Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] kapitał startowy

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
489 Wyświetlenia

Witam forumowiczów,

Może to nieodpowiedni dział, ale jako że to mój pierwszy post przedstawię się nazywam się Piotr, mam 20 lat no i wiadomo w jakim celu przybywam.
To tyle mianem spamu. Do rzeczy..

Chciałbym zapytać, w jakich godzinach odbywa się weryfikacja poprzez przesłanie dokumentów i rozmowę telefoniczną ? znajomy mówił, że po 30 minutach od rozwiązania quizu, zadzwoniła do niego miła Pani z supportu celem przeprowadzenia weryfikacji. Natomiast ja tak już 2 godzinki siedzę i klikam odśwież w poczcie i nic :)) telefon również milczy. W związku z tym chciałem zapytać czy jest jeszcze szansa, że będę mógł się jeszcze dziś zweryfikować czy czeka mnie to jutro ? Również chciałbym zapytać czy jeden sposób weryfikacji wyklucza drugi ? czy może pomimo weryfikacji telefonicznej i tak będę musiał przesyłać skany dokumentów ?
Pytam dlatego, że tak szczerze to troszkę się obawiam wrzucać do internetu nawet skan tak ważnego dokumentu, ale mniejsza o to.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za informację!

PS
Prosiłbym również o informację w jakich godzinach mogę spodziewać się otrzymania kapitału, bo widzę tutaj przeglądając forum, że nie każda osoba jest weryfikowana (jeśli dobrze rozumiem). Zdaje sobie sprawę, że Państwo nie zajmujecie się tym 24h na dobę :)

7 odpowiedzi
dragoste
PokerStrategist

Zdaje sobie sprawę, że Państwo nie zajmujecie się tym 24h na dobę

Chodzą plotki, że 25h/dobe. ;) Jak dostałem w niedzielę wieczorem.

Co prawda nie dotknęła mnie weryfikacja, ale wiem, że możliwe są obie formy weryfikacji jednocześnie, choć telefon to chyba rzadkość.

Progressu w tym procesie możesz spodziewać się o każdej porze dnia i nocy. ;)

W razie, gdyby się przedłużało, możesz napisać ticket do supportu.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nosz... wyszedlem na 5 minut przed dom zapalic i akurat dzwonili. odeslalem informacje ze moga dzwonic kolo 17:15 mam nadzieje ze jeszcze dzis przedzwonia.

I dziekuje kolego za wyjasnienia :)

Pozdrawiam

Po pierwsze, witam cię na naszym forum.

Mam nadzieję, ze szybko się u nas odnajdziesz i będziesz korzystał ze wszystkich dobroci naszego serwisu.

Weryfikacja telefoniczna jest stosowana w naprawdę sporadycznych przypadkach, więc twój przyjaciel może czuć się szczęśliwy.

Po otrzymaniu potwierdzenia, na kapitał czekasz do 4 dni roboczych, ale zwykle pojawia się na twoim pokerowym koncie na drugi dzień.

pozdrawiam i powodzenia!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziękuję za miłe powitanie i odpowiedzi :P wciąż czekam na drugi telefon, no teraz to się nie oddale od telefonu na krok :) mam nadzieję, że jeszcze dziś uda się pomyślnie załatwić sprawę weryfikacji. Pozdrawiam!

Thorek
Oldschool Grinder

Przy okazji w oczekiwaniu na kapitał zapraszam cię do naszego działu powitań:

Dział powitań

Napisz o swoich wcześniejszych doświadczeniach z pokerem, planach, którą odmianę zamierzasz wybrać. :)

Pozdrawiam i życzę miłego korzystania z forum.

Ezkalop
PokerStrategist

Fajnie ja koledze polecałem PS bo zaczyna z pokerem. Powiedziałem co ma robić i jakie dokumenty podesłać by wszystko było w porzo i mógł zacząć pykać za kapitał startowy. Juz mu kazałem czytać arty i się uczyć BM a tu PS odpisał ze nie przeszedł weryfikacji dzięki nara...nie ma odwołania...

Zraził się chlopak niestety i juz nie chce grac.

Witaj Ezkalop .

Odmowa kapitału startowego to jeszcze nie koniec świata - Twój kolega może skorzystać z naszej oferty bonusów od pierwszej wpłaty, aby rozpocząć grę.

Powiedz koledze, że naprawdę nie ma co się zrażać na starcie - poker to gra wymagająca :)

Pozdrawiam.