Witam przeglądając dziś YT André Coimbra zauważyłem że ma on w lewym górnym rogu ilość BB.Czy wie ktoś jak można zrobić coś takiego ??
Tutaj macie dokładnie o co mi chodzi:
Witam przeglądając dziś YT André Coimbra zauważyłem że ma on w lewym górnym rogu ilość BB.Czy wie ktoś jak można zrobić coś takiego ??
Tutaj macie dokładnie o co mi chodzi:
Taką funkcję możesz włączyć w Table Ninja. Jeśli korzystasz to ( On Screen Display) i możesz to włączyć w zależności od tego co grasz, (cash, tornament) a suwakami ustawiasz sobie na stoliku gdzie ma być wyświetlana ilość BB.
Pozdrawiam
Hej Korosson.
Dokładnie tak, jak napisał andzik222 jest to jedna z opcji dostępnych w Table Ninja.
Nie wiem czy i jakiego trackera używasz, ale jeśli nie chcesz kupować dodatkowego programu to np. w konfiguracji HUD'a Holdem Managera również można ustawić sobie opcję wyświetlania BB.
Pozdrawiam.
Napisane przez smoku
Hej Korosson.Dokładnie tak, jak napisał andzik222 jest to jedna z opcji dostępnych w Table Ninja.
Nie wiem czy i jakiego trackera używasz, ale jeśli nie chcesz kupować dodatkowego programu to np. w konfiguracji HUD'a Holdem Managera również można ustawić sobie opcję wyświetlania BB.
Pozdrawiam.
w jakim drzewku jest ta opcja? I w HM1 czy 2?
// edit: dobra mam. Jakby ktoś potrzebował, to Player preferences -> Misc
Używam HM2. Już sobie ustawiłem.To na razie początek i ciężko mi ogarnąć program.Ale dziękuje za pomoc
Hej
Fajnie, że już udało Ci się to ustawić. Tutaj znajdziesz więcej dodatków do Hold'em Managera - niektóre z nich to tzw. must have
Pozdrawiam