Przejdź do forum
50 dostalem 100 nim...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 50 dostalem 100 nima

181 Posty
36 Użytkownicy
0 Reakcje
13 K Wyświetlenia

A jeśli w zakładce "bonusy" nie ma nic czy to znaczy że coś jest nie tak, czy może się tak zdarzyć?
pozdrawiam

W zakładce nigdy nie ma tego bonusu, więc wszystko jest ok! :)

Pozdrawiam

KowalMG
PokerStrategist

a jak ktoś nie zdąży ugrać tych 800 strategy points w terminie to nie będzie mógł wcale wypłacać? co wtedy trzeba zrobić żeby móc coś wypłacić?

macromia
PokerStrategist

Ciekawe pytanie, nigdy o tym nie pomyślałem. Wtedy pewnie trzeba wpłacać własną kasę żeby wypłacić, ale pewien nie jestem :P Niech simoo powie :D

A dlaczego miałbyś nie ugrać bonusu? :) Masz na to 90 dni czasu, więc nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu. Z tego co wiem, to będziesz mógł wypłacić pieniądze, które wygrałeś (co najmniej 50$), ale nie 50$ bonusu. :)

Pozdrawiam

piachu01
BlackMember

Czyli tych 50$ bonusu nie da się wypłacić?

Original od piachu01
Czyli tych 50$ bonusu nie da się wypłacić?

Da się, ale dopiero po ugraniu drugiej części bonusu (100$).

Pozdrawiam

Witam ja mam taki problem tzn moze nie problem ale pytanie. Bo z 50$ w 3 dni ugralem 130$ ale jak pytalem livesupport to mam dopiero 10$ raked hands 35$ jest porzebne do wyplaty 10 $ to ja to bede bardzo dlugo ugrywal ta kase :/ i kiedy mozna wyplacic kase dopiero jak ugram te 100$ bonusu?

A dlaczego chcesz już teraz wypłacać? Zapraszam do przeczytania artykułu:

https://polska.pokerstrategy.com/news/content/990/

Wygrane pieniądze możesz wypłacić od razu. Z 50$ bonusu mogą być za to problemy.

Pozdrawiam :)

Original od simoo
A dlaczego chcesz już teraz wypłacać? Zapraszam do przeczytania artykułu:

https://polska.pokerstrategy.com/news/content/990/

Wygrane pieniądze możesz wypłacić od razu. Z 50$ bonusu mogą być za to problemy.

Pozdrawiam :)

Nie nie chce wyplacac kasy juz tylko sie pytam bo to strasznie dlugo idzie :D te 35$ to sporo a tak trzeba ugrac az 350! :D no nic zbieram na prawko wiec bede gral do 400 co najmniej :P i powiem wam ze lepiej zaczac od 10/20 centow na stolach bo tam sie najlepiej gra ale to moj wybor :)

witam , mam pytanie . Ugralem juz 800 punktow. Po jakim czasie otrzymam bonus ?

macromia
PokerStrategist

Prawie od razu powinna być. Ale ugrałeś te 800 punktów licząc bez tych mnożników ?

800 PartyPoints w 5 dni? Coś jest chyba nie tak. ;)

Kliknij w sofcie PartyPoker na:

My Account -> My Account

i na stronie na:

Bonus details

tam jest wszystko dokładnie napisane. :)

Pozdrawiam

macromia
PokerStrategist

Jak zdolny to może ugrał :P Może jakiś pro nam rośnie ;)

hehe ;) spokol loko dostalem 100% ;) yy mam jeszcze jedno pytanie bo jakos w roznych miejscach inaczej jest napisane. Zeby moc cos wyplacic to trzeba 5000 pkt miec tak ?

macromia
PokerStrategist

Żeby móc wypłacić wystarczy ugrać bonus czyli te 100$. Tak więc po ugraniu 800 partypoints możesz spokojnie wypłacać. Ale jak zawsze radzimy, lepiej budować bankroll i dopiero na dalszym etapie przygody z pokerem zacząć wypłacać kasę :D

Original od macromia
Żeby móc wypłacić wystarczy ugrać bonus czyli te 100$. Tak więc po ugraniu 800 partypoints możesz spokojnie wypłacać. Ale jak zawsze radzimy, lepiej budować bankroll i dopiero na dalszym etapie przygody z pokerem zacząć wypłacać kasę :D

Widzę, że czegoś się nauczyłeś macromia - very good! :D

Pozdrawiam

macromia
PokerStrategist

Original od simoo
Widzę, że czegoś się nauczyłeś macromia - very good! :D

Człowiek całe życie się uczy, a i tak nie jest wystarczająco "nauczony" ;)

A jak to jest na interpoker ? Ile mpp musze miec ugranych zeby dostac 100 $ ?