Szybkie pytanie: o której godzinie naliczane są SP ? Zależne to jest od pokerroomów czy dla wszystkich doba zliczana jest w jednym momencie już na PokerStrategy ?
Witam,
naliczanie StrategyPoints uzależnione jest od momentu nadejścia informacji od poker roomów. Każdy poker room osobno przesyła te informacje, a więc i naliczanie SP za poszczególne poker roomy może następować w różnych momentach.
Może się nawet zdarzyć, że na którymś poker roomie będzie opóźnienie w postaci 1-2 dni. Nie należy się tym oczywiście przejmować, wszystko zostanie naliczone i nic nie zginie.
Pozdrawiam.
Pytam dlatego że kończy się miesiąc,a chciałem dobić srebro,a z racji dość ubogich środków na 2 podpiętych roomach głównie chciałem tego dokonać korzystając z 10pkt dziennych bonusu za wyrabianie SP. Jakaś rada cóż poradzić ?
Hej Cobis.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale punkty SP naliczane są wg czasu poker roomów, czyli na dany miesiąc będą Ci naliczone punkty za rake ugrany do północy ostatniego dnia miesiąca czasu serwera danego poker roomu.
Jeśli ugrasz do tego czasu odpowiednią ilość rake'u to na pewno na nowy miesiąc będziesz miał nowy status. Tak jak pisał wyżej dragoste może on zostać zaktualizowany 1-2 dni później, to już zależy od roomu i od czasu w jakim room prześle do nas informacje odnośnie ugranego przez Ciebie rake'u.
Pozdrawiam.