~600 gier profit 710
od dzis ruszamy z kopyta, sory za zastój, ale ostatnio totalnie nie moglem sobie pozwolic na 7 godzinne sesje. zauwazylem ze przy schedule ktore gram rozegram wiecej sitków niz zakladalem (kosztem mtt). Są dwie opcje 1) zwiekszam zakladaną liczbe sitkow i podnosze o 5% progi podzialów lub 2) dorzucam jakies krzak roomy i tam wyrabiam mtteki.
Ja osobiscie sklanialbym sie w kierunku 2 opcji
Malo sie orientuje jakie roomy oferują dobre mtteki, dlatego prosilbym o propozycje.
(Mam konto na ftp i party, ale oczywiscie moge zalozyc na innych roomach)
przy 4 left totalnie nie czulem edga nad przeciwnikami, wyszla propzycja deala, 5,3k brzmi niezle, teraz walcze juz tylko o jakies punkty
dzis totalne dno jesli chodzi o traffic, wiec opije sobie dzis nadchodzące niebawem urodziny.
jako ze jest profit proponuje zagrac kilka satek do majorsow, z intencją grania ich
jedno nie i nie bylo sprawy
2 deepruny rozjebane 5,5 turbo na sft ak<99 i 22 6max 9 left aq<a9
~880 gier, profit 5230
35tka ustrzelona, bedzie proficik :fdrink, z mtt to 16/27 w 6maxie za 16,5
omfg mam karoce!!!
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/3971782_621413800D
taka sytuacja
na 99% jade do paradubic, w planach main event i kilka night turbinek. W zasadzie juz dawno odlozylem sobie ruble na tę okazje, ale w ramach rekompensaty moge zarezerwowac jakas cegielke dla longterma oraz jak nie polece z rollem czesciwe rozliczenie.
w wyniku pewnych rozliczen finansowych podpinam kolega Gaisha pod statek, teraz ja mam juz tylko 10% a Gaish 5%. mam nadzieje ze nikomu to nie przeszkadza