Jestem z wami już pewno gdzieś tydzień i tak sobie próbuje analizować to wszystko i chce się tym z wami podzielić ponieważ wierze ze odnajdę tutaj dobrego ducha który pomoże mi z tym wszystkim.
NL holdem
Gram na FTP gdzie uzyskałem 50$ bonusowe... z Tych dolarów zostało mi 35$ oraz mam 540punktow FTP(wynik nie za dobry ale chyba nie jest jeszcze tragiczny) Miałem masę wzlotów i upadków pewnie wykres moich pieniędzy 10 razy spadałby i wzrastał a wszystko miedzy 40$ a 65$... Dopiero dziś pierwszy raz spadłem poniżej 40... I tak zacząłem nad tym wszystkim rozmyślać i widzę swoje błędy ale ciężko mi je wyeliminować. Na początek postanowiłem skorzystać z jakiegoś programu(może elephant na początek) a następnie solidnie przerobić materiały na brąz oraz srebro...
Chciałbym również dać jakieś rozdania do oceny ale nie bardzo wiem jak je zapisać ze stołu pokerowego i gdzie je zapisać jak przerobić i do kogo się z tym zwrócić.
Mam również problem z zainstalowaniem elephanta wyskakuje mi następujący błąd
/ A może jakis inny program polecicie? Czy są jakieś programy do prowadzenia statystyk swoich rozdań i tego wszystkiego...?
z góry dziękuje