Cz
Cos chyba jest nie tak z wysylaniem zaproszen do przyjaciol, bo juz kilka osob mi wyslalo, a ja nic nie dostaje
Hej magda25uk,
nie widzę, żeby występowały problemy z zapraszaniem znajomych czy otrzymywaniem zaproszeń. Być może pojawiło się jakieś chwilowe opóźnienie w aktualizacji strony.
Przed chwilą, dla upewnienia się, wysłałam zaproszenie, które zostało normalnie doręczone i przyjęte. Także z naszej strony wszystko wygląda okej.
Pozwól, że przeniosę Twoje pytanie do działu "Pytania początkujących", chociaż początkująca nie jesteś.
Pozdrawiam.
Pewnie jakies opoznienia bo kilka osob mi wyslalo zaproszenia wczoraj w nocy i dzis rano a w poludnie zadnych powiadomien u mnie nie bylo i po prostu porozsalam sama.
Dzieki
Podczepię się żeby nie zakładać nowego tematu.
Znajomy skorzystał z darmowej gotówki na Poker Strategy. Założył konto na Poker 770, otrzymał pieniądze. Przy rejestracji wpisał moją nazwę użytkownika. Wyrobił już 126 strategy points, więc zgodnie z regulaminem powinienem dostać od Poker Strategy 25 $ a od jakiegoś czasu mam coś takiego.
Wypłata z promocji
Stan konta: $2
Wypłata bonusu Ranking Top100
A pod spodem, tam gdzie jest :
Zgarnij aż do 500 $ za każdego poleconego użytkownika.
Udostępnij ten link:
Dowiedz się więcej.
Stan konta: $0
Hej Hugo1985,
musisz pamiętać, że w promocji TaF liczą się tylko zwykłe StrategyPoints, bonusowe niestety nie są brane pod uwagę. Suma StrategyPoints Twojego poleconego, o której mówisz, to zwykłe punkty + bonusowe.
Na chwilę obecną otrzymałeś za tego poleconego 2 $ z promocji Fast Two, jeżeli Twój znajomy uzbiera 100 zwykłych StrategyPoints, dostaniesz od nas 25 $.
Pozdrawiam.
Dzięki za pomoc
Jeszcze jedno pytanie. Gdzie mogę sprawdzić, kto skorzystał z mojego zaproszenia? Sprawdzałem w profilu i nigdzie nie widzę takiej opcji.
Cześć Hugo1985,
osoby zwerbowane przez Ciebie znajdziesz na swoim koncie "Zaproś Przyjaciół" pod poniższym linkiem:
Ze względów bezpieczeństwa, widoczna jest tylko pierwsza i ostatnia litera nazwy użytkownika.
Pozdrawiam.