Próbował ktoś drugi raz wpłacać czy nikt ?
Napisane przez tyszcz
Próbował ktoś drugi raz wpłacać czy nikt ?
Zaczyna się, polskie cwaniactwo. Może wpłać jeszcze 10 razy?
Co się czepiasz, może kolega "tyszcz" obchodzi urodziny kilka dni z rzędu a do tego potrzeba dużo pieniędzy.
Napisane przez tras
Napisane przez tyszcz
Próbował ktoś drugi raz wpłacać czy nikt ?Zaczyna się, polskie cwaniactwo. Może wpłać jeszcze 10 razy?
Leak to leak, czy to cwaniactwo o którym mówisz nie jest pokazywane przez każdego który skorzystał z "promocji" mimo braku urodzin ?
Napisane przez tyszcz
Napisane przez tras
Napisane przez tyszcz
Próbował ktoś drugi raz wpłacać czy nikt ?Zaczyna się, polskie cwaniactwo. Może wpłać jeszcze 10 razy?
Leak to leak, czy to cwaniactwo o którym mówisz nie jest pokazywane przez każdego który skorzystał z "promocji" mimo braku urodzin ?
Dokładnie. Czy w pokerze nie chodzi o leaki? Jedne się wykorzystuje, a swoje się łata. Proste.
Kolega sam jest przykładem negatywnej cechy Polaków, a mianowicie tej, że "Polak Polakowi wilkiem", albo tej odnośnie narzekania.
Napisane przez barteq88
Napisane przez tyszcz
Napisane przez tras
Napisane przez tyszcz
Dokładnie. Czy w pokerze nie chodzi o leaki? Jedne się wykorzystuje, a swoje się łata. Proste.
Kolega sam jest przykładem negatywnej cechy Polaków, a mianowicie tej, że "Polak Polakowi wilkiem", albo tej odnośnie narzekania.
Zwykłą ludzką uczciwość, żeby dwa razy nie korzystać na błędzie innych nazywasz negatywną cechą? I przez to jestem "wilkiem" dla drugiej osoby? Dobre.
Napisane przez tras
Napisane przez barteq88
Napisane przez tyszcz
Napisane przez tras
Napisane przez tyszcz
Zwykłą ludzką uczciwość, żeby dwa razy nie korzystać na błędzie innych nazywasz negatywną cechą? I przez to jestem "wilkiem" dla drugiej osoby? Dobre.
Poker roomy też wykorzystują nasze błędy i na nich zarabiają... Nie wiem po co w ogóle stawać po stronie roomu, kiedy ci sami nie mają z tym "błędem" żadnego problemu.
Próbować można, nie oznacza to, że jest to niewiadomo jakie oszustwo. Racjonalnie postępując powinno się sprawdzić, czy jest jakaś kolejna ciekawa okazja.
Nazywanie to cwaniactwem na pewno nie jest czymś pozytywnym (może niekoniecznie adekwatnie to nazwałem).
w pierwszym poscie jest ten sam link
http://www.pokerstars.pl/poker/promotions/birthday/
a mi kilka dni temu przysłali życzenia urodzinowe ... jakieś 1.5 miesiąca po czasie ..a taka firma niby
ale już bonusa to mi nie dali ehh
sorry za post pod postem , ale promo jeszcze działa u mnie teraz bilet 55 $
Więc warto próbować