Siemka. Poczytałem o odmianie RUSH i wygląda ciekawie. Zanim jednak założe konto na nowej platformie mam pytanie:
Czy to że co rozdanie zmieniają się gracze nie wpłynie na to że korzystanie PT3 będzie niemożliwe? Bo na normalnych stołach staty się ładują dopiero po rozegraniu pierwszej ręki z nowymi graczami na stole.
tutaj masz na pewno kilka tematów gdzie ludzie mają podobne problemy, widziałem jak czegoś szukałem, natomiast nie powiem Ci jak to jest bo nie gram rush.
Gram Rusha na 2 stolikach. HUD PT3 działa bez problemów. Sprawdzałem też kiedyś na 4 i o ile pamiętam trzeba było chwilę poczekać aż zmienią się staty na aktualny stolik, ale trwało to ok. 1-2 sek. więc właściwie bez problemów.
Dzieki. A jak tam z poziomem? Jak ogarniam normalne NL50 na małym roomie to mogę spokojnie zaczącz tam od NL25 FTP czy lepiej niżej?
I ile hands/h rozgrywa się na takim jednym stoliku?
No ja zacząłem od NL5, aby się przystosować, a i BR na FTP na więcej nie pozwala. Jak gram nita, to jest do przodu, jak poszerzam, to w plecy lub na zero. Sporo regów, a jak wyżej, to nie wiem.
Hej furn1,
tak jak pisał hapotam, wszelkie pytania techniczne możesz zadawać w odpowiednim dziale.
Jeżeli chodzi o poziom, to nie odbiega on od poziomu na takich samych stawkach przy normalnych stołach. Słyszałem jednak, że na rush poker ludzie grają znacznie ciaśniej.
Mam nadzieję, że wypowie się jeszcze ktoś znający rush'a.
Pozdrawiam,
dohpaZ