o co chodzi z ta promocją trzeba depozyt zrobić? czy to promo tylko dla wybranych??
ja też chce jakiś ticket albo dolce
Napisane przez Olsza12
o co chodzi z ta promocją trzeba depozyt zrobić? czy to promo tylko dla wybranych??
ja też chce jakiś ticket albo dolce![]()
Wpłać na swoje konto Poker Stars 30$ z kodem BIRTHDAY i zobaczysz o co chodzi.
jak napisałeś tak zrobiłem i sypneli 20 $ w gotówce
dzięki za szybką odpowiedz :fdrink
Powinno zadziałać, bo już z poziomu kasjera po kliknięciu ,,Wyślij" wyświetla się komunikat: ,,Gratulujemy! Twoja kwota pozwoliła nam na przyznanie Ci biletu turniejowego...", ale ja póki co mam kłopot ze sfinalizowaniem transakcji przez IKO, spróbuję normalnie i dam znać.
Napisane przez Cita777
Co w tym dziwnego ;)?
jak przeczytasz cały wątek to będziesz wiedział...
Wpłacałem przedwczoraj, dostałem 11$ ticket do turnieju. Udało się zająć 60te chyba miejsce i 24 $ wpadły
Napisane przez borys0508
Wpłacał ktoś teraz dalej hula ta promocja?
Ciekawe byłoby gdyby można było drugi raz przystąpić do promocji. Ktoś był taki pełny nadziei i wpłacił ponownie z tym kodem?
Napisane przez borys0508
Wpłacał ktoś teraz dalej hula ta promocja?
Potwierdzam, promocja wciąż aktualna. Właśnie otrzymałem na swoje konto gratisowe $20. A tak na marginesie, jakie jest wasze zdanie na temat tej "pomyłki" na masową skalę? Czy ktoś poza mną dostrzega możliwą korelację pomiędzy tą niespotykaną jak na P* promocją, a niedawnym przejęciem firmy przez Amaya?
Napisane przez barteq88
Napisane przez borys0508
Wpłacał ktoś teraz dalej hula ta promocja?Ciekawe byłoby gdyby można było drugi raz przystąpić do promocji. Ktoś był taki pełny nadziei i wpłacił ponownie z tym kodem?
![]()
Właśnie o to samo miałem zapytać
Jeśli to leak w ich sofcie to może faktycznie zadziała drugi raz. Ale w to ja nie wierzę, gdyby to był leak załataliby go w 15 min
Ciekawe czy jak przyjdzie czas faktycznych urodzin w grudniu to czy kod zadziała?