♠_thumbsup: nie ma problemu, temat upadl
troche wam sie dziwie, skoro sam bralbym 80% to chyba oczywiste jest ze robilbym wszystko zeby wyjsc na plus, a field w takich live eventach jest duzo bardziej soft w porownaniu do online...
za jakas godzinke zaczynam sesje
Jak idzie Ci robienie profitu na sng i mtt to przy tym zostańmy
Nie można być zbyt pozernym
Mógłbyś może się odkryć na starsach?
znacznie pewniej mi sie gra zablokowanym, nie lubie dowac free info przeciwnikom, oraz do konca nie fajnie sie czuje jak ktos pacza mi na rece ;p
"podzial profitu:
45/55 przy proficie 0-5k
55/45 przy proficie >15k"
móglbyś to doprecyzować, bo chyba przeoczyłem ten drobny błąd w ofercie.
i czy tu też działa interpolacja tak jak we wczesniejszych stackingach?
Napisane przez NumberOne1
"podzial profitu:
45/55 przy proficie 0-5k
55/45 przy proficie >15k"móglbyś to doprecyzować, bo chyba przeoczyłem ten drobny błąd w ofercie.
i czy tu też działa interpolacja tak jak we wczesniejszych stackingach?
to chyba proste, pod spodem chyba napisalem ze dziala interpolacja z tego co pamietam.
profit, podzial:
1k 45/55
2k 45/55
5k 45/55
7,5k 47,5/52,5
10k 50/50
12,5k 52,5/47,5
15k 55/45
20k 55/45
miljardk 55/45
nie stosuje schodkow, gdyz uwazam ze są krzywdzące dla stakowanego, kiedy mu zbraknie kilka $ to traci na tym za duzo. pozatym przy schodkach imo czesto moze dochodzic, szczegolnie pod koniec stakingu do tego, ze co jest ev+ dla stakującego jest ev- dla inwestora i odwrotnie...
wygralem sate do melona za 11 peso i od razu mnie zarejestrowalo, wiec gram to na stakingu
e. dzisiaj w sitkach ch**orun, wiec jak nie szipne melona to moze byc minus
out. all iny na tuurnie 77 vs aq, q na riv
~1100 gier profit 6,2k
znow byl deepek w 11r, bylo ~6/17, ale troche mi sie spazznelo w bvb, a na szorcie nie wpadl flipek i tylko sft
Koniec stakingu jest jak zagrasz 1,8k sng? Liczba którą podajesz to same sng czy sng+mtt?
dokładny stan na dzisiaj:
rozegranych 1105 gier: 760 sitków, 345 mtt (razem z satkami)
roll: 14197.32 (profit 6197.32)
@Kubieniec mam do rozegranie jeszcze jakies 2/3 stejka, w ofercie podalem warunki.
hu w 16t trwa, totalny tard, ciezko z nim cokolwiek zagrac
mogl byc end, ale
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4039088_9934F0A485
pytanie std, z jakiego kraju jest przeciwnik ;p?
chujowo z takim flipowac o 1,2k
sprzedalem mu saka na koniec ;p
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4039174_E51E3E72FD
profit jest juz calkiem przyjemny, więc zgodnie z umową chcialem odblokowac sobie całą zakladke midstakes, oraz sporadczynie chcialbym miec mozliwosc zagrania jakiegos majorsa. Wszystko oczywiscie w granicach rozsądku, tez mi przeciez zalezy na proficie. fajnie gdybyscie sie zgodzili, bo jak cos szipne to będe podtrzymywal ostatnią tradycje forumową i będzie za moje