Potwierdzam 20 instant in cash
Napisane przez viy67
Dzisiaj to jeszcze działa? Ktoś dzisiaj wpłacał?
3 moich znajomych dziś wpłacało i dostali bilet 11$
Ciekawe czy jak się PS zorientuje, że ludzie korzystają z promocji bez powiadomienia to czy nie zablokują tych środków i biletów turniejowych co przyznali
Napisane przez Piter3m
Ciekawe czy jak się PS zorientuje, że ludzie korzystają z promocji bez powiadomienia to czy nie zablokują tych środków i biletów turniejowych co przyznali
kilka postów wyżej masz na ten temat odpowiedź supportu. Nie cofną nic.
Z drugiej strony to dziwne, że jeszcze tego nie załatali. Albo im to nic nie szkodzi rozdawać kasę, albo mają w tym jakiś cel (kasy raczej nie potrzebują, ale jak dużo osób o tym się dowie, to pewnie sporo może wrócić do gry na starsach i może o to im chodzi?)
Napisane przez barteq88
Z drugiej strony to dziwne, że jeszcze tego nie załatali. Albo im to nic nie szkodzi rozdawać kasę, albo mają w tym jakiś cel (kasy raczej nie potrzebują, ale jak dużo osób o tym się dowie, to pewnie sporo może wrócić do gry na starsach i może o to im chodzi?)
Przypadek
Spoiler
Nie sądzę...
Napisane przez viy67
Ok, dostałem 10$ insta cash. Myślicie, że mogę od razu wypłacić?![]()
Wypłaciłem razem z bonusem po 30 minutach
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez barteq88
Z drugiej strony to dziwne, że jeszcze tego nie załatali. Albo im to nic nie szkodzi rozdawać kasę, albo mają w tym jakiś cel (kasy raczej nie potrzebują, ale jak dużo osób o tym się dowie, to pewnie sporo może wrócić do gry na starsach i może o to im chodzi?)Przypadek
![]()
Spoiler
Nie sądzę...
Też dostałem ticket i zdecydowałem, że wracam PokerStars
I takie coś rozumiem!
Teraz inne platformy się dowiedzą i niedługo miejmy nadzieję zaatakują z jakąś fajną promocją, a my jak ta kula od pinballa - będziemy skakać z jednego bonusu do drugiego i powiększać swojego rolla
wymieni ktoś 30$ ze starsów na 30$ na skrillu? wczoraj byłem w bankomacie i pustka na mb