Napisane przez Piotrula2
fr
tzn że gra zarówno FR i SH bo ja na 100% widziałem go w grudniu
Napisane przez Piotrula2
fr
tzn że gra zarówno FR i SH bo ja na 100% widziałem go w grudniu
Gdy grałem zooma nl10 FR kilka miesiecy temu, to on też grał, siedzi tam dłuższy czas, teraz gram sh i go nie widze. Może książkę pisze, tak jak kilka miesięcy temu jakiś facet z teamu pro, który grał micro, bo pisał książkę o tych stawkach ;P
PYtałem jakąś SN na zoomie sh, chyba właśnie aresnal w avku (na 99%) i odpowiedział że challenge.
Nie wiem, czy skończył książkę, nie pamiętam też jego nicku. Najpewniej challenge robią te supernovy.
To nic, tych z sspernovą na nl10 zoom to wiecej gra, ale jakies 3 dni temu rano na nl2 zoom był gostek co miał supernovą elite, ładnie sie prezentował na stole
mijają lata a vanpersik11 cały czas gra 4 zoom nl2 sh i 4 zoom nl2 fr właśnie w tej chwili
Pykałem nl2 jakoś latem zeszłego roku i zapamiętałem właśnie tego typa. Pamiętam, że coś mnie bardzo w jego grze wkurw^@@%. Koleś miał supernovę??
niemożliwe, że coś Cię denerwowało w jego grze - koleś gra 14/12 na SH, 11/8 na FR, regularnie od kilku lat 8xZOOM
tylko limity pokonuje w odwrotnej kolejności od NL25 do NL2 obecnie
wbił supernovę i teraz chyba jakiś challange albo coś, widocznie się przeliczył przecież tego się nie da przejść :D, od dobrego roku klepie nl2
edit: od półtorej ponad
W sumie jak gra na dobrym poziomie to wyciąga lepszy hajs niż u nas na etacie za najniższą.
Skąd to wyliczyłem:
8 stołów ZOOM = 2000 rąk/h (ja na 4 stołach mam około 1000-1100)
8 godzin gry dziennie (tyle samo na etacie nie licząc dojazdu) = 16000 rąk
z rake calculatora[treść wyedytowana] wychodzi = ~300$ na miesiąc
pytanie jeszcze ile bb/100 może mieć?
rozgrywając 480000 miesięcznie przy 1bb/100 = 0,02$*4800 = 96$
...
rozgrywając 480000 miesięcznie przy 5bb/100 = 0,10$*4800 = 480$
Załóżmy, że nas Vanpersik ma 2bb/100 czyli 192$+300$ rake = 492$ przy takim samym bb/100 i 10h grania ma około 550$
przy 5bb/100 kosi 780-840$
mam nadzieję, że dobrze policzyłem
// link do konkurencyjnego serwisu - baadnewz01
to spróbuj zagrać 500k rąk, jak łeb Ci nie pęknie to pogratuluje, a co dopiero jebać tak przez 30lat
Napisane przez macaco2
to spróbuj zagrać 500k rąk, jak łeb Ci nie pęknie to pogratuluje, a co dopiero jebać tak przez 30lat
proszę Cię.... ty chyba nie słyszałeś o tym jak starsy myślały, że grają boty a to jednak byli gracze
do zrobienia lekko jak ktoś cały dzień nic nie robi, 2h grania 30min przerwy, do zrobienia