Przejdź do forum
longterm mtt+sitki1...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

longterm mtt+sitki180t

167 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
7,809 Wyświetlenia
kubieniec

Jestem przeciwny jakiemuś znaczniejszemu zwiększaniu buyinow. Mamy jeszcze dużo stejka do rozegrania a profit jak na razie rośnie w dobrym tempie

Odpowiedz
Cytat
czarnebloto

Dobrze by bylo gdybys napisal ile i jakie turnieje chcesz dolozyc, bo tak to ciezko powiedziec.

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

Napisane przez kubieniec
Jestem przeciwny jakiemuś znaczniejszemu zwiększaniu buyinow. Mamy jeszcze dużo stejka do rozegrania a profit jak na razie rośnie w dobrym tempie

profit rosnie, gębka sie cieszy, a koniowi najlepiej podciąc skrzydła...
roll 8k jaki zebrlem byl znacznie na wyrost zakladając gry lo stakes+szorty mid stakes + sitki znacznie wyplaszczające wariancje... teraz dysponując takim profitem grzechem jest nie zwiekszenie avg bi. jak juz napisalem wszystko w granicach rozsądku, dorzucalbym kilka midstaksów do sesji i tyle. no i czasem grubsza niedziela.
W ofercie dosyc nieprecyzyjnie sie wyrazilem, napisalem ze przy "sporym" proficie będziemy dyskutowac o wyzszych turkach. Słowa "spory"i "dyskutowac o wyzszych turkach" dają duze pole do popisu kazdej ze stron, bo kazdy moze to interprtowac na swoj wlasny sposob. Wydaje mi sie jednak ze interpretacja tego punku jest tylko jedna i powinienem miec prawo do zakladk mid imo
Punktem newraligicznym dla inwestora jest gra na minusie/ b/e / niewielki plus. W momencie gdy staking jest na duzym plusie wpisowe pokrywane są z tego plusa. jednym slowe efektywny cut dla inwestora jest niesamowicie sprzyjający (np. gdyby profit byl dzielony 50/50 to cut wynosilby 100/0, tutaj troche jest pokrecone bo są interpolowane schodki).
krok ten zwiekszylby troche wariancję, ale na pewno jest ev+ dla inwestora. to ze zastawiles tu sporą czesc swojego rolla powinien sklonic Cie do refleksji na temat bm, a nie do psucia mi gry.

oczywistym jest tez to ze jak zjade rollem o powiedzmy ~3-4k to wracam do wczesniejszych zasad

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

Napisane przez czarnebloto
Dobrze by bylo gdybys napisal ile i jakie turnieje chcesz dolozyc, bo tak to ciezko powiedziec.

dokladnego schedule nie jestem w stanie przedstawic, bo gram o roznych porach. wyglądaloby by to tak ze gralbym takie same sesje jak wczesniej tylko ze w miejsce kilku sitkow odpalilbym jakies midstaksy.
powtarzam: wszystko w granicach rozsądku, gdyz równiez zalezy mi na proficie

Odpowiedz
Cytat
NumberOne1

ode mnie masz zielone światło pod warunkiem że nie będzie to żaden turek turbo >35$, a nonturbo nie przekroczą 110$.

zamierzasz coś grać poza stackingiem na swoim koncie? nie chciałbym niedomówień potem i przepychania się za czyje pieniądze jest grany dany turas.

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

Napisane przez NumberOne1
ode mnie masz zielone światło pod warunkiem że nie będzie to żaden turek turbo >35$, a nonturbo nie przekroczą 110$.

zamierzasz coś grać poza stackingiem na swoim koncie? nie chciałbym niedomówień potem i przepychania się za czyje pieniądze jest grany dany turas.

umowa stoi, ale dorzucę gdzies po drodze 3 sm i 5 h55
wszystkie turki jakie gralem i jakie bede gral są na stakingu, za swoje gralem tylko w studa hi/lo gdzie moj roll na starsach zrobil up z 2k do 7,5k, ale zaprzestalem juz tego procederu po ostatniej korekcie. prowadze excela gdzie zapisywalem cała historie moich sesji, ktory moze byc w kazdej chwili do wglądu inwestora razem z audytem

Odpowiedz
Cytat
NumberOne1

no musisz jeszcze spytać innych.
na hoty >35$ sie nie zgadzam. SM i SWU można spróbować w ostatnie 2 tyg stackingu jeśli profit będzie ciągle fajny i inni sie zgodzą.

ja wiem że po takich fajnych shipach wydaje się czlowiek niezwycieżony, ale przejebac rolla na mid/highach jest na prawde łatwo i niejeden reg tego doświadczył.

co do audytu to myśle że będzie niezbędny ze względu własnie na owe stud'y.

Odpowiedz
Cytat
kubieniec

zgadzam się w takim razie z NumberOne

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

Napisane przez NumberOne1
no musisz jeszcze spytać innych.
na hoty >35$ sie nie zgadzam. SM i SWU można spróbować w ostatnie 2 tyg stackingu jeśli profit będzie ciągle fajny i inni sie zgodzą.

ja wiem że po takich fajnych shipach wydaje się czlowiek niezwycieżony, ale przejebac rolla na mid/highach jest na prawde łatwo i niejeden reg tego doświadczył.

co do audytu to myśle że będzie niezbędny ze względu własnie na owe stud'y.

zdaje sobie sprawe z tego ze roll 10k na mid i hi to jest nic, dlatego zaznaczylem ze bede gral standardowe sesje z dolozeniem kilku wyszych turniejów. Nalegam na sm bo ma swietną deep strukture i gra w tym turku to czysta przyjemnosc (pisze to mim kilku wtop w tymze turku)
Absolutnie nie czuje sie niezwyciezalny i wiem jak podlym sportem jest poker :)
Moge Cie zapewnic ze nie jestem typem gamblera i w momencie gdy roll by sie kurczyl w zastraszającym tempie to nie mialbym problemow w dobraniu odpowiedniego schedule.
Moje wyniki mozesz sprawdzac w kazdym momencie na sharku, tylko uwzględniaj to ze rozegralem sporo 3rek i mtt+r, ktore zanizają moj bi, przez co profit pokazywany przez sharka jest nieco zawyzony.
Audyt będzie mial kilkanascie/dziesiąt tysięcy wierszy wiec pewnie sie sporo napracujesz, ale zgodnie z zyczeniem udostepnie go pod koniec stejka

Odpowiedz
Cytat

.

+1

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

rozegranych 1262, profit 10640

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

1321, 10530 talarow

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

1382, 10450

Odpowiedz
Cytat
kubieniec

Podawaj ile mniej więcej rozegrałeś sng

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

943 sitki, 436 turkow razem z satkami, razem 1379 (machnąlem sie 3)

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

1469, 10550

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

1544, 10090

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

zawieszamy stejka ~na tydzień, czas na czeskie szipy

Odpowiedz
Cytat
kubieniec

to może w jakimś stopniu się rozliczymy? Mógłbyś wysłać nam te 8000 a 10.000 zostawić na dalszą grę

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

kompletnie zapomnialem o czesciowym rozliczeniu... moge teraz rozeslac 3k, bo taki mam limit
wiecej nie dam rady bo nie biore laptopa ze sobą
wiec rozsylam 37,5% rolla startowego na nicki z ktorych dostalem hajs
e. done

Odpowiedz
Cytat