:fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink
:fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink :fdrink
Nie do końca rozumiem co oni tam piszą i komentują.
Wpłynie to jakoś na BSS? Bo ja np nie lubie grać na stackach większych niż 120bb i z automatu mam sit out i refreshuje stół na zoomie.
Co oni dokładnie chcą zrobić ?;p
Nie wpłynie bo:
Players impacted will be those who frequently:
1. Buy in for less than the maximum allowed buy-in
Niemniej to bardzo dobra wiadomość, odliczam dni do wprowadzenia tych regulacji.
Napisane przez xTcWarMaster
Nie do końca rozumiem co oni tam piszą i komentują.Wpłynie to jakoś na BSS? Bo ja np nie lubie grać na stackach większych niż 120bb i z automatu mam sit out i refreshuje stół na zoomie.
Co oni dokładnie chcą zrobić ?;p
Dotyczy tylko graczy startujących z mniej niż max buy-inem, czyli poniżej 1oobb.
te [Treść edytowana] już robią wszystko by jak największy rake trzepać
//proszę się wyrażać - jeneral86
Hej i co z tymi shortami wyszło? Restarty servera już były, deadline chyba na 3 marca wyznaczyli, a ja kogo miałem oznaczonego jako MSS, dalej ma te 40-50BB.
oni narazie to tylko wprowadzili na nl200 FR, czyli dosyc niszowej gierce z garstka stolow. Wiec zmiany niezauwazalne poki co, no chyba ze grasz nl200 FR to juz sam nie wiem
Z własnego doświadczenia powiem że to już działa na NL2, gram sobie tam na MSS i już nie da się wkupić za 0,8 po zejściu z kilku stolików:( Jak bym wiedział że to wprowadzą nie wpłacał bym u nich kasy tylko w innym roomie:/