Przejdź do forum
Przypisanie konta

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przypisanie konta

12 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,601 Wyświetlenia
DelPiero8813
PokerStrategist

Witam, na P* założyłem konto już dawno, nie wiedząc o PokerStrategy.
Wtedy nawet z jakiejś innej strony szkoły pokera z która już nie mam nic wspólnego, ale wtedy użyłem ich kodu marketingowego niestety.

Czy przypisując moje konto na stronie pokerstrategy do P* będą naliczane mi strategy points?

11 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

nie będziesz miał naliczanych StrategyPoints. Niestety, ale nie da się przypisać założonego już konta do PokerStrategy.

Może zainteresuje Cię inny room z naszej ofert:
https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/

Pozdrawiam serdecznie

Nie chcę rozpętywać znowu burzy, ale mi się udało przypisać konto jakiś czas temu. Poszukaj w starszych tematach i zasypuj support mailami, a może się uda. Powodzenia :)

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Figlarz
Nie chcę rozpętywać znowu burzy, ale mi się udało przypisać konto jakiś czas temu. Poszukaj w starszych tematach i zasypuj support mailami, a może się uda. Powodzenia :)

TO chyba na prawdę jesteś jednym z nielicznych. Powiedz od razu czy miałeś jakiegoś innego affilate'a? Bo raczej nie..

DonCoralone
Oldschool Grinder

A jak nie mam przypisanego konta do nikogo z konkurencji (soft ściągnięty bezpośrednio ze stronu - bez kodów, linków) są szanse, że Admini przypiszą mi konto P* do PokerStrategy, byłbym bardzo rad, bo straciłem status gdy się przerzuciłem na starsy, bo jest to moim zdaniem najlepsze miejsce by grać małe limit FL. Grałem na Euro lecz SH nie bardzo mi podchodzi.

Figlarz, ile pisałeś ticketów? :D

Napisane przez DonCoralone

A jak nie mam przypisanego konta do nikogo z konkurencji (soft ściągnięty bezpośrednio ze stronu - bez kodów, linków) są szanse, że Admini przypiszą mi konto P* do PokerStrategy, byłbym bardzo rad, bo straciłem status gdy się przerzuciłem na starsy, bo jest to moim zdaniem najlepsze miejsce by grać małe limit FL. Grałem na Euro lecz SH nie bardzo mi podchodzi.

Figlarz, ile pisałeś ticketów? :D

Witam.

Trzeba w tym wypadku pisać do supportu PokerStars. My nie mamy możliwości przypisania takiego konta, ale jeśli komuś już wcześniej to się udało, warto spróbować.

Pozdrawiam

Rinnok
Elite Grinder

ja napisalem ticket dzisiaj, poki co nie gram na stars ale chcialbym miec tam przypisane konto, u mnie to wyglada ta ze zanim trafilem na PS to mialem kiedys zalozone konto na stars, to bylo moje pierwsze konto pokerowe ale nigdy tam nie wplacalem zadnych pieniedzy wiec nie skorzystalem z bonusu, wiec w sumie zakladajac nowe konto nie oszukam ich na glabniecie bonusu, wiec chyba mam szanse przypisac takie konto do PS? Druga sprawa czy jak sie ma zainstalowany soft i sie zaklada konto to ma wplyw potem na naliczanie punktow a raczej ich brak? Czy trzeba sciagac koniecznie to oprogramowanie spod linka tutaj ze strony? Co jesli sciagnelo sie soft ze strony pokerstars i zalozylo konto? Wtedy nie bedzie naliczac punktow? Druga sprawa to ten kod powinno sie wpisac strategy-pl czy pokerstrategy-pl, bo widzialem dwie wersje gdzies..skomplikowane to przypisanie ;] ;p

To najwazniejsze pytanie ponawiam. Czy jesli zalozylem konto na stars nie sciagajac oprogramowania przez pokerstrategy, to da sie to sfixowac poprzez sciagniecie od nowa softu przez linka od pokerstrategy, tak aby naliczalo punkty?

Urbi23
Oldschool Grinder

Na najważniejsze pytanie - soft akurat w wypadku P* nie jest tak istotny, ważny jest kod przy zakładaniu konta
https://polska.pokerstrategy.com/poker-stars/

Pozdraiwam

Rinnok
Elite Grinder

kod wpisalem dobry, natomiast nie wiem czy moge wplacac tam pieniadze skoro kiedys tam zakladalem konto chociaz nigdy z niego nie skorzystalem ;]

Napisane przez salyk

Napisane przez Figlarz

TO chyba na prawdę jesteś jednym z nielicznych. Powiedz od razu czy miałeś jakiegoś innego affilate'a? Bo raczej nie..

Nie miałem zadnego affilate, po prostu zapomniałem wpisać kod Pokerstrategy. Napisałem do supportu i natrafiłem na bardzo miłą panią, która napisała "wyżej", gdyż chyba urzekła ją moja historia o tym jak to bardzo mi zależy na grze na Starsach. Po kilku dniach zlitowali się i przypisali. Z tego co wiem, to jestem jednym z bardzo nielicznych, którym się udało przypisać. Jak wam zależy, to warto się pobawić, bo jest szansa na pozytywne rozpatrzenie.

Poszukajcie w starszych tematach, pisałem gdzieś o tym ;>

EDIT: Znalazłem, pobawcie się :)

DOPISANIE KONTA DO PokerStrategy

Good Luck :f_thumbsup:

TimotheeS
Elite Grinder

Ja mam konto na P* już rok...
Myślę, że w moim przypadku temat już jest ciężki do zrealizowania nawet przy bardzo wyrozumiałych osobach z Supportu :)
Pozdro!

imgoingtomirage
PokerStrategist

Ja mam konto na P* od 5 lat. Mam nadzieję, że niebawem coś wymyślą jeśli chodzi o tą politykę.