Cholera jasna! Apeluję o nie tak szybkie, pochopne, zamykanie wątków! Zadając to pytanie: Pytanie techniczne. nie liczyłem na umaralniającą odpowiedź, ani na informację na temat możliwości pokerroomów bo doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Chodziło mi o praktyczną stronę wypłaty niewielkich środków z konkretnego pokerroomu w konkretnym przypadku.
Pytanie było skierowane do osób, które znalazły się w podobnej sytuacji, a nie do admina, który posiada wiedzę czysto teoretyczną. Zakładanie, że w danym wątku nie ma nic do dodania jest błędne. Pozdrawiam.
Hej Cita777,
wiem, że nie oczekujesz odpowiedzi od "kolejnego admina", ale tak się składa, że zwykle pierwsi wpadamy do takich wątków. I nie mamy złych intencji.
Proszę zauważ, że de facto pytałeś, jak po przekręcie (zakładanie multikont wpada w tę kategorię) można bezpiecznie wypłacić, i czy w ogóle można. Zapewne nie jesteś jedyną osobą na tym forum, która ma więcej niż jedno konto, w porządku, jednak wymienianie się informacjami na temat tego, jak obejść regulamin poker roomu, nie jest mile widziane na tym forum - jak się domyślasz, owe poker roomy to nasi partnerzy, więc chcemy być wobec nich fair.
Ciężko też dać Ci jednoznaczną odpowiedź, bo każdy przypadek jest inny. Jednemu użytkownikowi być może, przy odrobinie szczęścia, udało się wypłacić. Na innego spadła blokada i środki zostały zatrzymane - tutaj raczej nie ma co generalizować czy się uda, czy nie uda.
Mam nadzieję, że w przyszłości będziesz bardziej ostrożniejszy i wystarczy Ci 1 konto i 0 problemów.
Pozdrawiam.
Ukradles $ i jeszcze sie do tego przyznajesz na publicznym forum?
[Obrazek wyedytowany]
//Proszę nie prowokować kłótni poprzez wstawianie sarkastycznych obrazków - M.
Gratulacje Krzychu, umiesz już wstawiać superbłyskotliwe obrazki na forum :f_thumbsup:! Nic nikomu nie ukradłem, więc jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nic nie mów.