Witam ostatnio udalo mi sie wygrac 40 centow z freeroli letniego festiwalu i udalo mi sie to pomnozyc do 50$. Wiec teraz mam pytanie czy moge zrobic wyplate na moneybookersa nie robiac wczesniej zadnego depozytu . I ile bedzie szla ta kasa na konto gdyz chce odrazu wplacic ta kase spowrotem aby aktywowac bonus od depozytu i pytanie jezeli aktywuje bonus ten star600 to czy dostane wejsciowke do finalu letniego festiwalu???
Jak wypłacisz kasę to stracisz bonus od pierwszego depozytu.
Szukanie na prawde nie boli -> http://www.pokerstars.pl/poker/promotions/bonus/first-time-deposit-100/
Kolejny taki temat na forum, a wsyztsko jest po POLSKU czarno na białym na ofcjalnej stronie poker stars.
100% bonusu otrzymasz, jeżeli dokonasz swojej pierwszej wpłaty prawdziwych pieniędzy na PokerStars podczas trwania okresu obowiązywania promocji, wpisując w odpowiednie pole kod STARS600. Dla każdej bonusowej wpłaty musisz go osobno wprowadzić.
Jeżeli podczas jej trwania (promocji - mój przyp.) , ale przed dokonaniem pierwszej wpłaty, wypłacisz z konta PokerStars jakąkolwiek kwotę pieniędzy, nie będziesz uprawniony do uzyskania tego bonusu.
dzieki za odpowidz szkoda ze to nie przejdzie bo na party takie rzeczy działały czyli bede dalej meczyl bez bonusu:/ bo narazie nie mam nic zabardzo na wplate
a jezli wplacil bym nap 100 dolarow i je wyplacil po aktywacji bonusu, to czy bonus by zostal do wyrobienia czy by zniknal wraz z wyplata??
Zostało by 100$ bonusu do wyrobienia a pozostale potencjalne 500$ by Ci przepadły (za potencjalne 2 kolejne wpłaty
)