Przejdź do forum
P* Lomborgini freer...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] P* Lomborgini freeroll

10 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,104 Wyświetlenia
witbike
Poker Player

Witam,
nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam ten temat.
Otóż chciałem zapytać czy można sprzedać bilet do głównego turnieju Laborgini freeroll na P*? Jest on 3 października, i nie wiem czy będę mógł w nim z zagrać, bo zaczynam studia w zupełnie innym mieście. Jeśli jest taka możliwość, to jakiej kwoty mógłbym się za niego spodziewać?

9 odpowiedzi
dark1one
PokerStrategist

przede wszystkim napisz do supportu :) w gruncie rzeczy mnie też to ciekawi, bo satelitkę wygrałem już dość dawno, a nie mam pojęcia co się dzieje po wygraniu drugiej :)

Dante872
PokerStrategist

biletu chyba nie można scashowac , jest tylko możliwosc przekazania biletu komuś innemu. A tak btw gra ktoś dzisiaj turniej tygodniowy?

hellYeahEnT
Elite Grinder

Kupie za dolara ! :D

witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

Za dolara jak najbardziej chciałbym sprzedać bo potrzebuje 3zł na browar!

Pozostaje mi go zagrać :)

krzysiekmiszcz
Elite Grinder

imo 10-20$ nie wiecej

eLTech
Elite Grinder

Moge dac za niego 11 $ :)

Fallriv
PokerStrategist

Finał już za parę dni. W grze będziemy mieli ok. 20k graczy walczących o nowe Lambo Gallardo oraz 250 tys. dolarów.

Jako, że zapewne wielu z Was zakwalifikowało się do finału tak jak Ja, interesuje mnie jaką strategię obrać na tego typu turniej.

Walczyć o główną wygraną? Czy też raczej skupić się na dostaniu do miejsc płatnych i wykosić trochę darmowej kaski z puli.

Jest to spory turniej na bardzo dużą ilość graczy, a więc blindy w pewnych momentach będą kosmiczne. Jak powinna przebiegać strategia na poszczególne fazy turnieju?

Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w tego typu dużych turniejach, udało mi się być 18 na 12k ludzi przy okazji PokerStrategy 25k$ freeroll na partypoker oraz kiedyś zająć 1 miejsce na 4k osób we freerollu. Mimo wszystko nie pamiętam bym stosował wtedy inną strategię, standardowo Tight ABC aż do ante i liczyć na to, że karta nam pomoże wylądować w dalszych fazach turnieju z zadowalającym stackiem.

No, ale teraz do wygrania jest znacznie więcej, i jest to dla mnie pierwszy tak duży turniej i z taką pulą nagród (w końcu nowiutkie Lambo na drodze nie leży;))

Tak więc podzielcie się swoimi przemyśleniami i wskazówkami;)

Dante872
PokerStrategist

blindy lecą powoli, co 15 min, wiec nie ma sie co spieszyc. Na początku tight, później jak pojawi sie ante stopniowo poluźniać. W turku masa ludzi więc na pewno dużo donków, więc wyczaić takich na stole i czekać na dobrą kartę to sami oddadzą stacka. Jeżeli do tego dojdzie trochę szczęścia to można skosić całkiem fajną sumkę. GL

cashplayer19
Oldschool Grinder

Ja tez mam zamiar wygrac to Lambo :D a tak na serio to po tym co mnie spotkalo w ostatnim turnieju na pokerstras 50 bilions czy jakos tak,podchodze z dystansem do tego turnieju bo tak jak pisze kolega powyzej w takich turkach na poczatku nie jest potrzebna jakas super gra bo ludzie sie sami wysypuja ale w pozniejszej fazie jak jakis donk sie utrzyma to jest zle bo glupi ma zawsze szczescie :D a dokladniej przegralem po 5h gry bo jakis koles wrzucil all-in po flopie z 3 para a ze mialem najlepszego seta na flopie to sprawdzilem a owy donk trafil back door flusch draw no i na 16$ gra sie skonczyla ale licze ze w niedziele back door-ow nie bedzie :]