Hej
uderze rownolegle
wystawilem juz na to ticketa ale poki co odpowiedzi brak wiec podpytam na forum
zalozylem sobie konto na PP przez pokerstrategy
dostalem po jakims czasie 50$
pogralem, pogralem i gdzies sie doczytalem ze dodatkowe 100$ powinno byc widoczne w postaci dodatkowego bonusa, a u mnie takowego brak.
Troche sie stiltowalem bo juz 250 pkt wyrobione i nie chcialbym tego stracic.
Co mam poczac? czy spotkaliscie sie z czyms takim?
pozdrawiam
Misiek
Witamy na PokerStrategy,
nie za bardzo rozumiem o co chodzi.
100$ bonusu otrzymasz po ugraniu 800 PartyPoints, więc musisz jeszcze trochę pograć.;)
Możliwe, że bonus nie jest widoczny w zakładce PartyPoker, ale to nie problem. Po ugraniu 800 PartyPoitns, na pewno dostaniesz 100$ bonusu.
Pozdrawiam
ok, to troche mi ulzylo - bo gdzies sie doczytalem, tak tez napisal mi support, ze bonusa znajde w zakladce z bonusami
pytanie dodatkowe - czy do tych 800 licza sie PP zdobyte dzieki mnoznikowi (teraz x2) bo jesli nie to skad bede wiedzial kiedy osiagne magiczna liczbe?
a skad moge wiedziec ile ich mam w takim razie?
mam sobie liczyc na palcach?
Misiek
Nie musisz liczyć na palcach.
Wystarczy, że wejdziesz na sofcie PartyPoker na:
My Account -> My Account -> PartyPoints -> Statements -> Standard points earned
Poza tym:
1 normalny PartyPoint = 1 StrategyPoint
Pozdrawiam
dzieki za pomoc
czy jesli wydam je na turnieje to tez sie bedzie liczyc czy musze je utrzymac do 800?
z tego co sie zorientowalem na PP mozna zuzyc punkty jako Buyin do turniejow.
Stad pytanie - czy musze wyrobic tylko 800 punktow i czy moge je "wydawac: w trakcie
Musisz napisać to jeszcze raz, coś się powaliło... Poza tym podpadasz macromia... najpierw zmienił Ci się status na szary, a teraz jeszcze po mnie krzyczysz.
:D:D
Original od misio80
z tego co sie zorientowalem na PP mozna zuzyc punkty jako Buyin do turniejow.
Stad pytanie - czy musze wyrobic tylko 800 punktow i czy moge je "wydawac: w trakcie
Taa simoo, pewnie usunąłeś
Teraz jeszcze raz do misio80 :
Możesz wydawać zarobione punkty na turnieje, nie musisz ich kumulować do 800.
Original od simoo
Musisz napisać to jeszcze raz, coś się powaliło... Poza tym podpadasz macromia... najpierw zmienił Ci się status na szary, a teraz jeszcze po mnie krzyczysz.:D:D
Gdzie...
Ja jestem zadowolony z takiego admina
Aż dziw bierze, że wszystko sam robisz, gdzie moderatorzy ??
Moderatorzy poszli sobie chyba na piwo... kajtush44 jest na wakacjach, a innych moderatorów nie mamy. michjuda robi tylko tłumaczenia. Możliwe, że za niedługo będziemy szukać nowych moderatorów, więc staraj się macromia, staraj.
nie trzeba ugrac 800 partypoints
tylko 400 bez mnoznika, a z mnoznikiem okolo 600. Nie wiem czemu na pokerstrategy pisze wszedzie ze trzeba zrobic to 800 pp, jak na party jest napisane co innego i to oni maja racje bo partypoker uwalnia bonus a nie pokerstrategy ;o
Original od simoo
Nowi użytkownicy muszą ugrać 800, a nie 400 PartyPoints.![]()
No nie do końca
Moi kumple, których mam zapisanych w promo, zapisywali się 2 i 3 sierpnia i mają do ugrania 400