Przejdź do forum
Private coaching wi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Private coaching with yac [NL BSS FR & SH]

65 Posty
50 Użytkownicy
1 Reakcje
24.1 K Wyświetlenia

Mam przyjemność pracować z Jackiem od ok 2,5 msc w czasie, którym zrobiliśmy 6h treningów. Liczę na długoterminową współpracę, bo myślę, że jest on idealną osobą co do ukierunkowania i poprawy mojej gry. Wiem, że teraz, kiedy powiedźmy zrobiliśmy fundamenty mojej gry, progres rozwoju i efekty nie będą, już tak spektakularne. Mam świadomość tego, że trzeba ciężko pracować, podnosić swój poziom, a z Jackiem nie tyle jest to dużo prostsze, a możliwe. Gdyby nie on, to w dalszym ciągu katowałbym się wielu sytuacjach, rozgrywał randome akcje, palił głupio pieniądzę i nie miał opracowanego planu gry i zadawał sobie pytania ale jak to ?

Pamiętam nasz 1 trening i to co mi się bardzo spodobało, a kolejne treningi utwierdziły mnie w tym. Video z gierką, którą nagrałem miały masę jakiś bezsensownych akcji, które nie powinny mieć miejsca. Reakcja Jacka była super tzn. brak jakiegokolwiek protekcjonalizmu, demotywacji. Z pewnością miał świadomość, że jest grubo i zrobił głęboki wdech, ale na spokojnie wszystko wyjaśnił, nakreślił plan działania i wiele rzeczy już udało nam się ogarnąć. Może mieliście takie sytuacje( bo ja tak), że próbowaliście się rozwijać w jakieś dziedzinie, ale nie otrzymywaliście odpowiedniego nastawienia do was od osoby uczącej, wtedy trudno o proces wzrastania i rozwoju.

Yacek poprawił moją grę w wielu płaszczyznach, za co jestem po stokroć wdzięczny. Jestem w stanie grać teraz 6 stołów z dobrym efektem, a nie 4 głupio i spekulatywnie. Awansowałem również w granych stawkach. Mam nadzieję, że uda mi się dalej podnosić swoją grę. Z pewnością drugim Benem Sulskym nie będę, ale na pewno już się rozwinałem i rozwinę, do jakiego poziomu nie wiem. Także jeśli chcecie być lepszymi graczami, poświęcicie czas na rozwój poza treningami to podniesiecie swój poziom. Jacek może was ukierunkować i dużo pomóc, ale to wam musi się chcieć.

Pozatym Jacek to bardzo fajny facet, z którym można też pogadać poza pokerowo. Chętnie pomoże, doradzi, powie o jakieś fajnej możliwości. Więc polecam.

Odpowiedz
Cytat
pokerfish23
PokerStrategist

Przyjmij zapro ;)

Odpowiedz
Cytat
yac Autor wątku
Coach
yac
BlackMember

Ostatnio kilka osób z niższych stawek pytało mnie o study group (większość osób z NL25/50 nie stać na priv coachingi). Wymyśliłem rozwiązanie, dzięki któremu wilk jest syty i owca cała. Więcej szczegółów na Skype.

Odpowiedz
Cytat
kozak567
Oldschool Grinder

przyjmij zapro albo odpisz na gg :)

Odpowiedz
Cytat
Johnii141
PokerStrategist

Czesc.
Moze zaktualizowalbys swoje wyniki bo 2013 rok byl juz dosyc dawno.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat