Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 50$+100$

25 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
2,566 Wyświetlenia
Spontann
Elite Grinder

Nie chce zakladac nowego tematu, wiec pytam tutaj, czy 100$ o ktorych byla mowa jest w jakis sposob dostepne na Everest Poker? Bo na 50$ ktore dostalem juz gram 6 dzien a zainteresowalem sie wlasnie jak jest z ta dodatkowa stówą.

VictorM
Oldschool Grinder

Na Everest otrzymuje się jedynie 50$, nie ma 100$ bonusu.

Szybkie pytanie.
Gram na PP, mam w tej chwili rolla 125$ zrobionego z 50$ kapitalu startowego. Przegrałem całe 50$ (podczas wygrywania tych 125$;-), więc nie wyrabiam już uwolnienia kapitału startowego, ale zastanawiam się czy nadal przysługuje mi dodatkowe 100$. Mam atm jakies 120PP i mógłbym przygrindowac, żeby otrzymać dodatkowy bonus. Nie wiem tylko czy to możliwe jeśli przegrałem już kapitał startowy. Nie widzę żadnych bonusów na koncie możliwych do wyrobienia.

W opisie roomu stoi:
"Jeżeli uwolniłeś 50$ lub przeminęło 90 dni, to możesz ugrać jeszcze jeden bonus 100$."

Nie ma nic o tym co dzieje się gdy przepierdzielę kapitał startowy ;-)

Witam. Uwolnilem kapital startowy jakies 4 dni temu i do tej pory nie dostalem wiadomosci ze mam do ugrania dodatkowy bonus 100$. Po jakim czasie wy dostaliscie ten bonus?? Zapomnialem dodac ze gram na PP

W ciągu 4 dni, o ile spełniłeś wszystkie warunki, powinieneś już dostać bonus. Pisz do supportów, żeby wyjaśnić co się stało.