1000h/hour @ 4x zoom ?
To chyba jak się tylko folduje. Ja mam 750 i nie mogę za nic tego podnieść.
480k hands w miesiąc ?
marzenie
1000h/hour @ 4x zoom ?
480k hands w miesiąc ?
marzenie
Napisane przez MWaler
Na PokerStars czy Partypoker? Bo jak na PokerStars to Photo or never happen![]()
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4209819#post4209819
post z 00:59
ups, nawet 1210 na godzinę

Też miałem kiedyś >1k rąk na godzinę przy czterech zoomach, ale sporo za szybkich decyzji (a za tym i mnóstwo spazzow :P)
gofermarcin
Chodziło mi o screen na dużej próbce, a nie 1h gry. Poza tym grając 1k rąk / hour jestem pewien że zawodnik nawet sekundy nie zastanawia się nad tym co robić z dana ręka tylko klika byle by szybciej. Jeżeli chcemy iść tym tropem i zostać rejkback pro i robić to na NL2 to coś jest nie tak
Z różnych limitów grając 8 stołów zooma kręcę jakieś 1950 w godzinę także na 4 robić 1000 to nie jest nic nadzwyczajnego.
zapomniałem dodać, że gram na touchpadzie
żarcik:coolface:
stoliki ustawione jeden obok drugiego, aktualnie 8k hands średnia 950... a coś tam gram i nie folduje cały czas bo 22 VPIP, 18 PFR,
Podzielisz się wynikami bo ciężko mi uwierzyć aby gra 8zoom'ow 1k/hand hour była ultra profitowa.
Chyba że jesteś takim wymiataczem to chce coachingu z multitaskingu
Chyba wiem w czym tkwi różnica
grasz deepy ? bo pewnie nie schodzisz ze stołów i nie musisz czekać aż PokerStars pozwoli Ci otworzyć nowy stolik tak jak mi
Napisane przez MWaler
1000h/hour @ 4x zoom ?![]()
480k hands w miesiąc ?
marzenie
![]()
![]()
mi po 171k rąk wychodzi jakies ~1076h/godzinę. Zazwyczaj 4x zoom ze statami 19/15

Napisane przez MWaler
eNPeZamykasz stoliki jak jesteś deep ?
Nie. Ale weź pod uwagę, że to nl2
To widocznie dlatego że ja zamykam stoły deep i muszę czekać aż będę mógł otworzyć nowy
Najpewniej dlatego, że ludzie na nl2 mniej grają po flopie i dlatego akcja idzie szybciej na 4 stołach Z00ma
Dokładnie. Nl2 nie jest tu żadnym wyznacznikiem moim zdaniem. Na tym limicie się po prostu klika guziki, więc i rozdania lecą szybciej
Sry, LOL.
Średnia na 4 stoły zoom dla ogarniającego gracza to 1k hands/h. Jeden pies czy SH czy FR.
4-6bb /100.
Do stawek 25 włącznie robi się to z luzem.