi sie cos popieprzylo. Jest napisane, zeby go zarejestrowac, chociaz juz jest zarejestrowany.
Wieczorem to sprobuje ogarnac, kiedys juz mialem cos takiego i wystarczylo, ze jeszcze raz wpisalem kod.
Mam jedna prosbe. Jesli mozna, to nie piszcie do mnie 5x dziennie na gadu, bo to sie robi irytujace. Jest kilka osob, ktore nonstop spamuja: "kiedy update? kiedy wyniki po piatku? kiedy wyniki po popoludniowej sesji?". Nikt sie nie przedstawil, nawet nie wiem z kim mam przyjemnosc rozmawiac.
Wyniki postanowilem, ze bede wklejal co 10kh, ale nie rzadziej niz co tydzien, tak jak bylo w umowie