yac może nie być dostępny przez kilka dni, ale jak wróci to na pewno tu zajrzy
Update w pierwszym poście
- user guide (zanim się zdecydujesz, przeczytaj), świeże wyniki i podwyżka inflacyjna
Osoby, które odzywały się do mnie w listopadzie/grudniu proszę o potwierdzenie rezerwacji na coachingi na nowy rok (nie mam kontaktu do wszystkich, którzy się zgłosili na 2014).
Nie patrzę zarówno na linię Ev jak i bb/ev, bo decyzja o stackowaniu się jest podejmowana w innym momencie niż faktyczne stackowanie się + gramy range vs. range.
Dodatkowo ja cały czas się uczę we własnym zakresie, więc moje ewentualne bb/ev sprzed 3-4 miesięcy jest już nieaktualne, dzisiejsze będzie większe nawet za miesiąc-dwa.
Na jednym wykresie pewnie byłoby pod, nad innym nad. Wydaje mi się, że sample z wyników jest duży i aktualny, więc nie widzę potrzeby dorzucania tego info.
Nagrałam wspólnie z Yacem unikatowego II częściowego Leak Findera w ramach promocji za diamentowy status ( https://polska.pokerstrategy.com/video/31639 ). Przed nagrywką wymieniliśmy kilka e-maili aby się porządnie merytorycznie przygotować. Samo nagrywanie minęło w miłej, nie stresującej atmosferze. A co najważniejsze:
Wyniosłam bardzo dużo konkretnej wiedzy z tego projektu.
Kupiłam również u Yaca 5 godzinny pakiet coachingów z gier SH. I z pewnością nie będą to ostatnie godziny
Oprócz ogromnej wiedzy jaką Yac posiada, cenne jest to, że potrafi ją przekazać innym. Atmosfera na treningach jest super, Yac jest zawsze punktualny i jeżeli trening przedłuży się o kilkanaście minut to nie ma z tym problemu. Stały kontakt z Yacem na Skype to też b. duża wartość.
Dużym plusem treningów u Yaca są zadania domowe, które są z reguły tematem następnego treningu. Jest to świetna sprawa, bo mam czas aby poszukać materiałów na dany temat, wybrać konkretne rozdania do analizy.
Yac sam bierze coachingi u innych trenerów więc stale się rozwija i uczy od lepszych.
Polecam treningi z Yacem ! ♠_thumbsup:
Witam,
Właśnie skończyłem pakiet 5h treningów z Yacem, tak więc podzielę się swoim feedbackiem.
Nasze treningi zaczęliśmy od obejrzenia filmiku z mojej gry i już wtedy omówiliśmy kilka ciekawych spotów.
Następnie wróciliśmy do podstaw, czyli do uporządkowania mojego range'u w zależności od sytuacji czy to OR, coldcall, 3b, 4b, call 4b, 5b, itd. Yac przedstawiał mi jak to wygląda u niego i argumentował dlaczego tak a nie inaczej. W wielu sytuacjach łapałem się za głowę gdy zacząłem dostrzegać te wszystkie luki które miałem w swojej strategii
Niby jak się później człowiek zastanowi to wiele z tego co mówił Yac jest prawie oczywiste, no ale jakoś wcześniej samemu nie byłem w stanie na to wpaść...
Później omawialiśmy obronę BB vs BU czyli to co w leakfinderze z Dagienką tylko szerzej, przy okazji Yac mówił jak powinniśmy się zachować w odwrotnej sytuacji czyli będąc na BU vs BB. Analizowaliśmy grę na różnych strukturach flopa i Yac tłumaczył jak powinna wyglądać nasza gra w zależności od zakresu rywala oraz kart które pojawią się na turnie i riverze.
Każdy trening rozpoczynał się punktualnie i po każdym treningu Yac poświęcał kilka-kilkanaście dodatkowych minut podczas których omawialiśmy rozdania lub Yac odpowiadał na pytania które wcześniej przygotowałem.
Podsumowując trening z Yacem = mega value. Szczególnie dla osób które mają problem ze stworzeniem solidnego planu gry nie bazując wyłącznie na statach, ale na strukturze boardu i range'ach. Szczerze polecam!
p.s. to na pewno nie był mój ostatni pakiet u Yaca...
czesc yac jestemzainteresowany pakietem 6h, gram nl25 jak możemy nawiazac kontakt?
Witam,
Pakiet 5h za mną.
Yac jest trenerem bardzo rzetelnym. Posiada ogromną wiedzę, którą w bardzo przyswajalny sposób przekazuje swoim uczniom. Dzięki przepracowanym godzinom, nauczyłem się jak grać profitowo na blindach (znaczne modyfikacje range'u), w 3betowanych pulach (IP/OOP) oraz na różnych strukturach flopa w single raise pot/multiway. Myślę, że cenę jaką proponuje Yac za 1h lekcyjną można porównać do wyprzedaży w second handach. Nie można nie skorzystać.
Dzięki raz jeszcze za trening.
Pozdrawiam.
Witam,
Niedawno skończyłem pakiet 5h u Yaca.
Najważniejsza rzecz która miło mnie zaskoczyła to to że jak podczas zastanawiania się czy wziąć coacha, myślałem na zasadzie, tyle filmów pokerowych już za mną, nie jestem pewien czy ktoś może mi dużo więcej powiedzieć niż to co już wiem. Lecz na szczęście moje obawy zostały bardzo szybko rozwiane. Także jeśli ktoś myśli podobnie do mnie, to gwarantuje że każdy znajdzie coś czego nie tylko nie wiedział ew. nie wiedział jak stosować, ale nigdy nawet nie słyszał.
Cześć możesz podać nazwę użytkownika skype na priv. Jestem zainteresowany treningiem
Cześć. Jestem zainteresowany paroma lekcjami i mam kilka pytań w tym temacie. Wysłałem Ci zaproszenie.
Pozdrawiam
Jarek
Witam
Jestem po 6h coachingow. Przez ostatni rok sam uczylem sie dosc intenstywnie (po kilka h dziennie) gry w pokera, uczeszczalem na rozne kursy, obejrzalem chyba wszystkie filmiki do platyny wlacznie, analizowalem rozdania itp ale wszystko to nie jest chocby w polowie tak wartosciowe jak ostatnie tygodnie nauki z Yacem. Moja wiedza wreszcie zaczyna byc poukladana a wszystko zaczyna miec rece i nogi.Yac jest chodzaca encyklopedia pokera, odpowiada na wszystkie moje pytania, rozwiewa wszelkie watpliwosci a wiedza ktora mi przekazuje jest wiedza z ktora do tej pory nigdzie sie niespotkalem.
Treningi sa prowadzone w fajnej, luznej atmosferze i rzadko kiedy trwaja krocej niz 70min. Wszystko to przeklada sie nie tylko na wyniki, jakosc ale rowniez na przyjemnosc plynaca z gry. Dodatkowo wspólpraca z tak dobrym pokerzysta bardzo motywuje i mobilizuje do jeszcze wiekszej pracy i wysilku.
Jestem w trakcie drugiego pakietu i musze przyznac ze praca z trenerem jest bardzo efektywna i EV+ a ja nie wyobrazam sobie dalszej nauki bez pomocy Yaca.
Pozdrawiam. Polecam
Witam.
Jako samouk dotarłem na nl50 sh. Wtedy czułem, że stoję w miejscu więc skorzystałem z pakietu 5h u Yaca.
Pakiet obejmował:
- odpowiedzi na kilka pytań Yaca na pierwszej rozmowie,
- pierwsza godzina to raczej standard - oglądanie mojego filmiku,
- w przerwie między drugim treningiem uporządkowanie 3bet rangu i obrony BB vs BU,
- druga godzina to session review wybranych rozdań w 3betowanych pulach,
- trzeci godzina obrona big blinda,
- czwarta godzina to ponowny filmik (wyglądało to znacznie lepiej
),
- otrzymałem 2 pliki, w których miałem oszacować co robię z daną porcją rangu na określonych flopach,
- ostatnia godzina to rozdania OOP kiedy otwierałem z UTG lub MP.
Każda lekcja była bardzo wartościowa. Yac bardzo dokładnie przedstawił mi swój punkt widzenia jak rozegrać dane rozdanie z cała porcją rangu. Zdarzało się, że nasze pomysły na rozdanie różniły się o 180 stopni, jednak szybko zmieniałem swoje przemyślenia. Być może komuś wydaję się, że ponowne poświęcenie godziny na nowe filmik to strata value i lepiej przerobić teorie w session review. Dla mnie komentarz Yaca do tego filmiku utwierdził mnie w przekonaniu, że to co robię ma sens i przynosi profit.
Od zapytania o możliwość treningu, na pierwszą lekcję czekałem około 3tyg. Następne odbywały się regularnie - średnio co tydzień. Nie ma problemu z wybraniem godziny, która jest ok dla obydwóch stron.
Treningi odbyły się w bardzo miłej atmosferze. Yac ma nienaganna dykcję. W zrozumiały sposób przekazuję swoje myśli.
Cena pakietu - 600$ to w moim przypadku 12BI. Uważam, że w stosunku do korzyści jest bardzo niska. Dodatkowo każdy trening przedłużał się o średnio 10minut (raz 20). Tak więc pakiet objął w sumie 6h
Podsumowanie:
- wchłonięcie ogromnej porcji nowej wiedzy i uporządkowanie starej,
- dzięki zadaniom domowym przepracowanie kilku h z Flopzillą, z która pracuję w tej chwili samemu (wcześniej nie chciało mi się nigdy),
- nabranie bardzo dużej pewności siebie,
- brak sytuacji, w których gameplan na rozdanie kończył się tylko na flopie,
- po każdym treningu duża chęć odpalenia sesji i wprowadzenie w życie nowych linii itp.
Yac posiada ogromną wiedzę. Jednak jak sam pisał w ofercie jest "tylko drogowskazem". To czy polepszymy się zależy przede wszystkim od nas i naszego podejścia. W moim przypadku wejście na nl100 to tylko kwestia kilkudziesięciu BI.
Dzięki za wszystko Jacku !
Jestem po pakieciku 5h z Yackiem
Zaczęliśmy od omówienia filmiku z moją grą. Yac wychwycił najistotniejsze leaki w mojej grze i przez następne godziny pracowaliśmy nad nimi. Nie było najmniejszego problemu, aby zasugerować temat danego treningu. Nie obyło się też bez zadań domowych, które dają kopa do samodzielnego myślenia.
Podsumowując:
Yac to sumienny i zorganizowany trener z MASĄ wiedzy, którą potrafi przekazać w jasny i przejrzysty sposób. Po zajęciach z Yacem żaden range przeciwnika nie jest już straszny ♠_cool:
Miałem przyjemność pograć z Jackiem na przełomie grudnia i stycznia.
Nasza współpraca była bardzo dobrze zorganizowana. Punktualne spotkania umawiane były z kilkudniowym wyprzedzeniem. Początkowo wstępna analiza własnej gry, później praca nad wybranymi przeze mnie zagadnieniami oraz leakami ujawnionymi podczas treningów.
Poker jest grą która non stop ewoluuje i na pewnych stawkach stanie w miejscu oznacza pozostawanie w tyle za czołówką. Yac ma tego pełną świadomość, dzięki czemu jego treningi mają dużą wartość.
Zdecydowanie polecam podjęcie współpracy osobom, które dostrzegają braki w pewnych konkretnych aspektach swojej gry jak i również graczom którzy takich obszarów jeszcze nie dostrzegają, ale czują że coś jest nie tak.