Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 50$+100$

25 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
2,565 Wyświetlenia

ello wszystkim mam pytanko czy moze ktos pomoc chodzi o bonusik tzw kapital startowy dostalem swoje 50 dolcow ale jak dobrze pamietam bylo napisane cos takiego <50$+100$ darmowy kapital startowy>. Wiec jesli ktos moze wytlumaczyc jak mozna zgarnac jeszcze ta stowke bardzo bym sie ucieszyl
Z gory dzieki za pomoc

24 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witaj

Musisz napisać na jakiej platformie pokerowej grasz - inaczej nie będziemy w stanie Ci pomóc.

Pozdrawiam

Pysiak
PokerStrategist

ano wlasnie... jak sie rejestrowalam to bylo to napisane 50+100... 50 dostalam, wyrobilam punkty... a kolejnej 100 nie dostalam.... jestem na Poker Stars :f_love:

Mooris
PokerStrategist

Napisałaś tak jakby Pysiak i marekstawczyk21 to była jedna osoba, dobrze rozumuje ?

Pysiak
PokerStrategist

nie nie... nie jestesmy jedna osoba :P podlaczam sie do pytania :)

gdzies doczytalam na forum, ze nie dostane tego 100, czy to prawda?

Mooris
PokerStrategist

https://polska.pokerstrategy.com/poker-stars/free50

Na PokerStars nie ma dodatkowego bonusu 100$

Pysiak
PokerStrategist

a wlasnie jak sie rejestrowalam, to tam pisalo, ze 50+100... no ale trudno :) czas sie przeniesc na inna platforme :)

lejma1
PokerStrategist

a dodatkowa 100, na full tilcie jest do odebrania. ? bonus wyrobiony.

Mooris
PokerStrategist

Na Full Tilt Poker jest jeszcze bonus 50$

https://polska.pokerstrategy.com/full-tilt-poker/free50

Bonus zostanie przelany na Twoje konto w ratach po 5$.

Na każde 5$ potrzebujesz 83,5 Full Tilt Points*. Do całkowitego bonusu 50$ potrzebujesz 835 Full Tilt Points.

Masz 120 dni, aby ugrać ten bonus. W okienku "Kasa" -> "Bonus Account" w oprogramowaniu Full Tilt Poker moęsz zobaczyć aktualny stan bonusu.

* Full Tilt Points to punkty, które otrzymasz za grę w pokera na Full Tilt Poker.

Head Admin
spinek
PokerStrategist

Z tego co mi się wydaje to przy braniu kapitału startowego 50$ + bonus 100$ jest tylko na PartyPoker.
W każdym roomie są trochę inne zasady o czym można przeczytać w zakładce "Kapitał startowy" w opisie danego pokerroomu.
A automatyczny mail informujący o przyznaniu kapitału startowego wprowadza trochę w błąd bo rzeczywiście jest w nim napisane o 50$ + 100$ nawet jeżeli wybraliśmy pokerroom inny niż Party Poker i ten bonus nie będzie przysługiwał.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no wlasnie.... chodzi o to ze gram na pokerstars juz wiem ze tam nie dajecie a jesli zaloze konto na partypoker to dostane te moje obiecane dolarki:)?

Mooris
PokerStrategist

Z tego co napisałeś w pierwszym poście to otrzymałeś już od Nas kapitał startowy, więc drugiego już nie dostaniesz.

Możesz natomiast skorzystać z Naszej oferty bonusu depozytowego na PartyPoker (Przy dokonaniu pierwszej wpłaty możesz otrzymać 100% bonusu aż do 500$. )

Pozdrawiam

Ja mam podobne zapytanie. Gram na Party i w opisie tego poker roomu na Waszej stronie jest napisane ze jest bonus 100$ uwalniany w 4 ratach po 25$ co 150 PP. Jednakze na moim koncie Party widnieje bonus 49$ ktory zostanie uwolniony po zdobyciu 300PP. Nie ma mowy o dodatkowych 50$. Poza tym bankroll ktory od Was dostalem jest zastrzezony i nie mozna go poki co wyplacic. Na Waszej stronie jest napisane ze potrzebuje rowniez 300PP, aby uwolnic pierwsze 50$.

Reasumując, z tego co rozumiem bonus od Waszej strony w Party to 50+50$, przy czym calosc sie dostaje i mozna wyplacic po zdobyciu 300PP w ciagu 90 dni tak?

Prosilbym o potwierdzenie bo ja nie mam pojecia czy dobrze to wszystko rozumiem.

Napisane przez GSHA00013745
Ja mam podobne zapytanie. Gram na Party i w opisie tego poker roomu na Waszej stronie jest napisane ze jest bonus 100$ uwalniany w 4 ratach po 25$ co 150 PP. Jednakze na moim koncie Party widnieje bonus 49$ ktory zostanie uwolniony po zdobyciu 300PP. Nie ma mowy o dodatkowych 50$. Poza tym bankroll ktory od Was dostalem jest zastrzezony i nie mozna go poki co wyplacic. Na Waszej stronie jest napisane ze potrzebuje rowniez 300PP, aby uwolnic pierwsze 50$.

Reasumując, z tego co rozumiem bonus od Waszej strony w Party to 50+50$, przy czym calosc sie dostaje i mozna wyplacic po zdobyciu 300PP w ciagu 90 dni tak?

Prosilbym o potwierdzenie bo ja nie mam pojecia czy dobrze to wszystko rozumiem.

Najpierw uwalniasz $50, po uzyskaniu 300pkt. możesz dowolnie dysponować tą kwotą.
Dopiero po tym, otrzymasz dodatkowy bonus $100, które będziesz uwalniać po $25 co 150pkt.

Reasumując - na PP masz $50+$100, a całość będzie twoja po zdobyciu 900pkt. =)

Powoli, nie wszystko na raz =) hyhy

Aah ok, dzieki za informacje

ozi
ozi
PokerStrategist

To ja się podłączę do tematu, bonus 100$ na PP jest ograniczony czasowo? Jak to wygląda dokładnie? Czy czas na wyrobienie 50+100$ to ten sam co na uwolnienie 50$ [90 dni]? :)

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez ozi
To ja się podłączę do tematu, bonus 100$ na PP jest ograniczony czasowo? Jak to wygląda dokładnie? Czy czas na wyrobienie 50+100$ to ten sam co na uwolnienie 50$ [90 dni]? :)

Witaj

Bonus otrzymasz automatycznie w czterech ratach. Za każde ugrane 150 PartyPoints na PartyPoker, otrzymasz 25$.

Po zdobyciu w sumie 600 PartyPoint, ugrałeś całkowity bonus 100$. Masz 90 dni, aby ugrać całkowity bonus.

Napisane przez Mooris
Po zdobyciu w sumie 600 PartyPoint, ugrałeś całkowity bonus 100$. Masz 90 dni, aby ugrać całkowity bonus.

Od siebie dodam tylko tyle, że to sporo czasu =)

Zgadzam się, tym bardziej ze na Party na niskich limitach jest 2-3 stoliki FL w godzinach szczytu. Ja nie chcę zbyt bardzo naruszac zasad Bankroll Management ale wg mnie zeby wyrobic ten bonus trzeba grac wszystkie dostepne stoliki 10 handed od 0.10/0.20 do 0.25/0.50, wtedy moze jest jakas szansa.

kNoq001
PokerStrategist

ja wyrobilem bonus na pp w jakies 25k rozdan sss nl10, ale to bylo za czasow lepszego naliczania pkt (teraz podobno jest to na niekorzysc graczy)