Przejdź do forum
Kilka pytań do admi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kilka pytań do administracji

17 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,516 Wyświetlenia
Lukasus
Elite Grinder

Mam kilka pytań które mnie frapują:
1. Czy trzeba ugrać 2000 PP ogólnie czy tylko tych bez mnożników za status, aby otrzymać Poker Tracer i czy jest on naprawdę taki cudowny, bo ja widziałem jak na razie tylko Poker Indicator, ale opcji to on nie ma za wiele.
2. Czy punkty Strategy Points są aktualizowane wg. jakiejś rutynowej procedury czy mógłbym np. podesłać screen i ktoś mógłby je ręcznie uaktualnić ?
3. W jaki sposób wybieracie trenerów tzn. kto i za jakie zasługi nim zostaje ?
4. Czy trenerzy i moderatorzy są opłacani przez PS czy to wolontariat ?
5. Czy wszyscy używacie Poker Tracer czy coś liczycie innymi programami albo np. w pamięci ?

Chciałem to napisać w PW np. do simoo, no ale nie ma tutaj o dziwo takiej opcji.

16 odpowiedzi

1) 2000 PP bez multiplikatorów bonusowych. Poker Tracker jest niezłym programem, ale myślę, że opłaca się z niego korzystać tylko na wyższych limitach (od NL200 i FL 1/2 - 2/4$).

2) StrategyPoints uaktualniane są automatycznie i nie ma możliwości "ręcznej" aktualizacji. Wiesz co by się u nas działo, gdyby każdy zaczął przysyłać swoje screenshoty. :P

3) Ogółem to ja decyduje kto zostanie nowym trenerem. Nowy trener musi mieć perfekcyjnie opanowane strategie i powinien grać na znacznie wyższym limicie, niż limity, które trenuje. Przeprowadzamy również taki mały test umiejętności. :]

4) Tak, trenerzy są przez nas oczywiście opłacani, moderatorzy również. Na większych forach PokerStrategy, moderatorzy dostają od nas pieniądze. Na Polskim forum jest to jeszcze niestety nie możliwe. Tutaj każdy moderator, ma np. dostęp do wszystkich artykułów PokerStrategy, indywidualny support itd.

5) Nie wszyscy. :) Ja używam np. programu Poker Office i jestem z niego bardzo zadowolony, chociaż ostatnio staram się grać bez jakichkolwiek programów pomocniczych.

PW kiedyś były, teraz nie ma. Mieliśmy problemy ze spamem i postanowiliśmy usunąć tą opcję.

Pozdrawiam :)

macromia
PokerStrategist

Original od simoo
5) Nie wszyscy. :) Ja używam np. programu Poker Office i jestem z niego bardzo zadowolony, chociaż ostatnio staram się grać bez jakichkolwiek programów pomocniczych.

A można wiedzieć czemu ?? :P A tak BTW, ja też używam poker office :D

Gram ostatnio często live, dlatego... :) Chodzi o szybkie liczenie outsów, oddsów, obserwowanie gry przeciwników itd. :)

Pozdrawiam

macromia
PokerStrategist

Tak też sądziłem :P A co do programu to ja lubię również na niższych limitach widzieć dane o przeciwniku, a nie jak piszesz od wysokich limitów :P :P

Problem w tym, że statsy PT czasami "nie mają racji". 100, 200 a nawet 1000 rąk to nic, miałem już sesje, w których mój VPIP wynosił 5% oraz sesje, w których miałem ponad 40-50%. Szczególnie dla początkujących stanowi to małe zagrożenie. Często czują się oni po prostu za pewnie i nie zwracają uwagi na to, co się dzieje na stole, bo mają przecież PT! Oczywiście nie wszyscy, ale jest takich graczy sporo... :)

Pozdrawiam

Witam. Mam jedno pytanie: Czy przy tworzeniu konta partypoker muszę podać ten sam adres email jaki podałem przy rejestracji na pokerstrategy? Jeśli mogę to proszę o przypomnienie mi mojego adresu email na jaki jestem zaresjestrowany na pokerstrategy. Pozdrawiam i dziękuję

Witam bodzio86,

nie musisz, możesz podać dwa różne adresy.

OK a możesz mi podać adres na który rejestrowałem się na pokerstrategy bo zakładałem na interii i coś nie chce mi się teraz zalogować a z tego co wiem to na ten adres przyjdzie mi email z prośba o weryfikację tożsamości. Dzięki i pozdrawiam

macromia
PokerStrategist

Tak publicznie ?? Teraz głupie maile można koledze wysyłać :P :P :P

No a jak miałem to zrobić? Miałem mu wysłać na ten adres maila? :D

Kolega poprosił, więc podałem. ;)

macromia
PokerStrategist

Original od simoo
No a jak miałem to zrobić? Miałem mu wysłać na ten adres maila? :D

Kolega poprosił, więc podałem. ;)

Przecież żartuję :P Użytkownicy forum pokerstrategy posiadają wysoką kulturę osobistą i na pewno nie będą używać tego adresu do nielegalnych celów, takich jak spam :D :D :P Ale tak btw to kolejny argument na wprowadzenie prywatnych wiadomości :D :D

dzięki. no możecie wysyłać heh :)

Lukasus Autor wątku
Lukasus
Elite Grinder

Nie wiem tylko bodzio co Twój problem ma wspólnego z tym tematem ...

Witam! Mam duży problem. Mianowicie kiedy tworzyłem juz dawno temu new account na partypoker nie wpisałem kodu bonusowego.Chciałem stworzyćnowe konto z kodem ale nie mogębo mi wyskakuje że juz mam konto na party.Dzisiaj rozwiązałem quiz i nie wiem co mam zrobić:(.Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Witam, :)

Spróbuj założyć konto na TitanPoker.

http://www.pokerstrategy.org.uk/pl/quiz/platform