.
Napisane przez Johni141
Czy ktos z Was zamawial ten personalizowany portfel i moglby powiedziec czy jest zadowolony??
ja zamawiałem portfel, jestem bardzo zadowolony - solidny portfel ♠_thumbsup:
Napisane przez czowel
Napisane przez Johni141
Czy ktos z Was zamawial ten personalizowany portfel i moglby powiedziec czy jest zadowolony??ja zamawiałem portfel, jestem bardzo zadowolony - solidny portfel ♠_thumbsup:
szkoda że już nie ma
A mi nawet po 12 dniach nawet nie piszę, że wysłano
Token po dwóch dniach już był w fazie shipping, no trudno poczekam
Siema, czy to możliwe ze po zamówieniu dwóch koszulek mam do zapłaty przy odebraniu przesyłki w Wawie 200zl?
dostał ktoś już portfel? czekam 3 tygodnie niemal i caly czas processed.
a co do dodatkowych oplat, cła itp. to nie sadze. wszak na tym polega cala Unia Europejska, ze przede wszytkim jest to Unia Celna. dodatkowo do zamowienia dostajesz invoice (f-ra) tak jakbys kupil to w sklepie internetowym za cash.
spodenki i ja dostałem po 2 tygodniach jakos, ale widac portfel dłuższa kmina, albo klientów tylu.
Przyszło właśnie do mnie awizo i mam do zapłacenia przy odbiorze 200 zl nie wiem dlaczego...
Napisane przez Bilip
Przyszło właśnie do mnie awizo i mam do zapłacenia przy odbiorze 200 zl nie wiem dlaczego...
Może napisz zapytanie do supportu, bo może to jakaś pomyłka z ich strony.
Ja bym napewno tego za 200zł nie odebrał. A może awizo nie dotyczy w ogóle P* tylko jakiejś innej przesyłki?
Napisane przez Bilip
musisz zapłacic rake od wysyłki towaru
Przykro nam słyszeć, że zostałeś obciążony opłatą za zamówienie. Nasze artykuły są wysyłane z opłaconymi opłatami celnymi, jednak czasami przez nieporozumienia w Urzędem Celnym cło nakładane jest na nasze produkty.
Prosimy o przesłanie faktury za Twoją przesyłkę (dowód opłaty celnej), rachunek (dowód pokrycia opłaty przez Ciebie) i dowód dostarczenia przesyłki od nas (zawiadomienie od kuriera). Po otrzymaniu tych informacji, będziemy mogli zwrócić wydane pieniądze na Twoje konto PokerStars.
ale 200 trzeba z kieszeni wyciągnąć.
pozatym niezi cenicy hmmm koszutka pewnie warta z 2k zł to 200zł sie nalerzy
kiedyś wziąłem sobie monitor (jakies 4 lata temu), teraz wchodzę to w ogóle elektroniki nie ma... konsole były, ipod'y, teraz tam jest sama lipa, ktoś wie czy to się ma zmienić?
Ja obecnie w Vip Store na kliencie widzę tylko bilety do turniejów online/live, jakieś bony upominkowe i VIP rewards.
A gdzie jest reszta bajerów... jak czapki, koszulki i inne... ??
Na stronie są a na kliencie nie ma
Mam pytanie wiecie może kiedy będą znowu aktywne gadżety dla mężczyzn zegarki,kosuzlki itd ?
Napisane przez chrzanek27
Mam pytanie wiecie może kiedy będą znowu aktywne gadżety dla mężczyzn zegarki,kosuzlki itd ?
podbijam pytanko