Przejdź do forum
50 dostalem 100 nim...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 50 dostalem 100 nima

181 Posty
36 Użytkownicy
0 Reakcje
13 K Wyświetlenia

Ale teraz jest już 800. :)

macromia
PokerStrategist

Original od simoo
Ale teraz jest już 800. :)

Wtedy już też tak mówiliście :P A co do moderatora, będę kandydował jesli dojdzie do wyborów :P

PartyPoker miał problemy i nie mogli tego zmienić. Ale teraz jest już 800 PP. Kandydować będą mogli wszyscy użytkownicy od statusu "srebro". :D

macromia
PokerStrategist

Original od simoo
PartyPoker miał problemy i nie mogli tego zmienić. Ale teraz jest już 800 PP. Kandydować będą mogli wszyscy użytkownicy od statusu "srebro". :D

Dobre kryterium, dlatego zawijam szybko w rodzinne strony pokerstrategy (PP) :P

flogum
PokerStrategist

Też ugrałem 400 do uwolnienia bonusu. Pozdrawiam

EDIT: sorki nie zobaczyłem, że jest jeszcze druga strona postów :/

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No tak, fajnie
ale czy jesli nie widze tego bonusy na mojej zakladce z bonusami to nie okaze sie ze zrobie 800, 1600, 1932 PP i tak nic nie dostane:)?
Misiek

Mam takie pytanie z ciekawosci, jak sie zalozy konto ze starym kodem ST150 to w zakladce jest napisane ze trzeba ugrac 5k rh zeby dostac gratis 100$ i jak sie zalozy takie konto i zrobi sie wlasny depozyt to mozna wyrobic ten bonus? :)

Original od eloSky
Mam takie pytanie z ciekawosci, jak sie zalozy konto ze starym kodem ST150 to w zakladce jest napisane ze trzeba ugrac 5k rh zeby dostac gratis 100$ i jak sie zalozy takie konto i zrobi sie wlasny depozyt to mozna wyrobic ten bonus? :)

nope, ST150 jest już nieaktualny :)

Pozdrawiam

Turket
PokerStrategist

Na wstępie przepraszam, że zaśmiecam wątek.
Mam pytanie, czy jest gdzieś możliwość sprawdzenia ile sie ugrało raked hands. Chodzi mi o to, że nie wiem ewentualnie kiedy będę mógł wypłacić pieniądze. Acha i jeżeli jest to możliwe to napisz ile trzeba ugrać raked hands, żeby móc wypłacić pieniądze ugrane dzięki kapitałowi przelanemu przez PokerStrategy.
Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam
Kuba

macromia
PokerStrategist

Original od Turket
Na wstępie przepraszam, że zaśmiecam wątek.
Mam pytanie, czy jest gdzieś możliwość sprawdzenia ile sie ugrało raked hands. Chodzi mi o to, że nie wiem ewentualnie kiedy będę mógł wypłacić pieniądze. Acha i jeżeli jest to możliwe to napisz ile trzeba ugrać raked hands, żeby móc wypłacić pieniądze ugrane dzięki kapitałowi przelanemu przez PokerStrategy.
Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam
Kuba

Ale gdzie grasz ? Na party poker ? Jeśli tak, to: Wchodzisz w cashier, następnie klikasz odnośnik "Bonus Details" i tam wszystko widzisz, czyli co musisz ugrać na bonus oraz ile już jest ugrane. Nie wiem czy będą to raked handy czy party pointsy, ale to już sam zobaczysz :P

-> macromia

Pozdrawiam :)

Turket
PokerStrategist

Jak sprawdzić ile do PartyPoints do wyrobienia bonusu to wiem. Nie wiem tylko ile raked hands potrzeba do wypłacenia pieniędzy i gdzie sprawdzić ile już tych raked hands mam :(. Mimo wszystko dzięki za zainteresowanie :).

Pozdrawiam
Kuba

?( Musisz po prostu ugrać cały bonus, wtedy będziesz mógł wypłacić kasę. Raked hands nie mają z tym nic wspólnego.

Turket
PokerStrategist

Acha, czyli jak dostane tą 100 to będę mógł wypłacić pieniądze ??
Nie, nie jestem inteligentny inaczej, tylko chcę sie upewnić ;).

Pozdrawiam
Kuba

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wszystko fajnie, ale nie mam tego bonusu widocznego w zadnej sekcji ergo:
nie wiem ile jeszcze punktow,
jak znam moje szczescie to nawet jak zrobie 800 to w zwiazku z tym nie dostane...:(

macromia
PokerStrategist

Nie, nie jestem inteligentny inaczej, tylko chcę sie upewnić.

Dokładnie, raked handsy były dawniej potrzebne do ugrania bonusu, ale teraz bonus uwalniany jest za pomocą punktów, więc RH się nie liczą, niepotrzebne Ci sprawdzać ile masz :P

Turket
PokerStrategist

Ok. Wielkie dzięki.
Podziwiam szybkość reakcji administratorów oraz użytkowników forum :)

Pozdrawiam
Kuba

Original od Turket
Nie, nie jestem inteligentny inaczej, tylko chcę sie upewnić ;).

Pozdrawiam
Kuba

Dokładnie, ale po co chcesz wypłacać? Pograj jeszcze trochę i potem wypłać. Zapraszam do przeczytania artykułu:

http://www.pokerstrategy.org.uk/pl/news/content/990/

Original od misio80
wszystko fajnie, ale nie mam tego bonusu widocznego w zadnej sekcji ergo:
nie wiem ile jeszcze punktow,
jak znam moje szczescie to nawet jak zrobie 800 to w zwiazku z tym nie dostane...:(

Zapytam supportu co jest grane i dam znać jak się czegoś dowiem.

Turket
PokerStrategist

Nie mówię, że chce tylko chciałem wiedzieć jak to wygląda :).

Pozdrawiam
Kuba