Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Darmowy tracker?

13 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,658 Wyświetlenia

Witam. Czy jest ktoś w stanie polecić mi jakiś fajny darmowy tracker? Wcześniej korzystałem z Elephanta, ale biedak zdechł i nie wiem czym mógłbym go zastąpić.

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

PT4

Odpowiedz
Cytat
Endurx
PokerStrategist

Holdem Manager 2

Odpowiedz
Cytat
tomik51
PokerStrategist

Z tego co wiem to obecnie nie ma typowo darmowego trackera. Możesz skorzystać z 30 dniowego Triala Holdem Managera 2, bodajże 60 dniowego triala Poker Trackera 3, ale najlepszą opcją jest Poker Tracker 4, który jest jeszcze betą i jest za darmo do czasu wydania pełnej, oficjalnej wersji.

Jak widzisz mimo braku typowego freeware, jest w czym wybierać ;)

Odpowiedz
Cytat

Hej,

widzę, że otrzymałeś już porady od kolegów, za co im dziękuję.

Ze swojej strony chciałem dodać, że warto śledzić nasze newsy z promocjami, gdyż co jakiś czas organizujemy promocję, w których można wygrać licencję do Hold'em Manager 2.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Rumunus
PokerStrategist

Jest szansa odzyskania rąk które grałem bez trackera?Ewentualnie gdzie się one znajdują. Jak zimportować. Mi wyświetla tylko te ręce z czasów jak miałem elephanta.

Odpowiedz
Cytat

Pt4 beta

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Oldschool Grinder

Pytanie czysto techniczne:

Czy na poker roomie Poker stars jest opcja pokazywania siły ręki, czyli np jak mam strita, to jest to napisane.

Wiem, że to może i komuś nie jest ważne.
Ale jak gram wiele stołów, to czasem można przez pomyłkę zrzucić np strita, czy fulla.
Dotąd grałem na Party Poker i iPoker i tam jest pokazywana siła ręki.

No i czy można na Poker stars ustawić wielkości zakładów, typu mini przebicie, 1/2 puli,2/3 puli, cała pula, tak jak to jest na innych roomach?
Bo u mnie na Pokerstars jest tylko pasek do ręcznego suwania wielkości zakładów.

Czy ktoś wie, czy te rzeczy można ustawić?
I gdzie to jest w opcjach?

Odpowiedz
Cytat
sergii1984
Elite Grinder

Napisane przez Panmorz
No i czy można na Poker stars ustawić wielkości zakładów, typu mini przebicie, 1/2 puli,2/3 puli, cała pula, tak jak to jest na innych roomach?
Bo u mnie na Pokerstars jest tylko pasek do ręcznego suwania wielkości zakładów.

Czy ktoś wie, czy te rzeczy można ustawić?
I gdzie to jest w opcjach?

Options-->Bet Slider Options ----- ustawiasz wielkości w bb preflop i % pota postflop

Options--> Hotkey Settings - - --- możesz sobie przypisać rózne wielkosći podbić pod konkretne klawisze np. ja mam pod scrollem w myszce 2,5bb raise żeby kraść blindy

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Oldschool Grinder

Dzięki :)

O to mi właśnie chodziło.

A co z tą siłą ręki?
Nie ma tej opcji na Pokerstars?

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Wyświetlanie siły ręki jest tylko możliwe w grze na żetony. Nie ma takiej opcji w grze na prawdziwe pieniądze.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Oldschool Grinder

Hmm. Na innych poker roomach jest wyświetlanie siły ręki w grze na pieniądze (Party Poker, sieć iPoker, 888poker).
Więc jednak Pokerstars ma malutkiego minusika :)

Odpowiedz
Cytat

Hej Rumunus,

Napisane przez Rumunus

Jest szansa odzyskania rąk które grałem bez trackera?Ewentualnie gdzie się one znajdują. Jak zimportować. Mi wyświetla tylko te ręce z czasów jak miałem elephanta.

owszem, jest taka możliwość. Rozdania są zapisywane przez oprogramowanie pokerowe na dysku. Musisz poszukać katalogu, w którym się zapisała się historia rozdań, najczęściej możesz to ustawić w oprogramowaniu pokerowym albo są one zapisywane w katalogu, gdzie masz zainstalowane oprogramowanie poker roomu. Rozdania te możesz zaimportować, a opcja ta jest dostępna z poziomu programu trackującego. Mam nadzieję, że o to Ci chodziło.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat