Przejdź do forum
Private coaching wi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Private coaching with yac [NL BSS FR & SH]

65 Posty
50 Użytkownicy
1 Reakcje
24.1 K Wyświetlenia
kustra
Elite Grinder

4) analiza bazy, własnej gry oraz przeciwników. Przykłady

Jak wygląda cennik i ile kh obejmuje analiza?

Odpowiedz
Cytat
yac Autor wątku
Coach
yac
BlackMember

Jeśli chodzi o próbkę to bez 50k hands nie podchodzić - 100k to dla mnie optimum dopiero. Jestem w trakcie przebudowy tej oferty, bo sam biorę coachingi u zagranicznych trenerów i adaptuje niektóre ich pomysły. Na początku lipca powinny być konkrety :)

Odpowiedz
Cytat
StahooKrk
Oldschool Grinder

Napisane przez smolak
Myślę, że rekomendacje są raczej zbędne. ;] Klasa sama w sobie.

+1 _thumbsup:

Kupiłem pakiet, cena bardzo promocyjna, tylko 250$ (5BI), które z pewnością szybko się zwrócą z nawiązką.
Atmosfera na treningach jest bardzo miła, Yac to bardzo komunikatywna osoba z indywidualnym podejściem do każdego ucznia. Jego wiedza o FullRingach oraz umiejętność jej przekazywania w prosty sposób jest naprawdę ogromna.

Gorąco polecam treningi z Yacem!

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Ostatnio wskoczyłem na Nl50 pomimo małego sample'a trafiłem trochę na ścianę. Jako że dużo ludzi polecało treningi jako ogół to poszukałem sobie na ps.com trenera. Yac, co wiadomo wypuszcza super filmiki prowadzi świetny trening to po chwili wahania między nim, a innym trenerem odezwałem się i zamówiłem pakiet 5h. Yac zaproponował bardzo dobry pakiet (tzn. zarówno posweatował mnie, jak i popracowaliśmy nad moimi leakami, a także pokazał mi zalety HM a także pomęczyliśmy moje staty), także overall pakiet 5h szybko pokazał jak mało jeszcze umiem, a także otworzył oczy na nowe linie i na to jak eksploitować przeciwników. Osobiście jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Jackiem i gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym. Trener posiada OGROMNĄ wiedzę, a także talent przekazywania jej, do tego ma pozytywny wpływ na mindset i postrzeganie gierki.

Gorąco polecam i to na pewno nie ostatni pakiet jaki u yaca wziąłem.

Odpowiedz
Cytat
yac Autor wątku
Coach
yac
BlackMember

Od dnia dzisiejszego zawieszam private coachingi.

W tym miesiącu nie ogarnąłbym już większej liczby osób. Resztę czasu chcę poświęcić na pracę nad własną grą i większym volume. Cały październik mnie nie będzie, ponieważ na początku miesiąca wylatuje na wakacje, a pod koniec na stałe przeprowadzam się do Irlandii. Do tego czasu (czyli jakoś do 2 tygodnia listopada) coachingów nie będzie.

Pozdro :)

Odpowiedz
Cytat
tatartom
Elite Grinder

Miałem przyjemność kupić pakiet 5h na nl100.
Pierwszą rzeczą która rzuca się w oczy jest pełen profesjonalizm, coach na każdym treningu był punktualnie a nawet 3 min. wcześniej wysłał info, że jest gotowy. Potrafił doradzić jak optymalnie spożytkować czas pakietu. Profesjonalizm u profesjonalisty powinien być rzeczą oczywistą, jednak niestety nie zawsze tak jest na PS więc uznanie dla trenera.
Na jednym treningu, gdy w 1/2h przerobiliśmy przygotowane ręce, yac sam zaproponował abyśmy zatrzymali czas i wykożystali go w innym terminie, większość ludzi w takiej sytuacji chciała by abyś odpalił stoły żeby jakoś przeleciało te 30 min.
Dodatkowo yac ma bardzo dużą wiedzę teoretyczną i sporo doświadczenia, ostatnio grywa też zooma co z mojej perspektywy jest wielkim pozytywem. Trener wzbogacił moją grę o kilka ciekawych linii więc jestem pewien, że zainwestowane 3.5 BI zwróci się bardzo szybko :sdrink

Odpowiedz
Cytat
yac Autor wątku
Coach
yac
BlackMember

Update w pierwszym poście

Świeże screeny i nowe ceny

Odpowiedz
Cytat
Seq
Seq
Elite Grinder

Yac to bardzo świetny trener. Full profesjonalne podejście do coachingu/mentoringu. Mogę śmiało polecić, bo dysusje z Nim, omawianie spotów, session review, hand review czy cokolwiek kursant by sobie nie zażyczył to IMO działanie +EV. Zdecydowanie dobre value/prize! Pozdro i dzięki

Odpowiedz
Cytat
JagaForever
Elite Grinder

Siemka, mam pytanie :) czy będziesz jeszcze kontynuował produkcje filmików o notecaddy?

Odpowiedz
Cytat
yac Autor wątku
Coach
yac
BlackMember

Tak.
Przeciągnęło się to trochę przez moją migracją na Maltę. 2 część już jest prawie gotowa, więc po weekendzie jej oczekujcie :)

Odpowiedz
Cytat
yac Autor wątku
Coach
yac
BlackMember

bump, grubszy update ;]

Odpowiedz
Cytat
cezary1989
Elite Grinder

Siemano

Jestem już po kilku godzinach treningów z Yacem więc najwyższa pora troszkę go 'obsmarować' ;) więc po kolei:

Oczywiście po tym jak często wpadałem na Yaca cotygodniowe treningi dla pokerstrategy i po tym co czytałem w tym wątku czy słyszałem od innych userów moje oczekiwania wobec coachingów były dość wysokie i po Jacku spodziewałem się mega profesjonalnej postawy i dość sporej wiedzy zarówno pokerowej jak i umiejętności przekazywania jej kolejnym osobom. No i troszkę się przeliczyłem.

W praktyce wyglądało to tak że dostałem dwa razy więcej profesjonalizmu niż się spodziewałem a wiedza pokerowa zarówno teoretyczna jak i praktyczna przerosła moje oczekiwania i zdecydowanie jestem pozytywnie zaskoczony z jaką łatwością i lekkością przychodzi Jackowi przekazywanie jej innym osobom więc zdecydowanie mogę stwierdzić, że poza jego wysokimi umiejętnościami przy stolikach równie dobrze sprawdza się jako trener :fdrink

Do tego wszystkiego zawsze można liczyć na jego pomoc przy analizie gry czy w dyskusji na temat nie do końca zrozumiałych konceptów.

Poza tym już od dłuższego czasu mam przyjemność wspólnego mieszkania z nim, zaglądając mu przez ramię i widząc jaką pracę wkłada w swoją grę tak naprawdę dopiero w tym okresie zrozumiałem co odróżnia wygrywającego gracza z jego stawek od zwykłego grindera 100nl czy 50nl.

Mimo, że wariancja w ostatnim czasie mocno mnie nie oszczędza(tak ponarzekam sobie :D) to jestem prawie pewien, że wiedza jaką zdobyłem od Yaca zaowocuje :) a bardziej niż pewne jest to że nie będą to ostatnie private coachingi po jakie się zgłosiłem bo stosunek ceny do nabytej wiedzy jest naprawdę nie wysoki.

pzdr

Odpowiedz
Cytat
Siergiey
Oldschool Grinder

U Yac'a wziąłem pakiet 5 godzin i jestem bardzo zadowolony z postępu jaki dzięki niemu zrobiłem. Trener dostosowuje zagadnienia omawiane na treningu do danego gracza, dzięki czemu każda godzina jest optymalnie spożytkowana. Z samymi czasami, kiedy odbędzie się trening też nie ma żadnych problemów. W trakcie szkolenia, w przypadku jakiś wątpliwości zawsze można zapytać, czemu taka decyzja i nie otrzymamy odpowiedzi: "Bo tak!" lub "Nie wiem.", tylko rzetelne uzasadnienie. Z czystym sumieniem polecam tego trenera!

Odpowiedz
Cytat
123malpa456
Elite Grinder

Hej. Z postow wynika że masz trochę napięty grafik ale może jakieś miejsca się zwolnią. Przede wszystkim daj znać czy dasz radę poprowadzić trening z zooma NL100 SH czy może jeszcze nie czujesz się aż tak komfortowo na krótkich stołach? Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
yac Autor wątku
Coach
yac
BlackMember

4-11 września jestem na miniurlopie i dopiero po tym terminie będzie można się umówić. Na SH rozegrałem już 450k hands w sumie (połowa na FTP jak widać po screenach i połowa na zoomie NL500, z którego właśnie wrzucam świeże wyniki. Na początku było trochę wolniej, ostatnie 100k hands to 5bb/100. Wciąz się uczę od lepszych :)

Pozdro

Odpowiedz
Cytat

Siema yac. Nie posiadam gg. Można się z Tobą skontaktować przez skype?

Odpowiedz
Cytat
jaw
jaw
PokerStrategist

Witam,

skorzystalem z pakietu u Yac'a, pelen profesjonalizm, zdecydowana poprawa mojej gry juz po 1 treningu. Super praca z equilabem, pomoc w kreowaniu rangow w danych spotach i jak je dopasowywac do najczesciej spotykanych sytuacji. Wyszukanie leakow i umiejetnie przeprowadzona analiza co i jak nalezy poprawic by zwiekszyc swoj winrate. Ponadto kultura i komunikatywnosc oraz co jest pewnie najwazniejsze z tzw. cech miekkich: punktualnosc!

Polecam wszystkim!

Odpowiedz
Cytat

Również jestem już po 5h z yacem i jestem bardzo zadowolony ze skoku jakościowego, jaki wykonałem w swojej grze. Trener przedstawia swój tok myślenia w sposób bardzo klarowny, wyczerpująco odpowiada na wszelkie pytania lub wątpliwości, uważnie analizuje przesłany materiał. Mi osobiście najbardziej odpowiada bardzo usystematyzowany sposób myślenia u yaca- dzięki temu progres w naszej grze ma charakter całościowy. Do tego pełna kultura i profesjonalizm. Najlepsza możliwa inwestycja dla chcących poprawić swoją grę.

Odpowiedz
Cytat
jubi89
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
JoeBlack18
PokerStrategist

Hej Yac. Jestem zainteresowany pakietem. Przyjmij zaproszenie.

Odpowiedz
Cytat