Witam forumowiczów,
Może to nieodpowiedni dział, ale jako że to mój pierwszy post przedstawię się nazywam się Piotr, mam 20 lat no i wiadomo w jakim celu przybywam.
To tyle mianem spamu. Do rzeczy..
Chciałbym zapytać, w jakich godzinach odbywa się weryfikacja poprzez przesłanie dokumentów i rozmowę telefoniczną ? znajomy mówił, że po 30 minutach od rozwiązania quizu, zadzwoniła do niego miła Pani z supportu celem przeprowadzenia weryfikacji. Natomiast ja tak już 2 godzinki siedzę i klikam odśwież w poczcie i nic :)) telefon również milczy. W związku z tym chciałem zapytać czy jest jeszcze szansa, że będę mógł się jeszcze dziś zweryfikować czy czeka mnie to jutro ? Również chciałbym zapytać czy jeden sposób weryfikacji wyklucza drugi ? czy może pomimo weryfikacji telefonicznej i tak będę musiał przesyłać skany dokumentów ?
Pytam dlatego, że tak szczerze to troszkę się obawiam wrzucać do internetu nawet skan tak ważnego dokumentu, ale mniejsza o to.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za informację!
PS
Prosiłbym również o informację w jakich godzinach mogę spodziewać się otrzymania kapitału, bo widzę tutaj przeglądając forum, że nie każda osoba jest weryfikowana (jeśli dobrze rozumiem). Zdaje sobie sprawę, że Państwo nie zajmujecie się tym 24h na dobę