Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] drugie konto

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
611 Wyświetlenia
Peruupoker
Oldschool Grinder

Jak chcę założyć drugie konto na Poker Strategy to jest to dozwolone ? chcę usunąć to konto i założyć drugie i grac na innej platformie , wysłałem e mail do obsługi o treści "delete my account" czy usuną mi konto po takim liście ?

5 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Przecież aby grać na innej platformie nie musisz kasować swojego konta - jeśli chodzi o kapitał startowy to drugiego nie dostaniesz. Nie ma więc potrzeby kasować konta - ściągnij nowy soft, wpisz Nasz kod i graj

Pozdrawiam

kopoland
BlackMember

Hey, odpowiem Ci na pierwsze Twoje pytanie.

Niestety ale jest możliwość mieć tylko i wyłącznie jedno konto, jeżeli koniecznie chcesz mieć drugie to musisz napisać do naszego suportu i poinformować go o tym jednak drugi raz na kapitał startowy nie masz co liczyć

pozdrawiam

lejma1
PokerStrategist

jesli masz na mysli otrzymanie drugiego kapitału startowego to raczej napewno nie przejdzie, chyba ,ze chodzi Ci o gre na innej platformie to poprostu zarejestruj sie poprzez pokerstrategy i pkt beda przypisywane do obecnego konta. ; )

Peruupoker Autor wątku
Peruupoker
Oldschool Grinder

ok nie moge mieć drugiego konta

na kapitał nie mogę liczyć i tak bo mi go nie przyznają próbowałem juz to tylko banują mi konto , możliwe ze dlatego bo juz na ten adres jedna osoba z mojej rodziny dostala ten kapital

a nie będzie przeszkadzało im to ze np mam juz dwie inne platformy przypisane do PS z tym ze tylko jedna z kodem poker strategy

i czy nie jest juz za późno skoro wysłałem ten ticket

Mooris
PokerStrategist

Możesz mieć konto na każdej platformie którą oferujemy (znaczy konto z Naszym kodem bonusowym), jeśli zaś chodzi o członków rodziny to możecie mieć dwa konta.