Przejdź do forum
roznice w sklepach

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] roznice w sklepach

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
915 Wyświetlenia

Ostatnio chcialem poraz pierwszy zrobic zakupy za moje fpp dlatego najpierw zajrzalem do sklepu ktory jest na oficjalnej stronie a nastepnie rzeczy ktore wybralem chcialem zamowic w sklepie ktory jest w oprogramowaniu.
Niestety troche sie zdziwilem gdyz wybrnych przedmiotow albo niebylo albo ich cena w fpp byla wyzsza.
chcialbym sie dlatego zapytac na ktory sklep zwracac glownie uwage...
czy na sklep na stronie i liczyc na to ze wkrotce rzeczy ktre sa wnim pojawia sie w sklepie w oprogramowaniu czy zwracac uwage tylko na sklep w oprogramowaniu bez nadzieji ze pojawia sie jakies przedmiotyktore sa na stronie badz ceny ich beda takie jak na stronie.

6 odpowiedzi

Ja mam takie pytanie...Wie ktos może jak to jest z aktualizacja rzeczy w sklepie? Chcialem zamówić 2 rzeczy, a pisze juz chyba od ponad tygodnia, ze ich chwilowo nie ma. Ile trwa to "chwilowo"?

Aimboy
PokerStrategist

Oczywiście patrzysz na sklep "w sofcie", bo stamtąd zamawiasz, tam masz aktualny asortyment i FPP price. Strona sklepu fpp nie jest po prostu wystarczająco często aktualizowana.

Oczywiście patrze na sklep w sofcie.

edit:
Wogole jak tak teraz patrze, to sklep swieci pustkami. Wiekszosc rzeczy "chwilowo wykupionych". Przynajmniej z tych do 3K pkt.

Aimboy
PokerStrategist

A co tam jest ciekawego do 3k pkt? Naprawdę fajne rzeczy zaczynają się od kilkudziesięciu k punktów :D

Zeby nie zakładać nowego wątku.

Ktoś wie jakiej wielkosci jest ta torba:
http://www.pokerstars.com/vip/store/?cat=poker-accessories&prod=pa-11

Kasica553
Oldschool Grinder

Napisane przez Aimboy
A co tam jest ciekawego do 3k pkt? Naprawdę fajne rzeczy zaczynają się od kilkudziesięciu k punktów :D

no za 3k jest ten bonus 50$ instant cash wiec przelicznik z tego co wiem podobny do jakiejs tam supernovej takze polecam. szkoda ze tylko raz mozna z tego skorzystac :)