joł, czeskich szipow nie ma, zbliza sie czeska torba. dzis pobilem rekord bsnt, ktory odpadl po 4 rekach o 1 oczko
jak jutro nie przydeepuje wracamy za 2 dni do grindu
Nie wiem w końcu jak z tymi low mtt się skończyło, ale chyba warto już wrócić do pierwotnych BI. Albo może zwiększyć ilość sng na rzecz mtt. Taka luźna propozycja, bo dużo nas kosztuje sesja
panikujesz tak, jakby zostalo mi na 2 sesje. tak czy owak wygląda na to zagram znacznie wiecej sitkow od mttekow. avbi w turkach praktycznie sie nie zmienil, gram to samo co wczesniej z nielicznymi szotami, a spadam z profitem nie dlatego ze zmienilem turki, tylko dlatego ze nic nie szipuje, taka gra, nic nie poradzisz, moze dzis rzygnie
niedlugo posle wam jeszcze 3k, pzdr
Nie panikuję
Widzę że od jakiegoś czasu właśnie nic nie idzie do przodu więc pomyślałem że warto wrócić do tych pierwotnych turków które Ci dobrze szły. Ale jak nie ma runa to nawet z nich nie będzie profitu, więc luzik
nie potrafie wyjsnic co sie teraz dzieje, mam rozjazd na 1kk chipsow w czasie jednej sesji, nic nie przydeepowalem, w takim 3,3r 2x turbo wziąlem 17! rebuyow albowiem ZADEN wlipek mi nie siadl.
e. nic ciekawego, jutro zrobie dokladne podsumowanie. chyba pogram kilka dni tylko sitki, bo slabo to wygląda
e2.wczoraj byla najgorsza sesja w tym stejku, na -900. cos mi sie powalil excel po paradubicach i siedze z audytem zliczając wszystko od początku
1672 gry wskazuje shark, z czego 1145 to sng180o, wiec 527 mtt z satkami.
profit wynosi dokladnie 9040.98$
uporządkowałem historie gier z audytem, wiec jak ktos chce sprawdzic to smialo.
e. jednak pomylka, 8740.98, zapomnialem ze przy czesciowym rozliczeniu 300$ bylo moje a nie stejkowe
moze rozliczymy się z wkładu poczatkowego do końca? żeby potem w limity nie wpaść szybko przy rozliczeniu
1819 gier, profit 9060
jutro rozesle 3k, 2k jeszcze zostawie na wszelki wypadek, jak nie zlec z rollem przez nastpne 500 gier to tez wysle
poszlo nastepne 3k, 2k zostawiam jeszcze na jakis czas.
dostalem w jakims prezencie 40t$, zupelnie nie wiem skąd to sie wzielo. Doliczam to do swoich pieniązkow
Spoiler

jezeli wyrownanie przyjdzie w trakcie tego stejka, to czeka nas jeszcze srogi profit ;p
Spoiler

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4362482_12CE767772
czy ja to powinienem foldowac?
siemanko, stan na dzisiaj: jakies 2120 gier, profit 8300
jest spory problem. bardzo mi szwankuje internet stacjonarny. POlowe wczorajszej i dzisiejszej sesji rozegralem na internecie z telefonu, ktory predkoscią nie grzeszy - czas "akceptacji" zagrania nie wynosi mikrosekunde jak jest w standardzie tylko ciągnie z sekunde, dwie,czasem zdarzają sie tez zawieszki. uniemozliwia to normalną gre i mulitabling.
ze stacjonarnym internetem problem jest taki ze pyka normalnie przez jakis czas, po czym starsy lapią zawieszke i musze odłaczac go od prądu, rozłączac kable, poczekac chwile i zlozyc od nowa.
moze ktos tu zna sie dobrze na takich sprawach i moglby doradzic mi co powinienem zrobic? internet - radiowka, urządzenie przy antenie to chyba router tp link, router w pomieszczenii - dlink. na administratora sieci oczywiscie moge liczyc, ale z doswiadczenia wiem ze pomoc przychodzi nie tak szybko jakbym tego sobie zyczyl ;p
innego dostawcy internetu nie będe szukal (choc tego juz mam serdecznie dosc) bo prawdopodobnie pomieszkam tu jeszcze 2-3 tygodnie i zmieniam otoczenie.
jutro pogrzebie troche w tym i moze uda mi sie doprowadzic łącze do stanu funkcjonalnosci.jesli nie, nie będe w stanie ze wzgledow technicznych grac do momentu naprawy.
i tu moje pytanie. czy w przypadku takiej mozliwosci, jestescie w stanie poczekac z zakonczeniem stejka, czy wolelibyscie rozliczyc go juz teraz?