Przejdź do forum
100K Privilege Free...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

100K Privilege Freerolls

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,757 Wyświetlenia
Woocash
Oldschool Grinder

Czesc,

Wczoraj wbilem Chrome Star na P* i napisane tam bylo ze jednym z benefitow wbicia tej rangi jest mozliwosc wziecia udzialu w 100K Privilege Freerolls. Jako ze teraz zobacyzlem ze jest taki turniej dotepny, chcialem sie na niego zapisac lecz niestety wyswietla mi sie komunikat ze potrzebne jest mi jakis ticket.

Czy ktos z Was moze wie czy ta Chrome Star mnie umozliwia do gry w tym 100K Privilege Freerolls czy nie, a jesli nie to gdzie moge dostac tego ticketa do tego turnieju?

Pozdrwaiam i z gory dizekuje za odpowiedzi! :)

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Lubyczanin
PokerStrategist

Znajdziesz go w VIP Store.;)

W zakładce Online Tournaments Tickets...

Odpowiedz
Cytat
Woocash Autor wątku
Woocash
Oldschool Grinder

Kurna to troche lipa, bo jestem na telefonie a tutaj nie ma tego VIP store :/ No nic, ogarne pozniej na kompie te bilety zeby moc pykac :)

Dzieki

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
venatici
PokerStrategist

Hej,

tak jak Lubyczanin napisał, bilety znajdziesz w VIP Store w zakładce Online Tournaments Tickets. Oczywiście są one darmowe! _thumbsup:

Jednak należy pamiętać, że bilet jest ważny tylko przez jeden dzień i jak będziesz chciał pograć w tych turniejach następnego dnia, to znowu musisz kupić bilet.

Rozumiem, że niedługo wrzucasz screen z wygranego turka w dziale Challenge i sukcesy?

Pozdrawiam i powodzenia :sdrink

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24
PokerStrategist

No jak to nie ma? Wchodzisz w cashiera i w sklep gdzie kupujesz koszulki, czapki itp. No i tam bilet też kupisz...

Odpowiedz
Cytat
Woocash Autor wątku
Woocash
Oldschool Grinder

Hmm, nie wiem czy zawuazyles ale tak jak napisalem wczesniej chcialem zagrac przy uzyciu telefonu komorkowego i aplikacji Poker StarsEU. Niestety ja nawet po wejsciu w cashiera nadal nie widze tego VIP store. Nie wiem, moze mam jakas stara apke (jak u Ciebie mozna to daj prosze cynk skad ja masz).

Pozdro

Odpowiedz
Cytat