Przejdź do forum
VIP Store PokerStar...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

VIP Store PokerStars

154 Posty
85 Użytkownicy
12 Reakcje
37.9 K Wyświetlenia
YsiuM
Oldschool Grinder

Też mi wczoraj ten portfel przyszedł ;)

Jakość solidna, czuć że skóra. Wszystkie plastiki się mieszczą ale niestety dowód rejestracyjny nie ;( . Ale za to są 2 pojemne,odgrodzone kieszenie gdzie można upchać sporo banknotów - portfel prawdziwego pokerzysty :P

Nie mogę tylko rozkminić gdzie by upchać drobne ...

Odpowiedz
Cytat
MrBaikal
Oldschool Grinder

pewnie nie postarali się i nie dodali zabezpieczenia (zagłuszacza) RFID?, nigdzie nie piszą o tym i nie widzę żadnego napisu

Odpowiedz
Cytat
bariox
Oldschool Grinder

Odp. z supportu odnośnie nowych produktów w VIP Store.

Thank you for contacting the PokerStars VIP Store.

Most of the items that were on Sale during August are now out of stock and have been discontinued.

Our warehouse is currently performing a stock count and certain items may return to the Men, Women and Outlet categories in the following weeks.

Also, we would like to inform you that we are constantly looking into introducing new products with different and more modern designs to the VIP Store. Right now, we introduced new items linked to your VIP Status under the "Collectables" category.

We always want to keep all of our clients happy and satisfied with a variety of products of good quality.

Finally, we periodically launch new products which can be found under our 'New' category. We invite you to visit our site for updates:

http://www.pokerstars.com/vip/store/store.shtml?cat=new

You may have also noticed that we no longer offer certain Electronics and Books. This is because we want to provide a better selection of products for our valued players and instead offer our Gift Certificates available to purchase in the VIP Store.

Our players will benefit from a wider range of Electronics and Books (among other products) along with fast methods of shipping:

http://www.pokerstars.com/vip/store/store.shtml?cat=gift-codes

Your understanding and patience is greatly appreciated by the store. Please feel free to contact us again if you require any further information or assistance.

Odpowiedz
Cytat
Misugi14
PokerStrategist

http://www.pokerstars.pl/vip/store/store.shtml?cat=poker&prod=8552
Witajcie panowie, warto wg was zbierać na to FPP? Ktoś z was to zamówił kiedyś? No i czy z wysyłaniem takich rzeczy z pokerroomu na teren Polski nie jest nielegalne ze względu na brak legalności pokera w Polsce?

Odpowiedz
Cytat
Cebulaczek
PokerStrategist

Wg mnie nie warto bo:

14 000 fpp to jest 60 satelitek za 235fpp (dokładnie 59,5 ale żeby było łatwiej liczyć niech będzie 60 :P). Wygrywając co trzecią z nich 60:3=20 wygramy ich 20, daje nam to 20*11=220$, co daje nam około 700zł, co daje nam sporą sumkę której szkoda wydać na żetony :)

Odpowiedz
Cytat
MocnyFull
Poker Player

Misugi14, to zależy jak traktujesz pokera. Jeśli poker to dla ciebie dobra rozrywka, często grasz ze znajomymi jakieś prywatne turnieje, masz jakieś inne źródło dochodu, z którego się utrzymujesz, to wtedy wydaje mi się że warto kupić te żetony. Ceramiczne na pewno są dużo lepsze od plastikowych z wtopionym insertem i przyjemniej będzie się nimi grało. Jeśli natomiast traktujesz pokera bardziej poważnie, to moim zdaniem te żetony opłaca się brać z bankrollem pow. 20k$, i to w przypadku gdy sporo grasz na żywo. Bo jako alternatywę, nawet gdybyś nie chciał grać satelitek, masz za 2x 6250FPP w sklepie 150$ bonusu gotówkowego i zostaje ci jeszcze wtedy 1500FPP, ewentualnie za 15400FPP masz 200$. Inna możliwość to kupno biletu do turnieju Sunday wart 215$ za 13500FPP - tylko nie wiem czy tak kupiony bilet możesz zamienić na $T. Więc patrząc w ten sposób te żetony są warte ponad 500zł, co może nie jest złą ceną jak za ceramiczne żetony, jednak przy niskim bankrollu uważam że lepiej przeznaczyć te punkty na jego powiększenie. Oczywiście jeśli w pokera na żywo grasz sporadycznie, bardziej jako dodatek do libacji ze znajomymi, to wtedy i tak szkoda wydawać kasę na tak drogie żetony ;)

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

ticketów do turniejów nie da się wymienić na t$ z tego co mi wiadomo.

Odpowiedz
Cytat
Misugi14
PokerStrategist

Ok, dzięki za odpowiedz. A jak z tymi przesyłkami na teren Polski? Nie jest z tym żaden problem? Bo może zamówię sobie coś innego, fajnie jest mieć jakiś gadżet z ich sklepiku.

Napisane przez smack91
ticketów do turniejów nie da się wymienić na t$ z tego co mi wiadomo.

Nie można na 100% bo czytałem wczoraj o tym na stronie starsów.

Odpowiedz
Cytat
Cebulaczek
PokerStrategist

Nie ma żadnych problemów, niby czemu miały by być?:) Normalnie zamawiaj co tam chcesz i niczym się nie przejmuj.

Odpowiedz
Cytat
ripper92
BlackMember

[Treść edytowana]

//handel - venatici

Odpowiedz
Cytat
venatici
PokerStrategist

Witam,

wszelkie oferty handlu są na forum PokerStrategy.com zakazane.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
piotr88m
PokerStrategist

Czy były jakieś update VipStore. bo na kliencie pojawiła mi się oferta "Men" ale na stronie PS nie ma tych produktów. Aby móc sobie je oglądnąć lepiej.

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

piotr88m, produkty z kategorii Men możesz obejrzeć pod tym adresem:

http://www.pokerstars.eu/vip/store/category/?category=mens_global_all_all

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

ktoś coś ostatnio zamawiał? bo chciałem sobie wciągnąć coś z tej promocji, ale jak mam jakieś problemy mieć z celniakami to nie będę się bawił w to;)

Odpowiedz
Cytat
Escraku
Oldschool Grinder

Do mnie idzie koszulka od 9.12. Jak dojdzie to powiem co i jak :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

Czyli od wczoraj :D?
Myślę właśnie o t shircie SN, ale nie wiem czy jest sens się narażać na jakieś wizyty w służbie celnej czy coś dla jednej koszulki :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
mycka86
PokerStrategist

@smack91 żartujesz, prawda ? Nie dajmy się zwariować.

Odpowiedz
Cytat
gawdzik
PokerStrategist

Damska kurtka skórzana „postarzana” warto ?

i czy jeśli zamówie to będa musial poniesc koszty cla albo jakis podatek ?

Odpowiedz
Cytat
neekenVIP
PokerStrategist

Nic się nie bać, zamawiać, nie ma dodatkowych kosztów

Odpowiedz
Cytat
Cebulaczek
PokerStrategist

smack91 przyjmij zapro ;)

Odpowiedz
Cytat