Przejdź do forum
Umierające Platform...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Umierające Platformy

29 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,871 Wyświetlenia
RobredoV
PokerStrategist

Aby ugrać złoty status, wpłaciłem pieniądze na platformę Titan, na której jestem zapisany przez PS. Normalnie gram na P* ale tam nie jestem niestety przypisany przez PS. Jak się okazuje, platforma ta świeci pustkami. Na limicie nl10 w porywach mogą być trzy stoły, na wyższych limitach jest jeszcze gorzej. Więc jak tu mam ugrać strategy points. Mam w ogóle wrażenie że tylko ja zarabiam dla tej platformy.
Ta platforma tu już wydaje ostatnie tchnienia. Jeszcze trochę i już na siebie nie zarobi. Wróże jej szybki koniec.

A które waszym zdaniem Platformy są już na ostrzu noża.

28 odpowiedzi

imo ftp bo hansen przegrywa wszystkie ich pieniadze :rage: :rage:

a tak w temacie to ciekawe czy poker strategia obowiązują jakieś terminowe umowy wobec roomów współpracujących.

pako444
PokerStrategist

yyy... co ? Jest 11:49 a ja widze 11 stołów nl FR i około 20 SH (nl10). Jak na środek dnia to całkiem nieźle.

Franczo
PokerStrategist

Napisane przez RobredoV
Aby ugrać złoty status, wpłaciłem pieniądze na platformę Titan, na której jestem zapisany przez PS. Normalnie gram na P* ale tam nie jestem niestety przypisany przez PS. Jak się okazuje, platforma ta świeci pustkami. Na limicie nl10 w porywach mogą być trzy stoły, na wyższych limitach jest jeszcze gorzej. Więc jak tu mam ugrać strategy points. Mam w ogóle wrażenie że tylko ja zarabiam dla tej platformy.
Ta platforma tu już wydaje ostatnie tchnienia. Jeszcze trochę i już na siebie nie zarobi. Wróże jej szybki koniec.

może masz zaznaczone stoły tylko w USD? Tutaj więcej stolików jest w Euro i funtach

thefoe
Oldschool Grinder

party łączy sie z ongame, potem zapewnie wchłonie także ipoker. Choc nie mozna wykluczyc ze poczekaja az zbankrutuja bo nikomu nie jest potrzebna ich infra tylko klieci (roomy) i gracze.
Choc ja sie dziwie, ze ftp i p* zarzynaja konkurencje a ta nic nie robi. Jakis ginacy room/siec moglby sie odbic gdyby pchnal te dziedzine do przodu likwidujac w koncu rake i wprowadzakjac jakies plaskie oplaty (np 10-20% od wyplaty). Byc moze jednak wtedy to lepiej rzeczywioscie sprzedac interes? Nie jest to dobry trend dla nas graczy. Przewiduje ze za rok-dwa bedzie tylko 3 porzadnych graczy. No moze Everest przezyje wszytko bo nigdy nie mieli wielu graczy wiec zapewne ich infra i struktura nie pochlania tyle kasy i nie ma na nich cisnienia.

RobredoV Autor wątku
RobredoV
PokerStrategist

Napisane przez pako444
yyy... co ? Jest 11:49 a ja widze 11 stołów nl FR i około 20 SH (nl10). Jak na środek dnia to całkiem nieźle.

z tego 6 na nl2 :D

RobredoV Autor wątku
RobredoV
PokerStrategist

Napisane przez Franczo

Napisane przez RobredoV

może masz zaznaczone stoły tylko w USD? Tutaj więcej stolików jest w Euro i funtach

Czy uważasz mnie za idiotę

Franczo
PokerStrategist

Napisane przez RobredoV

Napisane przez Franczo

Napisane przez RobredoV

Czy uważasz mnie za idiotę

Nie!
ale sprawdziłem dostępne stoliki na Ipoker w 3 walutach
NL10 17 stolików
NL2 38stolików

imo global

Franczo
PokerStrategist

Napisane przez PMplast
imo global

??

czasem nie rozumiem waszych komentarzy

Proszę o spokój, nikt raczej nie uważa tu nikogo za idiotę ale można sobie przez przypadek włączyć jakieś filtry i się nie zorientować, nie raz mi się tak zdarzało , nie widzę powodu do obruszania się :)

pako444
PokerStrategist

Napisane przez RobredoV

Napisane przez pako444

z tego 6 na nl2 :D

Chodziło mi o NL10. Teraz samych full ringów masz 19 (na NL10).

Niech giną. Niektóre softy są tak marne że ZyngaPoker z facebooka prezentuje się o niebo lepiej

RobredoV Autor wątku
RobredoV
PokerStrategist

mam wyłączony filtr i co widze o godz 16.15 na titanie.

wszędzie są wszystkie waluty

FR nl2 - 12 (to mnie w ogóle nie interesuje, )
FR nl4 - 4
FR nl10- 4
FR nl20 - 5
FR nl50 - 3
FR nl100 - 2
FR nl200 - 0
FR nl300 - 1
FR nl400 - 0
FR nl500 - 0
FR nl600 - 0 i wszystko wyżej 0

Są w dużej ilości stoły 6 osobowe max ale nie wmawiajcie mi że w Full Ringu mam wybór.
Liczyłem stoły gdzie siedzą jacykolwiek gracze, nie liczę tak jak niektórzy, ilość możliwych stołów.

LAPA2000
PokerStrategist

A może po prostu piszesz o stołach z wolnymi miejscami........ tych pełnych jest na pewno więcej i wystarczy w kolejkę się ustawić

RobredoV Autor wątku
RobredoV
PokerStrategist

Napisane przez LAPA2000
A może po prostu piszesz o stołach z wolnymi miejscami........ tych pełnych jest na pewno więcej i wystarczy w kolejkę się ustawić

Pisze o stolach pełnych i z wolnymi miejscami ale nie o pustych.

Zresztą sami sprawdźcie na titanie.

teraz nl10 FR- 4 stoły

przeciez trend juz dawno wyznaczony

starsy ftp i pp

bedzie wielka trojka

i dlugo dlugo dluuuugo nic

pimpas
Elite Grinder

Ja stawiam na moj ukochany Everest, trzyma sie od paru dobrych lat i pewnie sie bedzie trzymal.
Podoba mi sie ze promuja w fajny sposob ten room (Mistrzostwa Polski EVP) i regularne i nie tak tragiczne promocje.
Mysle ze po FTP, P* i PP to czwarty room, ktory sobie poradzi w potencjalnym przyszlym pokerowym kryzysie....

robal123
PokerStrategist

Generalnie na party Poker tez nie ma wielu stołów FR. Na mikrostawkach sytuacja jest jeszcze dobra, ale wyzej juz nie.

W obecnej chwili:

nl100 - 9 stołów (w tym 3 z jackpotem)
nl200 - 1 stół (jackpot)
nl400 - 0 stołów
nl600 i wyżej - 0 stołów

pako444
PokerStrategist

omg!!!

Uploaded with ImageShack.us

a to tylko część