Przejdź do forum
Dlaczego nie chcą m...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dlaczego nie chcą mi wypłacić?

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
696 Wyświetlenia

Kurde. Mialem na koncie XXX$. Postanowiłem sobie czesc wyplacic, bo kurs zachecajacy, a do tej pory jeszcze nie wyplacalem gotowki z P*. Wplacilem wiec przez MB minimum 10$ i jakież bylo moje zdziwienie, gdy po zleceniu cashouta na MB przeszlo 10$ a xxx zostalo zwrocone na konto pokerowe. Czy dobrze zrozumialem i moge wyplacic jedynie rownowatosc wplaty? A co by bylo gdybym wygral milion $ :)? Czyli rozumiem, że powiniennem teraz wyplacac po 10$. Pozniej jak sie na MB uzbiera z 50$ to znow wplacic i po 48h wyplacac po 50 :)? To jakas paranoja jest :) :) :). Prosze o Wasze doswiadczenia w tej sprawie. Kurde, to nie pierwszy pokerroom gdzie wplacic jest latwo, a wyplacic zajebiscie trudno :).

4 odpowiedzi
Lukasus
Elite Grinder

Pierwsze słyszę o takich problemach. Poza tym mają support po polsku i nie gryzą. Oni będą lepiej wiedzieć czemu tak się stało, a nie inaczej. Po prostu do nich napisz.

tresor123
PokerStrategist

Może masz nieuwolnioną tą gotówkę na koncie i dlatego Ci nie chcą wypłacić?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Sprawa się wyjaśniła. Ta kasa została przelana z konta kolegi, który po prostu w ten sposób oddał mi gotówkę. Myślałem, że tak można... Okazuje się, że nie. Ciekawe ile teraz trzeba grać, żeby to "ugrać"? Jakies idee na wyplacenie tego?

aaa pomyłka