teraz nl10 - 8 Hurra
Uploaded with ImageShack.us
Może po prostu rano mało kto gra, no i w funtach nie grywam.
teraz nl10 - 8 Hurra
Uploaded with ImageShack.us
Może po prostu rano mało kto gra, no i w funtach nie grywam.
Napisane przez Franczo
czy mi się wydaje....czy tutaj nie masz stolików w $?
w dolarach w ogóle teraz nie ma.
Kliknij w zakladke World Tables.
A tak w wogole to po tym jak wyrobie tam bonus to ten room powinien zdechnac. Soft jest tragiczny, nie wiem jak mozna zrobic takie dziadostwo i go nie poprawiac.
Tak, w końcu mi ktoś pomógł, miałem tylko stoły europejskie.
Teraz się wyjaśniło, dzięki i cofam wszystkie wypowiedzi wcześniejsze.
Napisane przez Franczo
Napisane przez PMplast
imo global??
czasem nie rozumiem waszych komentarzy
moim zdaniem autorowi tematu należy się całkowity ban na poker strategia dot kom za szerzenie fałszywych informacji działających na niekorzyść poker roomu będącego partnerem poker strategia dot kom, jak i samego poker strategia dot kom.*
*całość napisana z przymrużeniem oka.
już rozumiesz?
Napisane przez PMplast
Napisane przez Franczo
Napisane przez PMplast
imo global??
czasem nie rozumiem waszych komentarzy
moim zdaniem autorowi tematu należy się całkowity ban na poker strategia dot kom za szerzenie fałszywych informacji działających na niekorzyść poker roomu będącego partnerem poker strategia dot kom, jak i samego poker strategia dot kom.*
*całość napisana z przymrużeniem oka.
już rozumiesz?
OK, dobrze już.
Zrozumiałem o co chodziło.
pozdro
Napisane przez nokia6610i
Kliknij w zakladke World Tables.A tak w wogole to po tym jak wyrobie tam bonus to ten room powinien zdechnac. Soft jest tragiczny, nie wiem jak mozna zrobic takie dziadostwo i go nie poprawiac.
Ja wpłaciłem w niedzielę tam całego rolla żeby wyrobić sobie bonus. Po godzinie męczarni (zawieszający się soft, zamykające się stoliki) zleciłem wypłatę, więcej mnie tam nie zobaczą. Tylko bonusa trochę szkoda. O dziwo William Hill to niby ta sam sieć, a ich soft chodzi mi o nieeeebo lepiej...