Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Konto

10 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,056 Wyświetlenia
Byqu
Oldschool Grinder

Witam mam kilka pytań odnośnie Poker*.

Jako iż mój brat zamierza zdać quiz i uzależnić się od tej pięknej gry, chciałby on otrzymać kapitał startowy na P*. Tyle, że jest mały problemik polegający na tym, że on już teoretycznie ma konto na P*. Tyle, że nigdy nie grał na prawdziwe pieniądze. Pytanie zatem brzmi czy kod łączący z PokerStrategy wpisuje się podczas pierwszej wpłaty, czy podczas kreacji owego konta? Jeszcze drugie pytanie, czy jeśli ten kod wpisuje się jednak podczas kreacji konta, to czy w chwili gdy nigdy na prawdziwe pieniądze z tego konta się gra nie odbyła, to czy można założyć nowe konto?

Mam nadzieję, że problem jest zdefiniowany czytelnie.

9 odpowiedzi

Kod trzeba wpisac w czasie tworzenie konta.
Po utworzeniu konta nie idzie go dopisac do PS.
Nie mozna utworzyc nowego konta niezaleznie od tego czy sie gralo na prawdziwe pieniadze czy nie.
Przynajmniej mi sie nie udalo. :D

Pozdrawiam

Juniorski90
Oldschool Grinder

Mi rowniez sie nie udalo. Da sie stare konto jedynie zamrozic, a nie usunac wiec dane im zostaja i ja wole zrezygnowac z robienia nowego konta, zeby nie miec problemow przy wyplacie w przyszlosci. No chyba, ze moze ktos ma 2 konto i wyplacal bez problemow?

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Z tego co mi wiadomo, jeśli nie grał na real money to może założyć nowe konto..
Poczekaj na odpowiedź moderatora, on na pewno wie na 100%

Pozdrawiam

EDIT: jakie dane zostają? Jedynie imię i nazwisko, resztę można zmienić..

SJS
SJS
Elite Grinder

Witam.

Jeżeli konto nie posiada statusu real money napisz meila do supportu P* z prośbą o usunięcie. Osobiście jak sobie teraz przypominam to na P* posiadałem kiedyś konto play money o którym dawno całkowicie zapominałem i założyłem nowe konto na real money na nowym meilu - żadnych problemów z tym nie mam/miałem a minął szmat czasu. Przecież konto play money może każdy sobie utworzyć i wpisać co zechce - równie dobrze można powiedzieć, że to nie my utworzyliśmy sobie to konto na play money i nie jest ono nasze. Dopiero przy depozycie dane są zatwierdzane na "stałe" a jesteś je wstanie potwierdzić wysyłając im ID.

Byqu pod tym linkiem znajdziesz instrukcje, która odpowie na Twoją resztę pytań https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/2

Pozdrawiam.

Byqu Autor wątku
Byqu
Oldschool Grinder

Super

Wielkie dzięki za informację, tak właśnie zrobimy.

Dzięki wogólę wszytskim zainteresowanym. Z tego co wiem PokerStrategy nie powinno mieć z tym problemu, że będziemy mieć z bratem to samo IP (w razie problemów będziemy pisać do supportu).

Ogólnie myślę, że temat do zamknięcia :)

Pozdrawiam

mtk87
PokerStrategist

Napisane przez SJS
Witam.

Jeżeli konto nie posiada statusu real money napisz meila do supportu P* z prośbą o usunięcie. Osobiście jak sobie teraz przypominam to na P* posiadałem kiedyś konto play money o którym dawno całkowicie zapominałem i założyłem nowe konto na real money na nowym meilu - żadnych problemów z tym nie mam/miałem a minął szmat czasu. Przecież konto play money może każdy sobie utworzyć i wpisać co zechce - równie dobrze można powiedzieć, że to nie my utworzyliśmy sobie to konto na play money i nie jest ono nasze. Dopiero przy depozycie dane są zatwierdzane na "stałe" a jesteś je wstanie potwierdzić wysyłając im ID.

Byqu pod tym linkiem znajdziesz instrukcje, która odpowie na Twoją resztę pytań https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/2

Pozdrawiam.

SJS a czy jeżeli ktoś nie wpłacał w ogóle kasy-nie robił depozytu to czy dalej można te konto usunąć?ja nie wpłacałem kasy nigdy w ogole tylko kumpel mi przelał 3 dolce...
aczkolwiek widze status jest play money i real money -myslalem o tym ażeby utworzyc drugie konto na ojca przelac tam kase i te zlikwidować potem załozyć nowe z linka pokerstrategy...mogloby to wypalić?

i jeszcze jedno pytanie na ile mozna maksymalnie zwiekszyć transfer od gracza do gracza na starsach?

z góry dziekuje za odpowiedź

radsonsc
PokerStrategist

Napisane przez mtk87

-myslalem o tym ażeby utworzyc drugie konto na ojca przelac tam kase i te zlikwidować potem załozyć nowe z linka pokerstrategy...mogloby to wypalić?

Jesli grałes za te 3$ które przelał ci kumpel to juz masz konto na prawdziwe pieniądze, a co do likwidacji konta to z tego co wiem nie ma takiej mozliwosci

Maciuchowy
Poker Player

Napisane przez SJS

Pozdrawiam.

"Krok1: Zainstaluj oprogramowanie

Pobierz i zainstaluj oprogramowanie Everest Poker. (Najpierw usuń pliki cookie z przeglądarki)"

Od taki błąd się wkradł na stronę. Pozdrawiam

SJS
SJS
Elite Grinder

Maciuchowy dzięki za zwrócenie uwagi :).