Mam przyjemność pracować z Jackiem od ok 2,5 msc w czasie, którym zrobiliśmy 6h treningów. Liczę na długoterminową współpracę, bo myślę, że jest on idealną osobą co do ukierunkowania i poprawy mojej gry. Wiem, że teraz, kiedy powiedźmy zrobiliśmy fundamenty mojej gry, progres rozwoju i efekty nie będą, już tak spektakularne. Mam świadomość tego, że trzeba ciężko pracować, podnosić swój poziom, a z Jackiem nie tyle jest to dużo prostsze, a możliwe. Gdyby nie on, to w dalszym ciągu katowałbym się wielu sytuacjach, rozgrywał randome akcje, palił głupio pieniądzę i nie miał opracowanego planu gry i zadawał sobie pytania ale jak to ?
Pamiętam nasz 1 trening i to co mi się bardzo spodobało, a kolejne treningi utwierdziły mnie w tym. Video z gierką, którą nagrałem miały masę jakiś bezsensownych akcji, które nie powinny mieć miejsca. Reakcja Jacka była super tzn. brak jakiegokolwiek protekcjonalizmu, demotywacji. Z pewnością miał świadomość, że jest grubo i zrobił głęboki wdech, ale na spokojnie wszystko wyjaśnił, nakreślił plan działania i wiele rzeczy już udało nam się ogarnąć. Może mieliście takie sytuacje( bo ja tak), że próbowaliście się rozwijać w jakieś dziedzinie, ale nie otrzymywaliście odpowiedniego nastawienia do was od osoby uczącej, wtedy trudno o proces wzrastania i rozwoju.
Yacek poprawił moją grę w wielu płaszczyznach, za co jestem po stokroć wdzięczny. Jestem w stanie grać teraz 6 stołów z dobrym efektem, a nie 4 głupio i spekulatywnie. Awansowałem również w granych stawkach. Mam nadzieję, że uda mi się dalej podnosić swoją grę. Z pewnością drugim Benem Sulskym nie będę, ale na pewno już się rozwinałem i rozwinę, do jakiego poziomu nie wiem. Także jeśli chcecie być lepszymi graczami, poświęcicie czas na rozwój poza treningami to podniesiecie swój poziom. Jacek może was ukierunkować i dużo pomóc, ale to wam musi się chcieć.
Pozatym Jacek to bardzo fajny facet, z którym można też pogadać poza pokerowo. Chętnie pomoże, doradzi, powie o jakieś fajnej możliwości. Więc polecam.