Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ilość BB

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
725 Wyświetlenia

Witam przeglądając dziś YT André Coimbra zauważyłem że ma on w lewym górnym rogu ilość BB.Czy wie ktoś jak można zrobić coś takiego ??

Tutaj macie dokładnie o co mi chodzi:

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
andzik222
Oldschool Grinder

Taką funkcję możesz włączyć w Table Ninja. Jeśli korzystasz to ( On Screen Display) i możesz to włączyć w zależności od tego co grasz, (cash, tornament) a suwakami ustawiasz sobie na stoliku gdzie ma być wyświetlana ilość BB.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Hej Korosson.

Dokładnie tak, jak napisał andzik222 jest to jedna z opcji dostępnych w Table Ninja.

Nie wiem czy i jakiego trackera używasz, ale jeśli nie chcesz kupować dodatkowego programu to np. w konfiguracji HUD'a Holdem Managera również można ustawić sobie opcję wyświetlania BB.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
nokoszko
PokerStrategist

Napisane przez smoku
Hej Korosson.

Dokładnie tak, jak napisał andzik222 jest to jedna z opcji dostępnych w Table Ninja.

Nie wiem czy i jakiego trackera używasz, ale jeśli nie chcesz kupować dodatkowego programu to np. w konfiguracji HUD'a Holdem Managera również można ustawić sobie opcję wyświetlania BB.

Pozdrawiam.

w jakim drzewku jest ta opcja? I w HM1 czy 2?

// edit: dobra mam. Jakby ktoś potrzebował, to Player preferences -> Misc

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Używam HM2. Już sobie ustawiłem.To na razie początek i ciężko mi ogarnąć program.Ale dziękuje za pomoc :)

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Hej

Fajnie, że już udało Ci się to ustawić. Tutaj znajdziesz więcej dodatków do Hold'em Managera - niektóre z nich to tzw. must have :f_cool:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat