Przejdź do forum
Dodatek do punktów ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dodatek do punktów pokerstrategy?

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
833 Wyświetlenia
Jadzkaa
PokerStrategist

Hej!
Gram turki turbo 180 os za 0,5 i postanowiłem, że w tym miesiącu wyrobie na nich złoto :pokerface:
Póki co mam 205 punktów i wychodzę "na styk", ale muszę grać codziennie. Oczywiście najłatwiej byłoby kupić ten status ale 39$ to więcej niż ma mój bankroll:f_cry:. Czy jest jakiś inny sposób na dostanie punktów niż granie? Gram ze znajomymi w pokera od jakiegoś czasu, czy można zdobyć punkty za polecenie znajomego, żeby utworzył konto i uczył się gry z pokerstrategy?

Pozdrawiam!:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
kamil13151
PokerStrategist

Hej Jadzkaa :f_cool:

Za zaproszenie znajomego możesz dostać od nas gotówkę, aż do $500, ale też StrategyPoints (więcej informacji Tell-a-Friend).

Jeśli trzech Twoich znajomych dołączy do nas i skorzysta z naszej oferty darmowej gotówki lub bonusów od depozytu, otrzymasz 100 StrategyPoints. Aby wziąć udział w tej promocji, twoi trzej zaproszeni znajomi muszą odebrać darmowy kapitał startowy dla nowych użytkowników lub wykonać depozyt na jeden z partnerskich poker roomów i ugrać przynajmniej 1 StrategyPoint.

Dodatkowo możesz zyskać 100 StrategyPoints robiąc pierwszy depozyt na niektórych poker roomach z naszej oferty, np. William Hill. Gdybyś chciał skorzystać z tej opcji to z nie wahaj się napisać, a pomogę Ci wybrać odpowiedni poker room.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Jadzkaa Autor wątku
Jadzkaa
PokerStrategist

Czy bunus 100 punktów przy depozycie jest również w 888 poker? Gram sng, wiadomo, ze jak sng to P* a potem dlugo dlugo nic ;) , ale micro cash dlaczego nie? Jeśli miałoby to pomóc mi uzyskać upragnione złoto ;) mógłbym prosić listę pokerroomow, w których otrzymam bonus?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Jadzkaa,

Tak, za zrobienie depozytu na 888Poker otrzymasz 100 bonusowych StrategyPoints.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat