Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Potrzeba zmiany :)

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
574 Wyświetlenia

Witam od dosyć długiego czasu gram SnG 18 i 27 os na P*, zastanawiam się nad zmianą roomu i mam kilka pytań :) :

1.Jeżeli założyłem konto na FTP dawno temu, ale nie wpłaciłem kasy to dostane teraz bonus od pierwszej wpłaty?

2. Jak na FTP wygląda wyrabianie bonusu ( a może jest instant :> )??

3. Może jest jakiś lepszy waszym zdaniem pokerroom do SnG 18 i 27??

z góry dzięki za odpowiedź :)

7 odpowiedzi
JuelzWicco
PokerStrategist

Witaj.

1- Tak , jeśli nigdy nie wpłacałeś to dostaniesz bonus od Pierwszej Wpłaty

2 - "Za każdy zarobiony punkt otrzymujesz $0,04 na poczet Twojej premii."

"Za każdy dolar prowizji od puli w grze stolikowej na pieniądze przyznaje się zasiadającym przy stole dziesięć Punktów Full Tilt do równego podziału pomiędzy graczy biorących udział w rozgrywce. Na przykład: jeśli dziewięciu graczy bierze udział w rozgrywce, a z puli pobiera się prowizję w wysokości $1,80, każdy z graczy otrzymuje 2 Punkty Full Tilt za to rozdanie.

Za każdego dolara wydanego na opłaty turniejowe lub Sit & Go gracz otrzyma 10 Punktów Full Tilt. Nie ma ograniczeń co do liczby otrzymanych punktów. Na przykład: jeśli bierzesz udział w turnieju z wpisowym w wysokości $200 i opłatą w wysokości $16, otrzymasz 160 punktów.
"

Bonus jest uwalniany co 10% wyrobionego bonusu albo 20$

Czyli jeśli wpłacisz 150 dolarów to będzie uwalniane co 15$
Jeśli wpłacisz więcej niż 200 to co 20$

3. Tutaj już nie wiem :) ale myśle że raczej nigdzie nie będzie lepiej niż na FTP/Poker Stars

Mooris
PokerStrategist

Dzięki JuelzWicco za fachową odpowiedź :f_thumbsup:

co do 3 pytania to również uważam, że P* i FTP to najlepsze roomy

Pozdrawiam

JuelzWicco
PokerStrategist

Szczerze to sama przyjemność :) np.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki bardzo :) to sie chyba zdecyduje. P* zaczyna mnie męczyć i nie mam juz bonusu, a dodatkowo lecących pieniążków nigdy za wiele :). Slyszałem ze jest różnica w poziomie ale nie wydaje mi się żeby była znacząca (nadzieje :P)

ja ci powiem synku, ze we wsi godoja ze na FTP albo na fisha trafisz, albo na pro gracza, czyli szansa ze trafisz na fisha wynosi 50%, takie jest moje zdanie i dziolchy we wsi popieraja. Zoś na poker stars nigdy nie wisz co sie spotko, i dlatego tam nie grom.

zaiste

mariuszl2
PokerStrategist

Najgorsze jest to, jak komus sie wydaje, ze potrafi gwarą mowic i potem pisze takie kwiatki jak ten wyzej...

Ale jest coś w tym że na FTP regularsi są sporo lepsi niż na innych roomach natomiast rekompensuje to duża liczba mega fishy :)