Jak chcę założyć drugie konto na Poker Strategy to jest to dozwolone ? chcę usunąć to konto i założyć drugie i grac na innej platformie , wysłałem e mail do obsługi o treści "delete my account" czy usuną mi konto po takim liście ?
Przecież aby grać na innej platformie nie musisz kasować swojego konta - jeśli chodzi o kapitał startowy to drugiego nie dostaniesz. Nie ma więc potrzeby kasować konta - ściągnij nowy soft, wpisz Nasz kod i graj
Pozdrawiam
Hey, odpowiem Ci na pierwsze Twoje pytanie.
Niestety ale jest możliwość mieć tylko i wyłącznie jedno konto, jeżeli koniecznie chcesz mieć drugie to musisz napisać do naszego suportu i poinformować go o tym jednak drugi raz na kapitał startowy nie masz co liczyć
pozdrawiam
jesli masz na mysli otrzymanie drugiego kapitału startowego to raczej napewno nie przejdzie, chyba ,ze chodzi Ci o gre na innej platformie to poprostu zarejestruj sie poprzez pokerstrategy i pkt beda przypisywane do obecnego konta. ; )
ok nie moge mieć drugiego konta
na kapitał nie mogę liczyć i tak bo mi go nie przyznają próbowałem juz to tylko banują mi konto , możliwe ze dlatego bo juz na ten adres jedna osoba z mojej rodziny dostala ten kapital
a nie będzie przeszkadzało im to ze np mam juz dwie inne platformy przypisane do PS z tym ze tylko jedna z kodem poker strategy
i czy nie jest juz za późno skoro wysłałem ten ticket
Możesz mieć konto na każdej platformie którą oferujemy (znaczy konto z Naszym kodem bonusowym), jeśli zaś chodzi o członków rodziny to możecie mieć dwa konta.